BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 28
- chevron_right
Tik svaigā bagāžniekā neko pat krāmēt negribas. Labāk aizslēdz pavisam!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Starp citu ,bagaazhnieks bija aizsleedzies uz kaadu meenesi ciet - diez ko nebija
Izjaucu no iekshpuses un atklaajaas ,ka viens sleedzenes stieniitis bija nolecis nost no mehaanisma
Izjaucu no iekshpuses un atklaajaas ,ka viens sleedzenes stieniitis bija nolecis nost no mehaanisma
kas tā par gigantisku bmw emblēmu uz bagažnieka?
p.s. mersis kas fonā arī tavs?
p.s. mersis kas fonā arī tavs?
Pēdējais labojis m4z - 10 Dec 2012, 23:17, kopā labots 1 reizi.
Pirms maniim kkaads umnjiks iestuukjeeja no kapota
p.s
ja ir kaadam mazaa bljamba pa draudziigu ciparu savaakshu !
p.s
ja ir kaadam mazaa bljamba pa draudziigu ciparu savaakshu !
Perfekta kūts. Tiecos uz ko līdzīgu, tikai man vēl daudz daudz darba salīdzinot ar Tavējo! Lai labi ripo! :)
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Veel taalu liidz perfektam - to do lists veel garsh
man liekas ka tas saraksts ir nebeidzams, jo vienmēr izdomās ko jaunu izdarīt
kaut kas līdzīgs, kas ar manu kabrim4z rakstīja:man liekas ka tas saraksts ir nebeidzams, jo vienmēr izdomās ko jaunu izdarīt
nenormali labs projekts
Viens no favorītprojektiem.
Piekritu .. ( Šitas ir Labs autiņs )
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Neliels updeits ...
Saakshu laikam ar to, ka shogad kutinja sniegu redzeeja tikai 3 reizes, bet nu visas reizes tika spiidzinaata un nezheelota .. drift @ stajanka Protams peec sniegiem + saaliim , devaas uz dushu un tad guleet garazhaa..
Pateicoties vienam Golfa autovadiitaajam 2. reize sanaaca neliels kresh - neizpluudiishu ,kas kaa !
Peec sadursmes man tika sasists M bampers , salociita brille, atpleestas skruuves vietas patkriljnikiem u.c plastmasiem ,nolauzts lampu miizeejs ( par ko viss lielaakaa shkrobe ) un faarai viens stiprinajums zem pagrieziena.
Par visu notikusho es necik nebeedaaju , vieniigi par miizeeju
Tadi luuk atbraucaam maajaas ! Peec treshaa izbrauciena bampers izskatiijaas veel beediigaak Sanaaca kkur vairaak vai mazaak pastumt kaadu kupenu ,bet nu ielauztam plastmasam daudz nevajag - drift hard or go home
p.s sniegs uz bampera nav no kupenaam ,bet no piemajas netiiriitaa mazaa celinja Te jau tas lupatas M bumpers nost .. Zinaaju ,ka peec ziemas shaa vai taa pirkshu Oem M bamperu - uzpeldeeja piedaavaajums + apzinja ,ka virsuu nolociits - taa teikt lai praats mieriigaaks - nopirku Pamazaam jaucamies aaraa - tiks taisiits miizeejs + mainiitas visas siksnas ar rulliishiem un pa celjam gan jau veel kkas :) Te var redzeet nolauzto miizeeju - peec sveetkiem buus jaasuuta jauns no Wess select , pie reizes arii laikam brille!
ah jaa un vajag jaunus bampera amiishus ! Lai var saprast , te vesalaa puse. Atejot no taa visa - beidzot tiku pie sen kaarotaas podzinjas - tgd laikam viss kas iespeejams no pogaam ir iekshaa ! Protams nekaada HK muzika nav iekshaa , bet ar laiku kas to lai zin No procesa bildes, kad liku xenonu ar engjeliem nebija tpc tgd varu paraadiit cik smuki var pielikt engjelju bloku (protams tiem kas nezin) Sasmeereeju arii visas gumijas ar sho briinumu - iesaku ! Jaa un pa visam piemirsu - tiku arii pie e36.lv uzliimeem Turpmaakie plaani ?! Protams ,ka visu sataisiit kaa pienaakaas - turpinaajums sekos un gan jau peec jaunaa gada izliidiishu atkal kopaa ar jums kkur pasliideet
Saakshu laikam ar to, ka shogad kutinja sniegu redzeeja tikai 3 reizes, bet nu visas reizes tika spiidzinaata un nezheelota .. drift @ stajanka Protams peec sniegiem + saaliim , devaas uz dushu un tad guleet garazhaa..
Pateicoties vienam Golfa autovadiitaajam 2. reize sanaaca neliels kresh - neizpluudiishu ,kas kaa !
Peec sadursmes man tika sasists M bampers , salociita brille, atpleestas skruuves vietas patkriljnikiem u.c plastmasiem ,nolauzts lampu miizeejs ( par ko viss lielaakaa shkrobe ) un faarai viens stiprinajums zem pagrieziena.
Par visu notikusho es necik nebeedaaju , vieniigi par miizeeju
Tadi luuk atbraucaam maajaas ! Peec treshaa izbrauciena bampers izskatiijaas veel beediigaak Sanaaca kkur vairaak vai mazaak pastumt kaadu kupenu ,bet nu ielauztam plastmasam daudz nevajag - drift hard or go home
p.s sniegs uz bampera nav no kupenaam ,bet no piemajas netiiriitaa mazaa celinja Te jau tas lupatas M bumpers nost .. Zinaaju ,ka peec ziemas shaa vai taa pirkshu Oem M bamperu - uzpeldeeja piedaavaajums + apzinja ,ka virsuu nolociits - taa teikt lai praats mieriigaaks - nopirku Pamazaam jaucamies aaraa - tiks taisiits miizeejs + mainiitas visas siksnas ar rulliishiem un pa celjam gan jau veel kkas :) Te var redzeet nolauzto miizeeju - peec sveetkiem buus jaasuuta jauns no Wess select , pie reizes arii laikam brille!
ah jaa un vajag jaunus bampera amiishus ! Lai var saprast , te vesalaa puse. Atejot no taa visa - beidzot tiku pie sen kaarotaas podzinjas - tgd laikam viss kas iespeejams no pogaam ir iekshaa ! Protams nekaada HK muzika nav iekshaa , bet ar laiku kas to lai zin No procesa bildes, kad liku xenonu ar engjeliem nebija tpc tgd varu paraadiit cik smuki var pielikt engjelju bloku (protams tiem kas nezin) Sasmeereeju arii visas gumijas ar sho briinumu - iesaku ! Jaa un pa visam piemirsu - tiku arii pie e36.lv uzliimeem Turpmaakie plaani ?! Protams ,ka visu sataisiit kaa pienaakaas - turpinaajums sekos un gan jau peec jaunaa gada izliidiishu atkal kopaa ar jums kkur pasliideet
Man bamperis bija preciizi taapat iepliisis kad rudenii uz apmales uzskreeju... Tieshi pa to pashu liiniju. Laikam slimiiba...
viewtopic.php?f=18&t=4173
beigās būsi pārjaucis visu autiņu līdz vasarai bet griežas tev jau nu labi viņš, cik nu pie elkora manīju
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Bampers pats pieteicaas buus jaataisa kkaads "winteer" edition un jaatstaaj uz ziemaam
Griezh , kad iegriezh griezh vinjam apakshas galiigi nav - nezinu ,bet apsveru domu par chiptuningu
Paarjaucis buushu , jaa daudz
Griezh , kad iegriezh griezh vinjam apakshas galiigi nav - nezinu ,bet apsveru domu par chiptuningu
Paarjaucis buushu , jaa daudz
Apsveicami, ka pa smuko cīnies visu savest kārtībā.
Tā tik turēt.
Tā tik turēt.
Njā ar to golfu nesmuki sanāca... cerams tādi pepiņi vairs netrāpīsies. ! Bet visā visumā cik atceros tu teici, ka tāpat visu priekšu jauksi un mainīsi - tā, ka moška tieši laikā (tjfu, tjfu, tjfu lai nedod Dies ... ) Bet visā visumā Tu jau zini, ka pievienošos pārējiem - kūtiņa ir nokļuvusi pareizajās rokās :)
p.s. Zinu, ka esmu čaiņiks, bet kas ir bampera amīši ??? (es savam tādus nezinu)
p.s. Zinu, ka esmu čaiņiks, bet kas ir bampera amīši ??? (es savam tādus nezinu)
Cik zinu vinjus taa sauc - tie kronshteini kuri naak aaraa no londzheroniem uz kuriem turaas bampera balka !
Taisijos jaa, vieniigi tgd sanaaks nedaudz daargaak
Taisijos jaa, vieniigi tgd sanaaks nedaudz daargaak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …