m4z tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
No ķekavas vai vispār šķiedras itsevišķi lūpu vispār aizmirst, līkas un šķības, kā arī škiedra ir trausla (izņemot atsevišķus gadījumus), lūpai jābūt elastīgai, kas pieļauj kļūmītes uz ceļa, nevis uzreiz izšķīst vai prasa krāšošanu un špakteli
Pilnīgas muljkjiibasoshels638 rakstīja:No ķekavas vai vispār šķiedras itsevišķi lūpu vispār aizmirst, līkas un šķības, kā arī škiedra ir trausla (izņemot atsevišķus gadījumus), lūpai jābūt elastīgai, kas pieļauj kļūmītes uz ceļa, nevis uzreiz izšķīst vai prasa krāšošanu un špakteli
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
labaak golfa luupa nekaa pretiigi spogulji no kjiinas
Nezinu, bet šķiedru atbalstu tikai trasei, elastīga viņa nebūs nekad tik cik mīksta plastmasaOrkaans rakstīja:Pilnīgas muljkjiibasoshels638 rakstīja:No ķekavas vai vispār šķiedras itsevišķi lūpu vispār aizmirst, līkas un šķības, kā arī škiedra ir trausla (izņemot atsevišķus gadījumus), lūpai jābūt elastīgai, kas pieļauj kļūmītes uz ceļa, nevis uzreiz izšķīst vai prasa krāšošanu un špakteli
Labsvakars tautieši, laikam kautko te jaieķeksē
Šis tas atkal bērītim pamainijies uz labo pusi.
-Nesen kā sataisīts starteris, jo bija uznākuši niķi
-Ielikti tuvajos hrenoni, jāatzīst ka visu laiku biju pret viņiem un domaju ka nekad nelikšu, bet pēdējā laikā nāca prātā ka mošk varētu, un tad pēkšņi negaidot viens paziņa piedāvāja iegādāties, tā nu tomēr kautkā ieliku un iepatikās
-uzfrišināta mašīnas aizmugure
-tikts pie priekšējā m pakas bufera
un protams visādi sīkumi kas nenāk prātā šobrīd.
Tātad aizmugure izskatījās šādi kad auto iegādājos Šonedēļ padzīvojies pa krāsotavu un tagad jau izskatās nedaudz savādāk Buferis tika dabūts nedaudz bojāts, nedaudz pieliekot rokas jau kautkas beigās izveidojās.
Te jau kautkas sadarits Buferis ir nācis no mana ex sedana, ja kāds neatceras, tad izskatījās šādi Viņam sanāca tāds mazs negadijums un negribeja taisīt. Buferis sakrāsots un uzstādīts uz auto, un powera nokļenīte jauna un tajā pašā vietā
Vienīgais tagad trakais džips izskatās, vajag sēdināt Un te divi pašvakas kvalitātes snapi no vakardienas ar STUDENTA balto un jums nezināmu e36
Šis tas atkal bērītim pamainijies uz labo pusi.
-Nesen kā sataisīts starteris, jo bija uznākuši niķi
-Ielikti tuvajos hrenoni, jāatzīst ka visu laiku biju pret viņiem un domaju ka nekad nelikšu, bet pēdējā laikā nāca prātā ka mošk varētu, un tad pēkšņi negaidot viens paziņa piedāvāja iegādāties, tā nu tomēr kautkā ieliku un iepatikās
-uzfrišināta mašīnas aizmugure
-tikts pie priekšējā m pakas bufera
un protams visādi sīkumi kas nenāk prātā šobrīd.
Tātad aizmugure izskatījās šādi kad auto iegādājos Šonedēļ padzīvojies pa krāsotavu un tagad jau izskatās nedaudz savādāk Buferis tika dabūts nedaudz bojāts, nedaudz pieliekot rokas jau kautkas beigās izveidojās.
Te jau kautkas sadarits Buferis ir nācis no mana ex sedana, ja kāds neatceras, tad izskatījās šādi Viņam sanāca tāds mazs negadijums un negribeja taisīt. Buferis sakrāsots un uzstādīts uz auto, un powera nokļenīte jauna un tajā pašā vietā
Vienīgais tagad trakais džips izskatās, vajag sēdināt Un te divi pašvakas kvalitātes snapi no vakardienas ar STUDENTA balto un jums nezināmu e36
Jā, tām pēdējām bildēm kvalitāte takā uz vecā kompja
Jaatzīst, ka šeit top glauns tourings
Jaatzīst, ka šeit top glauns tourings
Jāa, šeit top īsts skaistulis.
Paldies džeki
Kas tie par diskiem un kāds platums/iznesums? Manuprāt, ar mazāku gumiju un sēdinājumu izskatītos
Ceru, ka mana kūtiņa nākampavasar izskatīsies kaut uz pusi tik labi, kā šī
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Diski ir style 48 r16 no e39, iznesums et20,platumu no galvas neatceros. Piekrītu par riepām un sēdinajumu, kad būs sēdinajums tad tiks domats par riepām. Bet vispār es gribu citus diskus ja ne šogad tad uz nākamo sezonu japiemeklē kādi r17rvars rakstīja:Kas tie par diskiem un kāds platums/iznesums? Manuprāt, ar mazāku gumiju un sēdinājumu izskatītos
Jā pēc sēdinājuma un šaurākas gumijas uz šiem diskiem būs ļoti laba kutiņa...
Jap būtu kādi st32 ar et20, piem, šitie --> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... exxcm.html
Protams normāli sakrāsoti un ar šauru riepiņu
Izskatītos ļoooooti glīti
kautgan ar šitiem arī glauni, betnu kā saka, vnmjauvar labāk
Protams normāli sakrāsoti un ar šauru riepiņu
Izskatītos ļoooooti glīti
kautgan ar šitiem arī glauni, betnu kā saka, vnmjauvar labāk
Jā, sēdinājumu prasās kā ēst, bet nu jaskatās. Visu laiku kautko izdomā citu kur naudu iegrūst, tagad bišk vajadzēs tehniskajā ieguldīt.Bet nu gan jau ka tas arī neizpaliks
Un jā runājot par diskiem, tieši visvairāk gribētos tos style 32, kūtiņām perfekti piestāv
Un jā runājot par diskiem, tieši visvairāk gribētos tos style 32, kūtiņām perfekti piestāv
šodien beidzot bērītis nolaidies tuvāk zemei, esmu ļoti apmierinats ar skatu,zemāk nebūs. Bet ja godigi bildēs izskatās nedaudz augstāk priekša, un arī kvalitāte tāda nekāda.Kautkad drīzumā apsolos sabildēt ar kādu fočīgo nevis telefonu
Tikai nu lielākā bēda- baloni nedaudz ķer arkas, ar steigu jamet citas riepas virsū Te viens snaps, rajoņiki garažās savākušies
Tikai nu lielākā bēda- baloni nedaudz ķer arkas, ar steigu jamet citas riepas virsū Te viens snaps, rajoņiki garažās savākušies
Dzīvē skats ir 2x glaunāks
Te viens šī vakara galaxy snaps
Te viens šī vakara galaxy snaps
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jūs abi ar studentu protat iedvesmot, vismaz mani, kaut ko darīt savam
Malači par padarīto
Malači par padarīto
Prieks par toimis rakstīja:Jūs abi ar studentu protat iedvesmot, vismaz mani, kaut ko darīt savam
Malači par padarīto
Īstenībā paši viens otru arī iedvesmojam
+++
Laikam jau arī es esmu iespaidojies no jums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5