Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- …
- 679
- chevron_right

helloLomax rakstīja:nesen pasveicinajamies pie vansu tilta ar melno kutinu

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Nesen darba manits LOMAX 

Nepazīstu to, kam pieder M3 HP321, bet tikko redzēts ganību dambī pagalmā - cepuri nost! :)

Pagaidām iedevu draudzenei pavizināties.pviljams rakstīja:Nepazīstu to, kam pieder M3 HP321, bet tikko redzēts ganību dambī pagalmā - cepuri nost! :)
Vienīgi par ko tieši cepuri noņēmi? :) Pagaidām jau vēl parasts e36, vizuālo pārmaiņu saraksts vēl tikai top...

Arī esmu redzējusi ar dāmu pie stūres 

Nu vecīt, tas tak M3, automatiski tev visur priekšoka un dos ceļuValts rakstīja:Pagaidām iedevu draudzenei pavizināties.pviljams rakstīja:Nepazīstu to, kam pieder M3 HP321, bet tikko redzēts ganību dambī pagalmā - cepuri nost! :)
Vienīgi par ko tieši cepuri noņēmi? :) Pagaidām jau vēl parasts e36, vizuālo pārmaiņu saraksts vēl tikai top...

Jau tagad atskatījos, kā būs pēc tam 

Ridlihs Skanstes spotā 

satikt un izlīdzēts Adukam
P.S.
garšīgs...

P.S.
garšīgs...

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

uz Ganību dambja šodien kūtiņa ar pīsiņu :) / liekas, ka bija kūtiņa, slikta atmiņa man
/

StikluMeistars.lv

spotā??? pa skansteni braucu gan jāRENIO rakstīja:Ridlihs Skanstes spotā

kur biji?

Vakar aiz Dominas autostāvvietā uzmirkšķināts tam e36tajam kurš lika šķērsām un gandrīz rolleristu nonesa. 

blakus DnBRidlihs rakstīja:spotā??? pa skansteni braucu gan jāRENIO rakstīja:Ridlihs Skanstes spotā
kur biji?

gandrīz katru darba dienas vakaru pacha ar aneti ap plkst 23 tiek redzēti gar alfu braucot čiera virzienā. 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

essential rakstīja:uz Ganību dambja šodien kūtiņa ar pīsiņu :) / liekas, ka bija kūtiņa, slikta atmiņa man/
Bija bija kūtiņa,tas biju es...

Vakar uzmirkšķināts un kopā palidots pa juglas ielu ar svilpojošu dīzeli,laikam zaļš sedans

Laikam maniits Ridlihs pie paarogres Elvi.

biju jā
p.s.
un pēc tam ar Lindu+Mareks stiepts kopā līdz Lielvārdei

p.s.
un pēc tam ar Lindu+Mareks stiepts kopā līdz Lielvārdei

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293