Mani E36 (320 un 325)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- chevron_right
vietēji iedzīvotāji gan jau ka šokā un lamājas ka trakie Latvieši ar BMW ārdās
coupe 2.8
kur tad bez ''atsaldetiem bembistiem''
Vakar no rita braucot uz darbu nobeidzas klima, vnk parstaja stradat pechkas ventilators un aizm. stikla apsilde.
Shodien izjaucu klimu, panemu testeri un izradijas ka pie vainas ir klimas kontaktu grupa(fishka pie ventilatora atrumu parsledzeja) visu iztiriju un viss OK
Paveicas ka ta
Shodien izjaucu klimu, panemu testeri un izradijas ka pie vainas ir klimas kontaktu grupa(fishka pie ventilatora atrumu parsledzeja) visu iztiriju un viss OK
Paveicas ka ta
Labi, ka kaut ko saproti no tā Citādāk varētu meklēt un meklēt problēmu ilgi un dikti
Jaa tas gan, vai vnk mainit visu klimu
Ziemu laikam sagaidīsim līdzīgi- arī uzliku tādas slotiņas ar domu, ka šitām varbūt atkritīs čakars, kad rāmīši sasalst un pusi loga labi ja tīra Kā arī montējas jau bleķinieki, kas tulīt nāks virsū
Ceresim
paldies
kruti izskatās
Ar fēna palīdzību līmēji un cik sarežģiti ir aplīmēt ar šitām karbona uzlīmēm, kā arī kā ar viņu noturību?
ar fenu gan, savadak nevar izstiept un aplimet ta ka vajag. par noturibu nezinu-biju mojka, nekas nelobas nost
Tagad is karbnizēts būs?!
Man pašam ne-īpaši.
Man pašam ne-īpaši.
viss nebus, tikai dazhas detaljas, nevajag jau parspilet
sedans jau tiiri taa neko,man patiik...tik logi prasaas melni. :)
aprikojums ari labs..tik benkji,neiet pie sirds.
Instagram - Sandis_e36
Klau varbūt vari pateikt kur meklēt vainu ka neapsildās pakaļējais logs touringam, ar turpat kautkur pie pašas klimas. ?
cik atceros tad bija digitala klima? tev nestrada vispar apsilde vai dazhas joslas? http://www.bmwe36blog.com/2008/02/12/bm ... ay-layout/
ja vispar tad apskati visus droshinatajus, Heated rear window 6 un 23, tad pamegini ielikt citu releju Rear defogger relay. un uz klimas kad iesledz aizm loga apsildi ta lampinja iedegas?ja iedegas un visi droshinataji un releji ok, tad kad iesledz aizm. loga apsildi panem testeri un apskaties vai pie pasha apsildes elemeta spriegums ir, un ja ir tad sildelements ir bojats, ja tomer spriegums nav tad jamekle kur tas pazud no pasha sakuma(droshinataju kastes).
ja vispar tad apskati visus droshinatajus, Heated rear window 6 un 23, tad pamegini ielikt citu releju Rear defogger relay. un uz klimas kad iesledz aizm loga apsildi ta lampinja iedegas?ja iedegas un visi droshinataji un releji ok, tad kad iesledz aizm. loga apsildi panem testeri un apskaties vai pie pasha apsildes elemeta spriegums ir, un ja ir tad sildelements ir bojats, ja tomer spriegums nav tad jamekle kur tas pazud no pasha sakuma(droshinataju kastes).
Pasham gribas melnus logus , bet tas pagaidam nav primarais.Sidnas rakstīja:sedans jau tiiri taa neko,man patiik...tik logi prasaas melni. :)
benkus mainishu tikai un vienigi uz pusadas rekaro, adu gan negribu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14