Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- …
- 335
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pārdodu divu veidu disku komplektus, aizņem vietu un netiek izmantoti.
Pirmie borbe A's type ar riepām , jābūt diviem vāciņiem.
cena 110 eur
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... 1418799998
Otrie diski,stilu nezinu, R16/ 7.5J. Et 13( ja nekļūdos) diski hromēti ar nelieliem defektiem. vāciņi nav
60 eur.
http://foto3.inbox.lv/rudzitismartins/2 ... C-0185.jpg
Abi diski nav sisti un ir taisni .
Ja ņem visu kopā pa 160 eur.
Pirmie borbe A's type ar riepām , jābūt diviem vāciņiem.
cena 110 eur
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... 1418799998
Otrie diski,stilu nezinu, R16/ 7.5J. Et 13( ja nekļūdos) diski hromēti ar nelieliem defektiem. vāciņi nav
60 eur.
http://foto3.inbox.lv/rudzitismartins/2 ... C-0185.jpg
Abi diski nav sisti un ir taisni .
Ja ņem visu kopā pa 160 eur.
Vienreizēja Ziemassvētku dāvana sev, vai kādam tuvajam.
Jaunas Goodyear Ultra Grip ice 2 205/55/R16 94T DOT:3714
Cena 350euro par komplektu.
Droši zvani 26053442, vienosimies par tālāko darbību.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... 1418811068
Jaunas Goodyear Ultra Grip ice 2 205/55/R16 94T DOT:3714
Cena 350euro par komplektu.
Droši zvani 26053442, vienosimies par tālāko darbību.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... 1418811068
Varbut kadam metajas kadas R13 ziemenes? Galvenais lai skati var iziet... Pm
Style5 R15 7J ET20
Bez riepām 80€
Kā papildus samaksu var piedāvāt kādus citus R15 lietos diskus, bet vairāk par 40€ negribas atlaist, jo vairāk tomēr nepieciešama nauda.
Kontakti parakstā ↓
Kā papildus samaksu var piedāvāt kādus citus R15 lietos diskus, bet vairāk par 40€ negribas atlaist, jo vairāk tomēr nepieciešama nauda.
Kontakti parakstā ↓
Veiksmi. Esmu izbraukājis veikalus utt. Un sāku meklēt ļoti laicīgi - uz nākošo vasaru. Jau šobrīd esmu atdūries pret NEKO. Metu mieru. Pirkšu 205/40 un skrūvēšu koilas augstāk.Kurlis rakstīja:Nesteidzīgi meklēju 195/45/17 vasaras riepu pāri!
Nav tā vērts.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nu jaunas piedāvā kaut vai tas pats pkp.lv, bet šobrīd negrasos ieķert jaunas. Zinu cilvēkus, kas pagājušajā sezonā vairākas 195/45/17 ir iepirkuši. Nelikās, ka tāds deficītsDzhejs rakstīja:Veiksmi. Esmu izbraukājis veikalus utt. Un sāku meklēt ļoti laicīgi - uz nākošo vasaru. Jau šobrīd esmu atdūries pret NEKO. Metu mieru. Pirkšu 205/40 un skrūvēšu koilas augstāk.Kurlis rakstīja:Nesteidzīgi meklēju 195/45/17 vasaras riepu pāri!
Nav tā vērts.
Man žēl to cilvēku kas sapirka jaunas ziemes ar šipiem un tagat šipus atstāj uz ceļa vai citiem logos
4xr15 bleķinieki ar m+s cieiti kā betons
+ 1xr15 bez gumijas (šķiet ka e34)
Madona 45 eiro
Madona 45 eiro
Pēdējais labojis ValtersZ - 17 Dec 2014, 17:46, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jāsaka paldies, jo šo esmu palaidis garām. Man pat jaunas neviens nepiedāvāja - gluži vienkārši teica ka tādas NEESOT un veltīja man to skatienu - "hrenovijs tjuneris"Kurlis rakstīja:Nu jaunas piedāvā kaut vai tas pats pkp.lv, bet šobrīd negrasos ieķert jaunas. Zinu cilvēkus, kas pagājušajā sezonā vairākas 195/45/17 ir iepirkuši. Nelikās, ka tāds deficītsDzhejs rakstīja:Veiksmi. Esmu izbraukājis veikalus utt. Un sāku meklēt ļoti laicīgi - uz nākošo vasaru. Jau šobrīd esmu atdūries pret NEKO. Metu mieru. Pirkšu 205/40 un skrūvēšu koilas augstāk.Kurlis rakstīja:Nesteidzīgi meklēju 195/45/17 vasaras riepu pāri!
Nav tā vērts.
Tagad aliek tikai izvēlēties, pirkt 205/40 uz pusi lētāk un skrūvēt koilas 1cm augstāk vai pirkt šitādas un skatīties uz tām želejnieku stilā uzstieptajām riepām, bet zemāk. 1cm mūsdienās nozīmē daudz, teiktu meitenes...
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nesteidzīgi meklēju 205/40 R17 riepu pāri
Laikam nepareizajās vietās meklējiDzhejs rakstīja:Jāsaka paldies, jo šo esmu palaidis garām. Man pat jaunas neviens nepiedāvāja - gluži vienkārši teica ka tādas NEESOT un veltīja man to skatienu - "hrenovijs tjuneris"Kurlis rakstīja:Nu jaunas piedāvā kaut vai tas pats pkp.lv, bet šobrīd negrasos ieķert jaunas. Zinu cilvēkus, kas pagājušajā sezonā vairākas 195/45/17 ir iepirkuši. Nelikās, ka tāds deficītsDzhejs rakstīja: Veiksmi. Esmu izbraukājis veikalus utt. Un sāku meklēt ļoti laicīgi - uz nākošo vasaru. Jau šobrīd esmu atdūries pret NEKO. Metu mieru. Pirkšu 205/40 un skrūvēšu koilas augstāk.
Nav tā vērts.
Tagad aliek tikai izvēlēties, pirkt 205/40 uz pusi lētāk un skrūvēt koilas 1cm augstāk vai pirkt šitādas un skatīties uz tām želejnieku stilā uzstieptajām riepām, bet zemāk. 1cm mūsdienās nozīmē daudz, teiktu meitenes...
Jaunām riepām ne tādus vien izmērus var sazīmēt, kamēr prasi pareizajos kantoros!
Un čoms teica, ka ar lietotām 195/45/17 tiešām nav bijušas problēmas. Pacietīšos līdz pavasarim, gan kaut kas uzpeldēs :)
Nu ko Tu uzreiz ārdiesKurlis rakstīja:Laikam nepareizajās vietās meklējiDzhejs rakstīja: Jāsaka paldies, jo šo esmu palaidis garām. Man pat jaunas neviens nepiedāvāja - gluži vienkārši teica ka tādas NEESOT un veltīja man to skatienu - "hrenovijs tjuneris"
Jaunām riepām ne tādus vien izmērus var sazīmēt, kamēr prasi pareizajos kantoros!
Un čoms teica, ka ar lietotām 195/45/17 tiešām nav bijušas problēmas. Pacietīšos līdz pavasarim, gan kaut kas uzpeldēs :)
Labāk pastāsti vai tās koilas ko toreiz man biķerniekos solīji ka esi sasūtijis priekš volvo atnāca? (p.s. biju dzērumā, iespējams kādu detaļu palaidu garām)
Čoms marinē savu volvo pagalmā un saka ka ar fleksi negribot uzbrukt.
Nevienā mirklī neārdosDzhejs rakstīja: Nu ko Tu uzreiz ārdies
Labāk pastāsti vai tās koilas ko toreiz man biķerniekos solīji ka esi sasūtijis priekš volvo atnāca? (p.s. biju dzērumā, iespējams kādu detaļu palaidu garām)
Tad tu tas esi
Iegādājos e36 koilus, kurus drīzumā sāks pārtaisīt priekš mana Volvo. Viss vēl tikai sākuma stadijā, bet uz pavasari koiliem būt
kurli cik tam volvo nāk standarta et robežas?
Standarta ET viņam ir 25, lai arī ko tev tas izteiktu. Bet nu arkas viņiem ir mega lielas un ar pareiziem iznesumiem tur 9j bez valcēšanas var iestūķēt. Man virsū bija 9j et12 - 30mm flanči, tā ka rēķini pats. Nākošsezon 10j et20 - 30mm flanči.kasiks rakstīja:kurli cik tam volvo nāk standarta et robežas?
Labi, pietiks spamot.
Dzhejs - kad koili būs gatavi, varu nosaukt kaut kādu aptuveno ciparu, cik tas viss prieks izmaksāja, ja čomam interesē.
Meklēju kantori, kur pārurbj disku caurumus. PM
Nu cik maksā E36 koilas es zinu, tad gaidu info ko tur vajadzēja pārtaisītKurlis rakstīja:Nevienā mirklī neārdosDzhejs rakstīja: Nu ko Tu uzreiz ārdies
Tad tu tas esi
Iegādājos e36 koilus, kurus drīzumā sāks pārtaisīt priekš mana Volvo. Viss vēl tikai sākuma stadijā, bet uz pavasari koiliem būt
Lai nebūtu bardaks:
Var piedāvāt interesantus R17 diskus ar plauktu. Diemžēl ar kosmosu nedraudzējos, tā kā diskus par brīnumainām cenām tikai tapēc ka patīk želejniekiem var man nepiedāvāt
Tev laikam nekad nav bijusas jaunas ziemenes ar sipeim ka tu te tagad tadas mulkibas runazuze91 rakstīja:Man žēl to cilvēku kas sapirka jaunas ziemes ar šipiem un tagat šipus atstāj uz ceļa vai citiem logos
Madona 45 eiro
Protams ka spolejot ka debilam var visus sipus izravet diezgan atri bet normali braucot tikai pec 2tras ziemas kaut kur pa kadam tikai trukst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- …
- 335