5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 287
- chevron_right
Es domāju, ka ieradīsies arī 6dien daudzi, ja piesolīsi atvadu ballīti!Sabinchix rakstīja:a sestdien buus kaads??..
vnk peedeejo reiziit pirms braukshanas uz uk gribaas saskrieties ar dazhiem biedriem
+88 Kkādu bouling spēli vai ko tādu.... pašā laikā būtu!erda rakstīja:Es domāju, ka ieradīsies arī 6dien daudzi, ja piesolīsi atvadu ballīti!Sabinchix rakstīja:a sestdien buus kaads??..
vnk peedeejo reiziit pirms braukshanas uz uk gribaas saskrieties ar dazhiem biedriem
+318 par to, ka Sabinchix uzrīko atvada balliti ar skaistām čikaritām un .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
hehe nju jāskatās kā būs, nju kādu boulinga spēli warētu uzraut kopā kas sawāksies
nju nāks bišku tuwāk laiciņš skatīsimies kā būs..
nju nāks bišku tuwāk laiciņš skatīsimies kā būs..
ņemu tavu auto labu un taisnu roku apgādībā, kamēr dzīvosies pa "stūrenepareizāpusē" zemi
hehe nekā nebij paldies protams bēēt mana konfekte mani gaidīs rīgā siltā garāžā kamēr es būšu atpakaļ un sapucēšu viņu vasariņaiHoodieBro rakstīja:ņemu tavu auto labu un taisnu roku apgādībā, kamēr dzīvosies pa "stūrenepareizāpusē" zemi
pilnīgi neinteresanti
aaa nju un tikko wiss apstiprinājās es tomēr lidoju prom nākamnedēļ, tākā wisi kas wēlās droši waram sestdien kādos 20:00 saskrieties plazā, pasēdēt, papļāpāt, uzspēlēt kādu boulingu.. wisiem kam būs wēlēšanās gaidīšu ar lielāko prieku biedrus atkal kopā!!!
hehe tu jau gribējiHoodieBro rakstīja:pilnīgi neinteresanti
es sawu konfeti tpt newienam nedodu
Kurš domā 5dien būt Plazā ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ negribi sestdien arī pieskriet pie plazas??Podziņa rakstīja:Kurš domā 5dien būt Plazā ????
Sestdien vienīgā brīvdiena. Baigi negribētos pērties uz Rīgu. Ja būs plānots ap to laiku būt Rīgā, tad varbūt, bet domāju, ka viss drīzāk nē
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nju žēl ganPodziņa rakstīja:Sestdien vienīgā brīvdiena. Baigi negribētos pērties uz Rīgu. Ja būs plānots ap to laiku būt Rīgā, tad varbūt, bet domāju, ka viss drīzāk nē
mee.Podziņa rakstīja:Kurš domā 5dien būt Plazā ????
Es pieripošu, bet tikai baigā vakarā....pēc kādiem 22.00... protams ja vēl kāds būs.
man kartejo reizi atkal darbs!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
6Dien man darbs,bet par 5dienu varētu pirmo reizi (cerams,ka ne pēdējo) es ierasties...ja wien laicīgi pamodīšos a kur,un cikos jūs tur saripojat?
Vienmēr tiekamies Rīga Plaza daudzstāvu stāvvietā uz jumta, kā uzbrauc, tad jābrauc tikai taisni līdz pašam galam, tur gan jau redzēsi pie pašas malas e36tos Parasti tiekamies 19:00, bet kā jau vienmēr daudzi ierodas ar kavēšanos vai vienkārši vēlāk Tā kā droši, bet ja piebrauc un neviens ārā nav , droši nāc iek'šā, parasti sēžam pie galdiņiem dzeram kādu čaju vai ko nu kurais un , ja nu kas, droši zvani vai man , Hoodiebro, Gofmanam vai bubulim, mēs esam gandrīz vienmēr
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vāks izlasot vārdu "Plaza" domāju par -kā izdevīgāk aizripot da "Alfai"
Pag, a kapēc līdz Alfai ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1