RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 86
- chevron_right
man nau videjais posms tapec nemaceshu atbildet, bet pedejais posms jau ir 60mm
tas jau ari videjaa posmaa notiek taa paarbide, pielauju ka tas notiek ieks kaada bundulja.
netik googleet tagat pec bildeem, lai renio iemet kadu kadru tuvplanaa
tas jau ari videjaa posmaa notiek taa paarbide, pielauju ka tas notiek ieks kaada bundulja.
netik googleet tagat pec bildeem, lai renio iemet kadu kadru tuvplanaa
...
zelta kaut ko liidzigu kaa Agnim diski ST5
bet nu sadas lietas jav labak pasam izdomat, jo tomer masinu jav taisa prieks sevis nevis citiem
bet nu sadas lietas jav labak pasam izdomat, jo tomer masinu jav taisa prieks sevis nevis citiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Būtu interesanti, ja būtu dzeltens.
KLAVIN es Tev 100% piekrītu, tikai dažreiz jāpajautā apkārtējo viedoklis, lai saprastu vai tiešām pats galīgi nešauj garām.
+ iespējams atrast vēl kādas interesantas lietas
Un protams ka es 100% nekrāsošu tādā krāsā kāda pašam nemaz nepatīk.
+ iespējams atrast vēl kādas interesantas lietas
Un protams ka es 100% nekrāsošu tādā krāsā kāda pašam nemaz nepatīk.
man jau patik dzeltenaa kraasa. nesaprotu kapac pats savam melnaa nokrasoju nevis dzeltenaa
...
man kaut kaa saista taa Lillaa kraasa vai dzeltenaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
dzeltena
Gaiši zilā izskatās
Tikai ne tādā krāsā, kā Agnim diski! Bet zinot Tevi, izdomāsi pats un tā arī būs labi!
Tikai ne tādā krāsā, kā Agnim diski! Bet zinot Tevi, izdomāsi pats un tā arī būs labi!
Nezinu gan, man liekas, ka dzeltena krāsa pārāk koša būtu tavam auto un tāpēc es esmu pa lillā, jo autiņam nebija tev krāsā iekšā?
Es krāsotu visu OEM krāsās. Kur sudrabotais, kur melnais utt. Bet nu katram savs, ja jāizvēlas no šīm trīs, tad tā vidējā jūras zilā krāsa.
Cik cilvēku, tik viedokļu. Bet es par dzelteno krāsu.
Es ņemtu tumši sarkanu, asiņaino mērīju!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
melnu!
Paskaties labaak citiem autinjiem, kaa izskatas kad visa apaksha ir vienaa kraasaa, manuprāt nekas forsh ja viss tur dzeltens spiid.. vari pamekleet vienu e30.lv tur ar bija aizraavies ar struukloshanaam piekaree vienaa kraasaa..
jūras zils, vai violets.
dzeltens, sarkans. = šķūņa krāsa.
dzeltens, sarkans. = šķūņa krāsa.
neatceries lietotāju, kam tas bija?Agris rakstīja:Paskaties labaak citiem autinjiem, kaa izskatas kad visa apaksha ir vienaa kraasaa, manuprāt nekas forsh ja viss tur dzeltens spiid.. vari pamekleet vienu e30.lv tur ar bija aizraavies ar struukloshanaam piekaree vienaa kraasaa..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 86