Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- …
- 679
- chevron_right

TheMoneyTeam rakstīja:Šodien bie Z-streeta satikits Elstins.![]()

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.

VainīgsHiperaktīvais rakstīja:kurš ar zaļu kabrioletu mani nomirkšķināja iekš Ādaži city pie ''Ļipisīna''?

SunCoast Customs IIIM

Marux tu kur pazudi? Auto jau slēp no manim lai neparcuraju cauru bleki?:D

ap 17.40 uz Valdemāra ielas tumšs sedans ar numuru sānos 

Sodien Silabriezos ap 14:00 manits tumsh sedans aiznesamies pa granti, kads no sejienes?

Šodien arī pabūts pie Z-streeta, pēc tam tik domāju, ka redzēts unītis kaut kur, izrādās ElstinsElstins rakstīja:TheMoneyTeam rakstīja:Šodien bie Z-streeta satikits Elstins.![]()
Smuka coupe Tev

Biju ar Stiklumeistars pasātu :)
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

kursh filmeja un drifteja pie coca colas ar zilu kupeju? Hellou, ir video?! 

Vakar rīta agrumā no Ridliha studentu riepas iepirktas. 

Vakar vakarā uz Dzirnavu ielas Ridlihs ripojot pa bruģi 

Sāku auto darbā turēt, citādi visādi aizdomīgi tipiņi sāk izrādīt vēlmi viņu apgānītHazard rakstīja:Marux tu kur pazudi? Auto jau slēp no manim lai neparcuraju cauru bleki?:D

Lai droša braukšanareinissp rakstīja:Vakar rīta agrumā no Ridliha studentu riepas iepirktas.

No kroga varētu mošk ripot pa bruǧi vēl, vakar jau it kā ar auto zibinājudogMa rakstīja:Vakar vakarā uz Dzirnavu ielas Ridlihs ripojot pa bruģi

pycckuu rakstīja:kursh filmeja un drifteja pie coca colas ar zilu kupeju? Hellou, ir video?!
Šoreiz nēcipruss18 rakstīja:Gan jau ka Agnis

Tāpēc es domāju, ko tas pasātists tā skatās uz to manu unīti?essential rakstīja:Šodien arī pabūts pie Z-streeta, pēc tam tik domāju, ka redzēts unītis kaut kur, izrādās ElstinsElstins rakstīja:TheMoneyTeam rakstīja:Šodien bie Z-streeta satikits Elstins.![]()
Smuka coupe Tev
Biju ar Stiklumeistars pasātu :)

Es jau vēl ne tuvu forumistus vaigā zinu, nākošreiz jāapsveicinās

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.

Tā marux rajona 20:00 uzvietas, apmizu jau visus 4 riteņusmarux rakstīja:Sāku auto darbā turēt, citādi visādi aizdomīgi tipiņi sāk izrādīt vēlmi viņu apgānītHazard rakstīja:Marux tu kur pazudi? Auto jau slēp no manim lai neparcuraju cauru bleki?:D

Pabūts pie sīkā, satikts arī Patriks un vēl daži. Uzmontētas jaunas pastalas aizmugurē, uzsists bazars un pašā vakarā ar Normāls čalis likām mūsu trolejbusus plakaniski Mežparka apkaimē 

Nākamreiz uzzvanat kad slīpējat mežaparkā. Turpat dzīvoju, labprāt pievienošos!Elstins rakstīja:Pabūts pie sīkā, satikts arī Patriks un vēl daži. Uzmontētas jaunas pastalas aizmugurē, uzsists bazars un pašā vakarā ar Normāls čalis likām mūsu trolejbusus plakaniski Mežparka apkaimē

Samāts Valdlaučos ap plkst. 9:00 zaļš sedans ar mpakas priekšējo bamperu dzeltenā krāsā. Vnz GE-xxxx.

Vakar pēc 20:00 viens Ķekavā aiz manis slīpi iznesās no šķersielas, dzirksteles no kordiem labi šķīda pa gaisu! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295