STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- chevron_right
Viens chrome spray paint, ko baloniņā nopiru priekš golfa moldingiem bija baaaigais mēsls. Forši bija līdz pirmajai mazgāšanas reizei, kad tas viss eleganti nonāca nost, par spīti tam, ka virsma bija kautcik normāli sagatavota.. Bet nu ok, viņš arī maksāja kkur ap 3lvl.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Šis varētu būt +/- normāāls
http://autokrasas.lv/?gid=67&p=nxt
Nez, varbūt jāpainteresējas par to disku aplīmēēšanu.. nez cik apmēram prasītu par tādu darbu visiem diskiem?
http://autokrasas.lv/?gid=67&p=nxt
Nez, varbūt jāpainteresējas par to disku aplīmēēšanu.. nez cik apmēram prasītu par tādu darbu visiem diskiem?
Tak tie diski ir maksimāli vienkārša dizaina - nopērc kvillerā plēves, dabū celtniecības fēnu un uz priekšu..
Visas shiis hroma efekta kraasas ir pilniigi meesli! Labaak nemaz neteereejiet naudinju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iedod man vietu kur to darīt, iemāci rīkoties ar celtniecības fēnu (NEKAD neesmu rokā tādu turējis) un aiziet!!!AgnisB rakstīja:Tak tie diski ir maksimāli vienkārša dizaina - nopērc kvillerā plēves, dabū celtniecības fēnu un uz priekšu..
Tāpēc vieglāk būs iedot kādam kas to jau ir darījis
Parādās patīkamas pārmaiņas
Tie spoguļi labi izskatās
Tie spoguļi labi izskatās
autodekor.lv mozh var palīdzēt. Vai Orkaana dāmaSTUDENTS rakstīja:Iedod man vietu kur to darīt, iemāci rīkoties ar celtniecības fēnu (NEKAD neesmu rokā tādu turējis) un aiziet!!!AgnisB rakstīja:Tak tie diski ir maksimāli vienkārša dizaina - nopērc kvillerā plēves, dabū celtniecības fēnu un uz priekšu..
Bet celtniecības fēns ir vēl vienkāršaks kā matu fēns.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nav gan, nemākuļi var nodedzināt uzacis..
-25 grādos ledu no metāla konstrukcijas kausē, ka nemetās.
Nav gan, nemākuļi var nodedzināt uzacis..
-25 grādos ledu no metāla konstrukcijas kausē, ka nemetās.
Nu ja Tu tādu neesi rokās turējis un pielietojis, šaubos vai kkur skriešu tgaad meklēt celtniecības fēnu, lai sev diskus aplīmētu cmoon, tad labak iedodu spečukiem, uzmaksāju pa virsu un lieta darītach. rakstīja:autodekor.lv mozh var palīdzēt. Vai Orkaana dāmaSTUDENTS rakstīja:Iedod man vietu kur to darīt, iemāci rīkoties ar celtniecības fēnu (NEKAD neesmu rokā tādu turējis) un aiziet!!!AgnisB rakstīja:Tak tie diski ir maksimāli vienkārša dizaina - nopērc kvillerā plēves, dabū celtniecības fēnu un uz priekšu..
par nodokli.papeti kads tas auto naca no rupnicas.nevar ka tik paplika komplektacija.mehanika un 2.0 sver tik daudz.
man 2.5tds ar automatu.sedans.visi el logi un el benki.un vel visadi smagi pribambaki.un pilna 1845kg ta ka.pepeti to lietu tuvak. bija man ari 320 kupe automats un tam bija 53ls.
P.s tos diskus ar apsveru pirkt
man 2.5tds ar automatu.sedans.visi el logi un el benki.un vel visadi smagi pribambaki.un pilna 1845kg ta ka.pepeti to lietu tuvak. bija man ari 320 kupe automats un tam bija 53ls.
P.s tos diskus ar apsveru pirkt
es par tiem diskiem kudī ilgu laiku siekalojos, bet kkā beigās nepaņēmu, manuprāt rezultātā tur būs normāls sex
Man arī liekas, ka vajadzētu būt okey
Galvenais, lai gudrīši nepukst un vīri palīdz ar tehniskajiem jautājumiem
Galvenais, lai gudrīši nepukst un vīri palīdz ar tehniskajiem jautājumiem
Diski būs paļubomu sekss!
Melnus gan nevajag, bet sabojāt šitiem diskiem skatu būtu grūti!
Melnus gan nevajag, bet sabojāt šitiem diskiem skatu būtu grūti!
+1Orkaans rakstīja:Visas shiis hroma efekta kraasas ir pilniigi meesli! Labaak nemaz neteereejiet naudinju
Sagādā lakas noņēmēju, dažāda rupjuma papīru, pulējamo un uz priekšu
Tas Hroms uzreiz sitīs rus tuningu.
Tad uzreiz vajadzēs hroma rokturīšus, hroma spārnu uzlikas utt
Es ar par to pašu iedomājosrews rakstīja:Tas Hroms uzreiz sitīs rus tuningu.
Nekas tur nesitīs nekādu RUS tūningurews rakstīja:Tas Hroms uzreiz sitīs rus tuningu.
Un nebūs nekādi rus tuningi.. tajā vimeo viģikā Tev tas bembis pēc urlas izskatās vai?
Kas tad tur tāds unreal ir?rews rakstīja:Līdz tādam bembim ir kā līdz ķinai rāpus
*m-moldingi, interesanta lūpa (kuru varī var citu uzlikt, ja baigi vajag)
*ACS diski hromēti
*Un koili
Nē nu kopija tam jau negribu, bet ko līdzīgu un atšķirīgu no "parastajiem" gan
Fresh krāsojums, un dienu dienām pulēšanas, pulēšana un pulēšana, lai izstītos perfekti sterils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- chevron_right