Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- …
- 539
- chevron_right

Man bija iespēja ar tādu Toyota IQ braukt pāris nedēļas vasarā, reāli foršs auto, 4atā bik neērti ir, bet 2atā braucot tas auto ir pietiekami plašs un vadās kā kartings, tomāts arī slēdzās labi!Finks rakstīja:Tas jau ir tas pats IQ, tik ar savādāku purnu un ādas salonu.RENIO rakstīja:līdzīgs
Toyota IQ
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Skauģi?! Nu tu ganGF. rakstīja:skauģi sarodasArchizlv rakstīja:Sorry KV, bet nu tas Sraston Martini izskatās pēc galīga mēsla.Un nerunājot par ieguldīto darbu tajā veļasmašīnā, vispār
Tulit vel saksies mpaka sedinat un citus diskus
![]()
![]()

Skatos te dafiga offtopic.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram--- toms_ko

Nu nu kuram nav bijis miers?

nu vareja vismaz glitak uzraxtiit ja reiz ar taady huj... nodarboties 

say What???

Emmmm..
Par tādu maucību varas iestādes nevar piesieties kluba vadībai, nav jau pirmā reize, ka tur pūlcējas kluba/foruma pārstavji. Tiek parādits klubs no visspožākās puses.
P.S. Mazgadīgie tirliņi, kas sēž kojās un grauž sausus roltonus, lai ietaupītu naudu bendžai ar ko spolēties stāvvietās, var neko nekomentēt.
Par tādu maucību varas iestādes nevar piesieties kluba vadībai, nav jau pirmā reize, ka tur pūlcējas kluba/foruma pārstavji. Tiek parādits klubs no visspožākās puses.

P.S. Mazgadīgie tirliņi, kas sēž kojās un grauž sausus roltonus, lai ietaupītu naudu bendžai ar ko spolēties stāvvietās, var neko nekomentēt.

Nevajag braukt augumā koju iemitniekus. Es ava laika dzivojot kojās ēdu pistacijas katru dienu

Vairāk jau izskatās pēc e35.lv 

ne nu tas ir pipec kuatkads pamatskolas limenis 

Patik?:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Tādus sūdus uz saviem auto varat rakstīt.JozziX rakstīja:Nu nu kuram nav bijis miers?

Ridlih , tas gadijumā nav no Bauskas gala e28 ? 

Orģinālais Rekaro.... bija drēbes.... tad pāršuva šādi. Jap man arī bija pirmā reakcija kā Tev, bet beigās būs kopskats pa smuko.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- …
- 539