E36-Uldis_R
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
tavs auto top arvien skaistāks Kā jau toreiz teicu, haubi prasās tādā pašā krāsā kā ēst
No aizmugures skaisti izskatās.
Priekšpusi vēl prasītos pielabot uz labo pusi.
Priekšpusi vēl prasītos pielabot uz labo pusi.
kas tad priekspuse jalabo?
es laikam haubi nemainisu man sak piedurt ka izskatas ta haube
es laikam haubi nemainisu man sak piedurt ka izskatas ta haube
Ok, ja tumšo haubi nemainīsi, tad vajag emblēmu, zem nummura m bamperim sietiņu ielikt. Lūpu uzlikt, maybe mazliet pietonēt pagriezienus. Nieres nokrāsot. kaut kā tā.
nakos nedel tiks likts tas siets, mainitas lampas uz lecu lukturiem ar engeliem un visticamak tiks ari toneti pagriezieni.
Gaidīšu uzlabojumus.
Ne autinjs ir riktigi labs :) ka jau katru dienu gandriz redzot riktigi patik, un ta haube labi izskatas, varbut bildes nav tik efektigs tas skats, bet dzive ir labs tik wot trubinju gan tur paspep logu
man tikai nedaudz kaitina tā ventilācijas lūka uz haubes
nezinu kaut ka iepatikusies ta haube bet gan jau ar laiku tapat nomainisu bet ta nav prioritate.
Jūūū, šie diski pat nesēdinātam līdz asfaltam izskatās labi!
ir ljooti ok.. jaa, par to haubi un to saanu uzliimi, bet pa lielam prieks skatiities
jopcik, tagad patīk viss kopējais skats, pat lūka uz kapota. zajebuha izskatās
paldies par labiem vardiem un ne tik labiem viss lenam virzas uz prieksu un taisu visu lai pasam patik. tagad atskaitot dazus sikumus vizuali masina patik loti.
Izskatās vnk pa skaisto
Forša štelle ar vienu laiku gribēju tādu pasūtīt
Nuuuuuuu.. vai nu šito vai nu haubi ja visus liksi kopāā.. būs baigais šķūūnis no tā visa
Bet jāā. pirmo reizi vsp kko tādu redzu
Bet jāā. pirmo reizi vsp kko tādu redzu
nezinu man pasam neliekas ka butu baigais skunis man kopskats patik un tas ir galvenais. redzes ar laiku gan jau kaut kas mainisies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right