Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …
- 451
- chevron_right
Nav e36, bet varbūt kāds ir bijis skatīties, vai zin šī aparāta vēsturi:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ahbnm.html
Un kas vsp tur bija ar tiem 2.0d motoriem?
Ja laicīgi veic apkopes tad grūti iedomāties labāku price/performance ikdienas auto, ja negribas braukt piemēram ar golfu...
110kw dzinējam ideāla jaudas, patēriņa attiecība. Pašam ir bijuši 5 gabali tādi. Detaļas lētas, atsevišķi mezgli, protams, maksā - (spararats, sprauslas,turbo...) bet tās lietas nav jāmaina katru mēnesi.
Pērkot, tāpat kā e36 jāpievērš uzmanība rūsai, it īpaši lv brauktiem eksemplāriem - durvju apakšas, bagāžnieka vāks,arkas, sliekšņi, grīda.
Ir viens tāds uz tirdziņu no Beļģijas ar orģinālu M paku , xenons, recaro un pilnu vēsturi, tikai cipars mazliet cits. :)
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... efede.html
110kw dzinējam ideāla jaudas, patēriņa attiecība. Pašam ir bijuši 5 gabali tādi. Detaļas lētas, atsevišķi mezgli, protams, maksā - (spararats, sprauslas,turbo...) bet tās lietas nav jāmaina katru mēnesi.
Pērkot, tāpat kā e36 jāpievērš uzmanība rūsai, it īpaši lv brauktiem eksemplāriem - durvju apakšas, bagāžnieka vāks,arkas, sliekšņi, grīda.
Ir viens tāds uz tirdziņu no Beļģijas ar orģinālu M paku , xenons, recaro un pilnu vēsturi, tikai cipars mazliet cits. :)
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... efede.html
Feisiņam 2.0d ir diezgan labi motori, protams, ja veic visas apkopes laicīgi un nemoka. Jauda un pateriņš labs, karo4 ideāls daily cars :)Deiko rakstīja:
Nav e36, bet varbūt kāds ir bijis skatīties, vai zin šī aparāta vēsturi:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ahbnm.html
Un kas vsp tur bija ar tiem 2.0d motoriem?
Bet ja sāc skatīties uz prefu 2.0d labāk vispār neskaties uz to auto, tie motori ir ļoti bēdīgi, jo īpaši ja nav kopti un neiet vispār viņi. Man bija viens prefs, lielākā dzīves kļūda tā bija
320d ir parasts vaacu rabotņiku darba zirgs, kā pa 15 gadiem var būt 220k tāfelē, es nekad nesapratīšu ja jau tagad e60/e65 nevar pat atrast īsti ar tādu reālo nobraukumu. Servisa grāmatiņas tepat pie mums rumbulā arī štancē starp citu.
tā jau 320d ikdienai nav ne vainas, brālēns pirms laiciņa atvilka sev, laicīgi nesamainija sprauslu un sāka detonēt, pārlasija galvu, restaurēja sprauslas, uzlika jaunu sajūga kitu ar spararatu un jau labu laiku brauc bez jebkādām problēmām, arī īsti rūsa nekur nav uzmetusies pa 2 gadiem lietojot auto ziemā un turot pagalmā. Ja paveicas var atrast ar 6pak. kārbu, tad pa šoseju vispār var uz gaisa braukt. Tāfelē arī 220k apmēram, 100% zināms ka tītenis, bet par cik tagad viss ir ok, pilnīgi pajāt tie cipari.
tā jau 320d ikdienai nav ne vainas, brālēns pirms laiciņa atvilka sev, laicīgi nesamainija sprauslu un sāka detonēt, pārlasija galvu, restaurēja sprauslas, uzlika jaunu sajūga kitu ar spararatu un jau labu laiku brauc bez jebkādām problēmām, arī īsti rūsa nekur nav uzmetusies pa 2 gadiem lietojot auto ziemā un turot pagalmā. Ja paveicas var atrast ar 6pak. kārbu, tad pa šoseju vispār var uz gaisa braukt. Tāfelē arī 220k apmēram, 100% zināms ka tītenis, bet par cik tagad viss ir ok, pilnīgi pajāt tie cipari.
To gadu 2.0 un līdzīga tilpuma dīzeļi vispār ir viena vienīga bēdu ieleja (lūztošās kloķenes, sūkņi, ķēdes and shit), un ne tikai BMW. Ne velti konkrētais aparāts tautā ir iesaukts par "mazo tds". Atrast labu ir grūti un pārlasīt ne vienmēr atmaksājas, tad tam ir jābūt kaut kam vairāk par pliku 320d.
Dīzeļi ir priekš biezajiem! Anyway visu ko ietaupi atdosi uz remontiemInferno rakstīja:To gadu 2.0 un līdzīga tilpuma dīzeļi vispār ir viena vienīga bēdu ieleja (lūztošās kloķenes, sūkņi, ķēdes and shit), un ne tikai BMW. Ne velti konkrētais aparāts tautā ir iesaukts par "mazo tds". Atrast labu ir grūti un pārlasīt ne vienmēr atmaksājas, tad tam ir jābūt kaut kam vairāk par pliku 320d.
Es arī tā vienmēr esmu uzskatījis, bet katrs pats izvēlas kur naudu tērētRiks* rakstīja:Dīzeļi ir priekš biezajiem! Anyway visu ko ietaupi atdosi uz remontiemInferno rakstīja:To gadu 2.0 un līdzīga tilpuma dīzeļi vispār ir viena vienīga bēdu ieleja (lūztošās kloķenes, sūkņi, ķēdes and shit), un ne tikai BMW. Ne velti konkrētais aparāts tautā ir iesaukts par "mazo tds". Atrast labu ir grūti un pārlasīt ne vienmēr atmaksājas, tad tam ir jābūt kaut kam vairāk par pliku 320d.
Nu nezinu, es sava 3.0d esmu ieguldijis jaunu turbinu un jaunas vajuma trubinjas, viss.
No iepludniekq iznjemu alu klapites, kas tiem dzinejiem medz atdalities un tad ir kapi. Bet pashlaik neko sliktu nevaru pateikt par dizeli
No iepludniekq iznjemu alu klapites, kas tiem dzinejiem medz atdalities un tad ir kapi. Bet pashlaik neko sliktu nevaru pateikt par dizeli
ar kompatu pa brugji
Visā visumā neatbalstu dīzeli, bet sava ekanomika tur ir. Ar e46 320cd jau nobraukti apmëram 30k un tgd tik jānomaina piedziņas skriemelis, ar sūkni un visu pārējo problēmu nav. Ja nu vienìgi , kad nostāv nedēļu , tad ilgāk jāpagriež , lai pielektu
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... flxol.html
NA* vinam baakas vāciņš abas puses?
Tas kā no filmas Vacation
Vienīgais kas tur ir labs ir VNZ
Pa gabalu ir ok bildēs, bet aizkrāsotie moldingi kkā uz e36 izskatās nekā. Visas arkas arī pārspīlēts valcējot.. Diski labi. Spārni būtu labi, ja viņi vismaz būtu platāki, lai ir kāds ieguvums, nevis stock platums ar tupu caurumu un izvalcēts drausmīgi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
1.6k man liekas ka tas krasojums tik maksā:D
Bet nu aizbrauc paskatīties, moš labs pirkums būs :)
Vins tikko pardevas pa 900 nu jau 1600 stranna ja nav zel aizsuti sms par ipasnieku mainu ja sogad mainijusies vairaki tad skaidrite
Tika apskatīts, cena manuprāt atbilstoša, vizuāli ļoti pievilcīgs, iet zvērā.
Par 1000e pirmstam tirgojās, jo stāvēja uz plača galīgi nodrāzts, bet tagad ir atbilstoši savests kārtībā.
Par 1000e pirmstam tirgojās, jo stāvēja uz plača galīgi nodrāzts, bet tagad ir atbilstoši savests kārtībā.
Šitais konkrētais toč nemaksā 1.6k.tataars rakstīja:1.6k man liekas ka tas krasojums tik maksā:D
Nezinu vai caur pakaļu nolakots vai nav vispār pulēts pēc lakošanas, bet sludinājuma bildē izskatās pakaļā. Atspulgs tāds kā ar baloniņu būtu pūsts.
Ar čomu bijām skatīties šo pagājušo gadu. Bija pa 400 euro. Šķilta priekša. Labā puse glāze bija metināta(laikam) un kaut kas ar plauktu nebija riktīgi.ValtersD rakstīja:Šitais konkrētais toč nemaksā 1.6k.tataars rakstīja:1.6k man liekas ka tas krasojums tik maksā:D
Nezinu vai caur pakaļu nolakots vai nav vispār pulēts pēc lakošanas, bet sludinājuma bildē izskatās pakaļā. Atspulgs tāds kā ar baloniņu būtu pūsts.
Krāsojums bija svaigs, bet jau ar defektiem. It kā nemaksāja dārgi(krāsošanas darbs)
Mazs nieciņš, liels prieciņš!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …