E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 44
- chevron_right
Hmmm...es jau biju domājusi, ka mēs itkā sarunājām, ka sestdien no rīta izbraucam un swētdien atpakaļ..
waitad nē??
njuu un kas tad galu galā brauc un kas mūs sagaidīs Jelgavā??
waitad nē??
njuu un kas tad galu galā brauc un kas mūs sagaidīs Jelgavā??
Es nebraukšu,nepatīk ceļi līdz jelgavai
Sagaidiit ,ta es sagaidiishu:) Tik taa iisti nezinu uz kurieni Juus vest izklaideeties
Ja kaadam interesee, tad var apskatiit savvaljas zirgus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jaap to varētuOrkaans rakstīja:Sagaidiit ,ta es sagaidiishu:) Tik taa iisti nezinu uz kurieni Juus vest izklaideeties
hmm a kkur moš ir kāda wietiņa pie dabas krūts un ūdens moška kur mēs warētu piemesties uz nakti, kādu gaļu wēl moš uzcept??
Vai arī kādam ir kāda platība pie mājas,kur mēs warētu piestāt uz nakti??
No saakuma jaazin cik tie nakshnjotaaji buus:) Tad arii kautko domaasim:)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
njuuu cik pagaišnedēļ runāju tad 1 kabris man liekas brauc 100% - tie ir Kļaviņš, Podziņa, erda un es..domāju ka wēl megatrons warētu piebiedroties, bij ieminējies ka varētu arī braukt..njuu un jāskatās kas wēl piesakās būt..Orkaans rakstīja:No saakuma jaazin cik tie nakshnjotaaji buus:) Tad arii kautko domaasim:)
..bet nju cerams wiss paliek kā arī tika runāts..
Uuuun reku Renio arī gan jau laidīs..tik wēl laikam nezin wai ar kabri..
Cik neforši!!Rolands rakstīja:Es nebraukšu,nepatīk ceļi līdz jelgavai
Tak naw jau tik tālu tā Jelgava un gan jau naw tik traki tie ceļi kā saki..
90%, ka būšu.
P.S. Roland, tagad ceļi ir labi līdz Jelgavai Tiek taisīti, vienīgais, ka pārsvarā 70km/h ierobežojums, bet gluds, kā dēlis.
P.S. Roland, tagad ceļi ir labi līdz Jelgavai Tiek taisīti, vienīgais, ka pārsvarā 70km/h ierobežojums, bet gluds, kā dēlis.
es būšu būšu ar kabriSabinchix rakstīja:Uuuun reku Renio arī gan jau laidīs..tik wēl laikam nezin wai ar kabri..
Rolands man liekas ka ne uzvienu pasākumu nav bijisSabinchix rakstīja:Cik neforši!!Rolands rakstīja:Es nebraukšu,nepatīk ceļi līdz jelgavai
Tak naw jau tik tālu tā Jelgava un gan jau naw tik traki tie ceļi kā saki..
es domāt, ka man būs jābrauc ar savu, jo būs jādod priekšroka kādai dāmai!Sabinchix rakstīja:njuuu cik pagaišnedēļ runāju tad 1 kabris man liekas brauc 100% - tie ir Kļaviņš, Podziņa, erda un es..domāju ka wēl megatrons warētu piebiedroties, bij ieminējies ka varētu arī braukt..njuu un jāskatās kas wēl piesakās būt..Orkaans rakstīja:No saakuma jaazin cik tie nakshnjotaaji buus:) Tad arii kautko domaasim:)
..bet nju cerams wiss paliek kā arī tika runāts..
arī braukšu kamēr smukie diski virsū
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tā jau mēs ar Ruu varētu, bet mēs pēc tam nebraucam atpakaļ uz Rīgu, bet gan uz Bausku. Renio, erda, dogMa, jums noteikti ir brīvas vietas?Kops rakstīja:Starpcitu kurš mani varētu paņemt līdz uz Jelgavu?
Keep calm and lift weights
P.S. Orkān, domāju, ka vari rēķināties ar kādiem 10 cilvēkiem (kuri brauc no Rīgas), varbūt pat nedaudz vairāk.
Keep calm and lift weights
Es par brīvajam vietām varētu pateikt tikai piektdien
Rolands man sāk tagad likties, ka tikai katru reizi izdomā kaut kādas atrunas..kas pa īsto neiet krastā..
Tākā TEV ROLAND ir jābrauc
Tākā TEV ROLAND ir jābrauc
kompots rakstīja:arī braukšu kamēr smukie diski virsū
hehe super...dawaj tauta sarosās, naw ko sēdēt mājās, laižam uz Jelgavu
Itkā jau warētu braukt...nez..pagaidam paklusešu,un apdomašu kas ar naudam man notiek. Koilas ātrāk gribu uzlikt A kurā wsp plāno braukt? 21jā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 44
- chevron_right