Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- …
- 1297
- chevron_right
Kas var grabēt aizmugurē, labajā pusē? Skaņa precīzi tāda, it kā bagāžnieks būtu pilns ar dēļiem. Bagāžnieka apšuvums tas nav, bukses visas veselas, amīši, atbalsti svaigi. Gāzes balons turās labi, aķis tas nav. Tumbas palodzē arī ok. Tilts nav atlūzis, rocenes loki tie nav, arī reduktors turās labi. Man vairs nav ideju :)
Izpūtējs?
Bet, ja godīgi, jādzird skaņa.
P.S. Varbūt bagāžas saturs kratās bagāžniekā?
Bet, ja godīgi, jādzird skaņa.
P.S. Varbūt bagāžas saturs kratās bagāžniekā?
Man ir sekojoša problēma!
Šajā rajonā iekļūstot ūdenim, man sāk tecēt ūdens salonā, gar uguns sienu! Varbūt kādam arī tā ir bijis?
Cik pētiju tur ir tā kaste pieskrūvēta no iekšpuses un viņai apkārt ir blīve, varbūt tā blīve arī ir pie vainas, tad sanāk man jāņem nost viss panelis un jāmaina tā blīve?
Šajā rajonā iekļūstot ūdenim, man sāk tecēt ūdens salonā, gar uguns sienu! Varbūt kādam arī tā ir bijis?
Cik pētiju tur ir tā kaste pieskrūvēta no iekšpuses un viņai apkārt ir blīve, varbūt tā blīve arī ir pie vainas, tad sanāk man jāņem nost viss panelis un jāmaina tā blīve?
Kas varētu grabēt aizmugurē pa bedrēm? Skaņa apmēram tāda kā tie bremžu sargi grab ,bet tie nav , nav ne jausmas , izpūtējs arī nav , nomainiju tās gumijas , nekustas vispār. Iedomājos varbūt bremžu suporti , bet kas tur var grabēt?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Atkontaktejot GMM var braukaties droshi?
Dzinējs darbosies avārijas režīmā pēc standarta kartēm. Teorētiski var droši braukt, ja apmierina tāda braukšana.
Kāds ir saskāries ar tādu lietu, ka izņemot sveci tā ir dzeltenā krāsā?
Bildi studijā.
Toč, sitās pret tilta stiprinājumu!dogMa rakstīja:Izpūtējs?
nopirku 96 gada 325 tds automatu.un vinam ir 6 atrumu automata karba.kads zin kas ta par karbu?jo jabut orginali ir 5 atrumi,pie 110 parsledzas 6 atruma
Pārnesumi ir 5gastello rakstīja:nopirku 96 gada 325 tds automatu.un vinam ir 6 atrumu automata karba.kads zin kas ta par karbu?jo jabut orginali ir 5 atrumi,pie 110 parsledzas 6 atruma
Dzeltenas paliek no kreisā benzīna un lielām slodzēm, protams, ne vienmēr, bet gadās... nav pamata uztraukumam.
Nu skaidrs, paldies par info. Un ir arī patēriņa problēma(sēņojot vid. 13l), taču tas visdrīzāk attiecināms uz apsildi abām zondēm, kas nestrādā. Bet jaunas zondes Siemens vadībai sanāk sāpīgi makam.
Kā tur ir ar to releju apsildei? Toč ir tā, ka 90% tas nav pie vainas parasti? M52B20
Kā tur ir ar to releju apsildei? Toč ir tā, ka 90% tas nav pie vainas parasti? M52B20
Kur retrofitā pielikt el.lūkas motoriņu? tikko testēju ar piepīpētāju, drusku pagrieza un izsita piepīpētāja drošinātāju
Cik saprotu aiz bardačoka būtu jaliek, tik kurš vads/bloks varētu turēt 150W slodzi ?
Cik saprotu aiz bardačoka būtu jaliek, tik kurš vads/bloks varētu turēt 150W slodzi ?
- ikey07
Varbūt kāds var pastāstīt par BC slēdzi pie pagriezienu rādītāja?
Cik lasiju tas ir onboard kompim,bet kādas funkcijas tas sniedz?
Cik lasiju tas ir onboard kompim,bet kādas funkcijas tas sniedz?
iespied vinu uz ieksu, un pavero obc. atri sapratisi pats kas un kaa. reali vins dara to pashu ko pogas uz obc, tik visu pec kartas attiecigajaa secibaa 
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- …