edzojum e36
tā nedaudz viņš noputējis no stāvēšanas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nav ne jausmas. pagaidām uz mašīnasOrkaans rakstīja:Kaads reduktors donoram?
kopumā tagad skats nekāds jo viņš tagad diezgan augsts un tie r15 izskatās stipri par mazu. tā brīvā vieta arkās mazliet tracina.
Salons gan donoram pa pirmo
vēl tikai atlicis nopirkt priekšējo stiklu un bamperi un skate būs logā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
A kas donoram stikls chau? Taa jau vareetu izgriest aaraa un ieliimeet, ja ir kaads kas var paliidzeet pietureet logu un bikin pazaageet, tad vispaar mieriigi. Projekts biidaas uz priekshu, malacis!
Lai nu ko, bet stiklu likt lietotu... Pēc 2 gadiem atkal mainīt tikai tāpēc, ka, pret sauli braucot, neko neredz...
muļkibas , ja esi redzejis stiklu pec puleshanas tad ta neteiktu , jo atskiriba starp jaunu un lietotu stiklu kurs nopulets nav burtiski nekada !!!
donoram stikls labs, bet likšu vienozīmīgi jaunu. gribu ar tonētu augšējo malu. donora stiklam nav.
kur ir lētākā vieta kurā var nopirkt jaunu mpakas bamperu? izņemot ķekavu
A vai tad pērkot neorģinālo stiklu(jaunu) viņiem nāk vispār augšējā tonētā mala? cik zinu audi tas tonējums ir tikai orģinālajiem stikliem.
+1bosiks11 rakstīja:muļkibas , ja esi redzejis stiklu pec puleshanas tad ta neteiktu , jo atskiriba starp jaunu un lietotu stiklu kurs nopulets nav burtiski nekada !!!
To malinu nepiefikseeju, taa malina tomeer daudz ko dod, pat neliels komforts no vinas.edzojum rakstīja:donoram stikls labs, bet likšu vienozīmīgi jaunu. gribu ar tonētu augšējo malu. donora stiklam nav.
nāk nākuteo rakstīja:A vai tad pērkot neorģinālo stiklu(jaunu) viņiem nāk vispār augšējā tonētā mala? cik zinu audi tas tonējums ir tikai orģinālajiem stikliem.
Kur pulē stiklus? Tīri savtīgās interesēs. Varbūt kāds var pastāstīt, kā un ar ko to darīt?bosiks11 rakstīja:muļkibas , ja esi redzejis stiklu pec puleshanas tad ta neteiktu , jo atskiriba starp jaunu un lietotu stiklu kurs nopulets nav burtiski nekada !!!
P.S. Tik un tā uzskatu, ka nav jēgas bakstīties ar lietotiem stikliem
Bija gadijums darba autinam kad uz jumta bija ne parak veiksmigas nostiprinati celtn.matreali , pie straujakas bremzesanas nonaca leja ar smagam švikam loga , aizbraucu bie Bulgaru izcelsmes meistara kurs man pa 30eiro izpulleja tas skrambas apm pusstundas laika ,,, stikl ka pilnigi jauns ja ne pat labak , !!!marux rakstīja:Kur pulē stiklus? Tīri savtīgās interesēs. Varbūt kāds var pastāstīt, kā un ar ko to darīt?bosiks11 rakstīja:muļkibas , ja esi redzejis stiklu pec puleshanas tad ta neteiktu , jo atskiriba starp jaunu un lietotu stiklu kurs nopulets nav burtiski nekada !!!
P.S. Tik un tā uzskatu, ka nav jēgas bakstīties ar lietotiem stikliem
Vairak info buss gan Google, Youtube un tml !!
es kautko nesaprotu,kapēc japērk buferis?tev taču iepriekšējajās bildēs bija redzams ka stāv priekšējā m paka
Orkāns tirgo m bamperi,bet lietotu...edzojum rakstīja:donoram stikls labs, bet likšu vienozīmīgi jaunu. gribu ar tonētu augšējo malu. donora stiklam nav.
Pēdējais labojis Jānis - 05 Sep 2011, 20:02, kopā labots 1 reizi.
tam nebija ne moldingu ne lūpas ne sieta, tādēļ nolēmu pārdot un nopirkt jaunu visu komplektum4z rakstīja:es kautko nesaprotu,kapēc japērk buferis?tev taču iepriekšējajās bildēs bija redzams ka stāv priekšējā m paka
jā to es redzēju ja pēc nedēļas vēl būs tad paņemšu oficJānis rakstīja:Orkāns tirgo m bamperi,get lietotu...edzojum rakstīja:donoram stikls labs, bet likšu vienozīmīgi jaunu. gribu ar tonētu augšējo malu. donora stiklam nav.
+vēl sarunāsi krāsošanu ar Orkānu!
šodien saliku jaunas bosh sveces, pabraucu līkumu, papriecājos un konstatēju ka ir izpūsta galvas blīve
atvēru eļļas korķi a tur majonēze un dzesēšanas sistēmā baigais spiediens rodas.
tagad domāju ko darīt... visticamāk ka blīvi nemainīšu, tā kā man bija iešāvusies doma ;likt 2.5 un klimat kontroli, tad tagad pie vienām sāpēm varētu visu samest.
jāmeklē būs donors ar 2.5 un klimu.
atvēru eļļas korķi a tur majonēze un dzesēšanas sistēmā baigais spiediens rodas.
tagad domāju ko darīt... visticamāk ka blīvi nemainīšu, tā kā man bija iešāvusies doma ;likt 2.5 un klimat kontroli, tad tagad pie vienām sāpēm varētu visu samest.
jāmeklē būs donors ar 2.5 un klimu.