dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …
- 350
- chevron_right
Cik man zināms, tas norāda, ka kloķenes devējs mirst, bet neesmu 100% pārliecināts.
nav ne jausmas bus laikam kaut kur jasnoperk klokenes devejs,bet japerk jau jauns laikam? vai lietots ar der?!
nav ne jausmas bus laikam kaut kur jasnoperk klokenes devejs,bet japerk jau jauns laikam? vai lietots ar der?!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Maini deveju katram izpauzas nedaudz savadak kad vinsh iet uz galu. Man bij ilgak jastarte, samainiju lec ka puke.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
labi samainisu to deveju un tad redzes talak kas un ka,savadak var visu motoru izjauktbestbmw rakstīja:Maini deveju katram izpauzas nedaudz savadak kad vinsh iet uz galu. Man bij ilgak jastarte, samainiju lec ka puke.
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Droši vien, ka jauns. Lietots var noiet nedēļu un var arī divus gadus.Lx320i rakstīja:Cik man zināms, tas norāda, ka kloķenes devējs mirst, bet neesmu 100% pārliecināts.
Šodien parbaudīju vai termostats nav iesprūdis , ieliku karstā ūdenī un nekustējās. Izlēmu viņu vispār izņemt un tagad nenormāli ātri temp dačiks līdz redline aiziet. Termostata vaina ? (jautāju jo veicu daudz remontdarbus vairāk saistītus ar eļļu , un varbūt citur kaut kas nogājis greizi) . Paldies
All the way up
Ja verdošā ūdenī nekustās, tad ir beigts.Eedz rakstīja:Šodien parbaudīju vai termostats nav iesprūdis , ieliku karstā ūdenī un nekustējās. Izlēmu viņu vispār izņemt un tagad nenormāli ātri temp dačiks līdz redline aiziet. Termostata vaina ? (jautāju jo veicu daudz remontdarbus vairāk saistītus ar eļļu , un varbūt citur kaut kas nogājis greizi) . Paldies
Ja izņēmi viņu pavisam ārā, tātad iet visu laiku pa lielo un mazo loku un nevar īsti pārkarst.
Drīzāk nebūsi kārtīgi atgaisojis. Pa pečku nāk karstais gaiss? Patruboki karsti?
Vai tad vaina citos tavos remontos.
Vai tu to termostatu ieliki atpakaļ? Es tā īsti nevaru saprast.
Atpakaļ neieliku. Sistema bij tukša un es ar izslegtu dzinēju viņu piepildiju. Neatgaisots var radīt tādu pārkaršanu?māriņš rakstīja:Vai tu to termostatu ieliki atpakaļ? Es tā īsti nevaru saprast.
All the way up
Protams. Gan jau, ka tai pašā galvā var būt gaiss.Eedz rakstīja:Atpakaļ neieliku. Sistema bij tukša un es ar izslegtu dzinēju viņu piepildiju. Neatgaisots var radīt tādu pārkaršanu?māriņš rakstīja:Vai tu to termostatu ieliki atpakaļ? Es tā īsti nevaru saprast.
Termostats ir vai nav, bet sistēma jaatgaiso tik un tā.
Sāc ar atgaisošanu un ja nu tomēr kaut kas cits tad domās tālāk.
Man ir problēmas ar izpratni par to atgaisošanu . visur katrs saka savādāk. Es nupat braucu , ieslēdzu pečku uz max un temp turejas pusē , kad izslēdz pečku pēc minūtes ir redline un trubās jau vārās.māriņš rakstīja:Protams. Gan jau, ka tai pašā galvā var būt gaiss.Eedz rakstīja:Atpakaļ neieliku. Sistema bij tukša un es ar izslegtu dzinēju viņu piepildiju. Neatgaisots var radīt tādu pārkaršanu?māriņš rakstīja:Vai tu to termostatu ieliki atpakaļ? Es tā īsti nevaru saprast.
Termostats ir vai nav, bet sistēma jaatgaiso tik un tā.
All the way up
Pārplūdestraukā šķidrums ir?
Pilns. Atvēru gaisa skruvi , aizgāja uzpildiju. Tālāk neesu ticis.māriņš rakstīja:Pārplūdestraukā šķidrums ir?
All the way up
Tātad gaiss iekšā Tā arī pildi līdz pa gaisa skrūvi nāk šķidrums ārā un būs viss kā vajag.Eedz rakstīja:Pilns. Atvēru gaisa skruvi , aizgāja uzpildiju. Tālāk neesu ticis.māriņš rakstīja:Pārplūdestraukā šķidrums ir?
Vēl palīdz ja purns ir vairāk uz aukšu, taka kalnā ja ir iespēja.
To visu dari kamēr rūc.
Es darīju tā lai tur nāk šķidrums . tik motors bija riktīgi karsts. Rīt ar aukstu mēģināšu un lai purns ir augšā.māriņš rakstīja:Tātad gaiss iekšā Tā arī pildi līdz pa gaisa skrūvi nāk šķidrums ārā un būs viss kā vajag.Eedz rakstīja:Pilns. Atvēru gaisa skruvi , aizgāja uzpildiju. Tālāk neesu ticis.māriņš rakstīja:Pārplūdestraukā šķidrums ir?
Vēl palīdz ja purns ir vairāk uz aukšu, taka kalnā ja ir iespēja.
All the way up
Atpakaļ neieliku. Sistema bij tukša un es ar izslegtu dzinēju viņu piepildiju. Neatgaisots var radīt tādu pārkaršanu?[/quote]
Protams. Gan jau, ka tai pašā galvā var būt gaiss.
Termostats ir vai nav, bet sistēma jaatgaiso tik un tā.[/quote]
Man ir problēmas ar izpratni par to atgaisošanu . visur katrs saka savādāk. Es nupat braucu , ieslēdzu pečku uz max un temp turejas pusē , kad izslēdz pečku pēc minūtes ir redline un trubās jau vārās.[/quote]
Atskrūvē gaisošanas skrūvi, lej lenām antifrīzu līdz tas nāk ārā pa atgaisošanas skrūvi, tad aizskrūvē ciet pielaid un uzgriez pečku uz karsto uzsildi dzinēju lidz darba temperatūrai un noslāpē lai nedaudz atdziest, tad parbaudi velreiz līmeni, varbut ventilātors nesaslēdzas,vai termostats ķerās
Protams. Gan jau, ka tai pašā galvā var būt gaiss.
Termostats ir vai nav, bet sistēma jaatgaiso tik un tā.[/quote]
Man ir problēmas ar izpratni par to atgaisošanu . visur katrs saka savādāk. Es nupat braucu , ieslēdzu pečku uz max un temp turejas pusē , kad izslēdz pečku pēc minūtes ir redline un trubās jau vārās.[/quote]
Atskrūvē gaisošanas skrūvi, lej lenām antifrīzu līdz tas nāk ārā pa atgaisošanas skrūvi, tad aizskrūvē ciet pielaid un uzgriez pečku uz karsto uzsildi dzinēju lidz darba temperatūrai un noslāpē lai nedaudz atdziest, tad parbaudi velreiz līmeni, varbut ventilātors nesaslēdzas,vai termostats ķerās
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Čau, šo pirmdien braucot no Rīgas mašīna sāka jocīgi raustīties, braucot 90km/h raustās, sākumā domāja, ka degviela slikta, jo Rīga pie sarkanajiem slāpa nost. Tajā pašā dienā pielēju 20l klāt, tik no cita benzīntanka, bet tas pats, raustas un raustas, nezinu no kura gala sākt, ko meklēt, ko skatīties, ko taisīt?
Ja tev aizdomas par degvielu, tad cik ir degvielas spiediens un kad pēdējo reizi mainīts degvielas filtrs + bākā ar var būt gruži.Mirror45 rakstīja:Čau, šo pirmdien braucot no Rīgas mašīna sāka jocīgi raustīties, braucot 90km/h raustās, sākumā domāja, ka degviela slikta, jo Rīga pie sarkanajiem slāpa nost. Tajā pašā dienā pielēju 20l klāt, tik no cita benzīntanka, bet tas pats, raustas un raustas, nezinu no kura gala sākt, ko meklēt, ko skatīties, ko taisīt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …
- 350