[Video] E36.LV GADA SVINĪBAS
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
par to auto buuveesanu un puceesanu +1 tagad beidzot saprotu ar kuru galu jaceras klaat savam auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Paldies par komentāriem Biju nedaudz apmaldījies un e36.lv maz sanāca apmeklēt, lai jums atbildētu
Skatoties pēc popularītātes, "Man patīk" un izplatības izskatās, ka video būs izdevies Bet nu man pats galvenais, lai pašām patīk
Šobrīd saskaitot kopā vimeo un youtubes skatījumus kopā sanāk nedaudz virs 7000 skatījumiem
Kāds ir ievietojis spokos šo video, tākā drīz varēsim ķert pokemonus pokebumbās
Skatoties pēc popularītātes, "Man patīk" un izplatības izskatās, ka video būs izdevies Bet nu man pats galvenais, lai pašām patīk
Šobrīd saskaitot kopā vimeo un youtubes skatījumus kopā sanāk nedaudz virs 7000 skatījumiem
Kāds ir ievietojis spokos šo video, tākā drīz varēsim ķert pokemonus pokebumbās
Hold the S because I am an AINT
fantastisks vidoe, siekala tek skatoties, uzdzina stimulu sanemties uz nakoso gadu un tomer aizceljot lidz sadam pasakumam
...
Video pa smuko , noskatijies esmu entās reizes :) un velaizprojam patīk :)
NJaa, video vnk lai vairaak neteiktu, un visu laiku skatoties video, sanaak uz sevi ljoti dusmoties ka neaizbraucu, jo bija citi plaani, un par ko taa lielaa dusma naak, to ka tie citi plaani atkrita un bija takaa pa veelu lai pievienotos ... visnotalj, naakosgad braukshu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Pa ilgiem laikiem noskatījos vēl reiz, patīkami, patīkami
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4