Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Ja , parkrasots pilnigi vissKLAVINS rakstīja:bagaznieku un salona dalu arii baltu parkrasoja ?
Labi pastraadaats
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas ir tikai sakums
Kas plaanos taalaak????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pamazam mekleju 18" diskus un pec tam salona parsusana + visadi sikumi =)
Šeit viss ir skaisti.
Skaisti spliteri gaumes jautajums
vot ar sitadu pieeju japieiet autinjam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Spliteri prasās melni. bet tā smuki.
Nu izskatas ka sis auto tiek vairak milets neka sievietes.... Pareiza pieeja....
Sēdināt nav plānots?
Nomet viņu pie zemes, tā lai tie splitteri izšķīst pret kādu akas vāku!
°Bet tā viss pa skaisto! Ļoti patīk baltas kupejas!
Nomet viņu pie zemes, tā lai tie splitteri izšķīst pret kādu akas vāku!
°Bet tā viss pa skaisto! Ļoti patīk baltas kupejas!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
diskus vajag citus un ar spliteriem ch variants
Izskatās ļooti labi, malacis
Diski kaut ka galigi nealjo uz kopeja foona ,vajag nolaist zemaak ,un splitterus vai nu mellus vai vispar nee
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Viena no seksīgākajām kupejām LV
Daudz +++ch. rakstīja: Nomet viņu pie zemes, tā lai tie splitteri izšķīst pret kādu akas vāku!
Bet tā ļoti skaisti izskatās. Vienmēr patikuši kopti, balti e36
izstaniba mes varam visu ko teikt ko vajadzetu izmaniit, bet taa ir tikai gaumes lieta un pa gaumi nestriidas un katrs dara ka pasam patiik, jo masina tiek taisita prieks sevis nevis citiem a sii ir parasta balta krasa vai ar kadu perles efektu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
vajag zemak un spliteri ne alo bet vis parejais ir ok.
-1.mikelsons rakstīja:nubūtu priekšā bamperim tās uzlikas krāsojis un aizmugurējiem lukturiem balto daļu notonētu melnu, būtu ideāli, tāpat protams ir skaistums
Redzēju dzīvē- spliteri balti izskatās super :) Tāpat arī nedomāju ka vajag tonēr lampas. Lai paliek sterili un max orģināli :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
biju domājis šādi, bet nu saimnieks pats zinās kā labākAduks rakstīja:-1.mikelsons rakstīja:nubūtu priekšā bamperim tās uzlikas krāsojis un aizmugurējiem lukturiem balto daļu notonētu melnu, būtu ideāli, tāpat protams ir skaistums
Redzēju dzīvē- spliteri balti izskatās super :) Tāpat arī nedomāju ka vajag tonēr lampas. Lai paliek sterili un max orģināli :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right