Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …
- 1297
- chevron_right
Precīzi nepateikšu,bet cik atceros tad reduktora sausis bija jāmaina uz vidējā korpusa ausīm.Tad varēja uzlikt resnās pusasis mazam reduktoram. Palabojiet ja kļūdos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šaize ar priekšējo elektronisko logu. Cēlu augšā, ieķērās gumijā, kas pie spoguļa kājas, kaut kas skaļi noklikšķēja un sāka celties škībi augšā. Šobrīd ir tā, ka pirmos centimetrus ceļas normāli un tad aiziet tikai aizmugurējā daļa un stikls paliek šķībi. Man vajag šitos jaunus vai arī vēl kas var būt sačakarēts? http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=873
Tieši šiem klipšiem tas metāla ābolītis izlecis ārā tātad. Tikko tā bija.
Nopērc jaunus un samaini, būs viss chill :)
Nopērc jaunus un samaini, būs viss chill :)
Kas ir jāņem nost, lai izvilktu vadu no salona uz motortelpu un pa kurieni tas vads ir jāvelk?
Izņem bardačoku un tur vajadzētu būt kādam caurumam, jo tur ir motora vadības panelis etc. ja tev ir aķis priekšā, tad izņemot aķi, tur būs tāda švame kur var tikt klāt.
- ikey07
nu nevar atrast ibioKLAVINS rakstīja:ir mekletas, nebija nekadas letaas
Beautiful Mechanical Wonder
ap kadiem 85ls ja nemaldos(vecaja naudaa
)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kāds mašīnas salona smaržinātājs ļoti stirpi un ilgi smaržo patīk vaniļa, black utt? ko iesakiet lai pa kilo var just 
man visas masinas nes pec vanilas bet nu es izvelos brinumkoku un tikai vinu

viņš ātri izsmaržojas 
pamaciba
ja izmarzojas kar bagaznieka veco bet jauno pie spogula
un pec puss gada tu smazosi pats pec vanilas un visa masina smarzos pec vanilas un jebkurs kurs iekaps ari smarzos pec vanilas
un visi zaki prasis kas tev ta forsi smarzo 
es jau krāju, baganā veidojas kolekcija 
Viena puseLaurix rakstīja:viena vai abas puses?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Cik mūsdienās maksā stūres pāršūšana? Kādreiz laikam bija 30ls. Mož kas mainījies.
sākot no 40-50,-EUR 
Skaidrs, danke. :)
e36 pusasīm nūtis atšķirās? Tieši reduktora pusē.
Varēšu granātu no mazās pusass uzlikt uz lielās?
Varēšu granātu no mazās pusass uzlikt uz lielās?
quattro ist für sissies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …