atkal zilais uteo 323i
Jā, tādā ziņā esmu diezgan pedantisks uz auto, taču sterils būs tad, ja tiks pilnībā pārkrāsotsArmando rakstīja:nez kapee man sis liekas ultra sterils e36
patikami paskatities ka viens no musu ex spameriem uztur tik loti tiiru e36
P.S. ja ieslēdzot sēdekļu apsildi, dupsi nesilda, tad visdrīzāk tikai pogas vainīgas, vai arī pašos krēslos problēma?
Cik atminos, tad ieslēdzot pogu, pēc laika viņa izslēdzas, vismaz vienai pusei
Man jau liekas, ka sildelements pušu.
Muguru silda?
Paskaties, vai vadi pievienoti pie sēdekļiem, kā arī pāraudi kārtīgi, vai dupsi, muguru silda, jo katru atsevišķi ir jāsilda. Pamēģini apmainīt pogas vietām. Patestē, tad jau zināsi, kur problēma
Muguru silda?
Paskaties, vai vadi pievienoti pie sēdekļiem, kā arī pāraudi kārtīgi, vai dupsi, muguru silda, jo katru atsevišķi ir jāsilda. Pamēģini apmainīt pogas vietām. Patestē, tad jau zināsi, kur problēma
Tātad tie divi režīmi pogai ir atsevišķi pakaļai un mugurai? Es domāju ka viena strīpiņa silda un 3 strīpiņas silda vairāk pakaļu Iepriekšējais saimnieks teica, ka šofera krēslam apsilde nestrādā, bet slēdzu blakussēdētājam un tam arī apakšu nesilda, būs jāpamēģina atzveltni pataustīt. Vadi zem sēdekļiem iet un domāju, ka ir arī pievienoti.
Tās pogas vienkārši ņemās nost un liekas klāt? Nevar tur neko aplauzt?
Tās pogas vienkārši ņemās nost un liekas klāt? Nevar tur neko aplauzt?
Nevar salauzt, ja dara ar prātu :)
Par pogām - pareizi saprati, viena strīpiņa minimāli silda, 3 strīpiņas silda maksimāli.
Par pogām - pareizi saprati, viena strīpiņa minimāli silda, 3 strīpiņas silda maksimāli.
Mazliet sajaucos Tavā tekstā....tātad gan muguru gan dupsi jāsilda kopā.
Būs kkad jāpaskatās tā padarīšana.
Būs kkad jāpaskatās tā padarīšana.
Jap, nospiežot pogu, silda gan muguru, gan dibenu, bet sildelementi gan ir atsevišķi, t.i., ja saplēsts dubša sildelements, tad muguru tāpat būtu jāsilda, ja ir vesels sildelements.
Skaidrs, paldies
Topiks nogrimis, jo auto pagaidām nekas netiek darīts, kā tikai lieta degviela un braukts. Martā skate, tad arī jāsāk būs darboties, jo viens slieksnis ir caurs un pēc tam arī jācenšas būs likvidēt rūsa pārējās detaļās, kur iemetusies.
Bet nu atskatam kāda patīkama bildīte, kad magnetolai noregulēju krāsu tādu kā oriģinālajam apgaismojumam
Bet nu atskatam kāda patīkama bildīte, kad magnetolai noregulēju krāsu tādu kā oriģinālajam apgaismojumam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis uteo - 20 Jūl 2013, 21:57, kopā labots 1 reizi.
Lampiņu un valodu OBC nomaini
Lampiņai visdrīzāk pats nelīdīšu klāt (abas kreisās rokas ), bet tikko tieši paskatījos googlē kā OBC nomainīt valodu, rīt iešu un nomainīšu
Tu biji šodien akmeņkrogā, vai ir vēl kāds līdzīgs Cesvainē ar e36.lv uzlīmi?
Es nebiju, tas varētu būt mans vecais e36 bijis, bet viņam gan nav mpakas.
Lampiņu ta jā, bet, lai nomainītu valodu uz rus vai lv būs bišku hex fails jāpiepravī. smuka tā vācu valodadogMa rakstīja:Lampiņu un valodu OBC nomaini
Uz tādu ekstru kā LV es neceru, man būs labi ENG, lai saprastu ko šis man tur rāda
Nu pa trasi gāza bez pakas un ar metāla diskiem. Un bija arī zila Oga ar pakuuteo rakstīja:Es nebiju, tas varētu būt mans vecais e36 bijis, bet viņam gan nav mpakas.
Atcerējos, tā zilā oga ir mana brālēna, ilgi prātoju, līdz pieleca Bet uzlīmes viņam gan nav
Jā, bija tāds parasts ar e36.lv uzlīmi un skaists ar paku bez uzlīmes
Tas parastais tad ir mans ex e36 un pakotais 97. gada 318is
Tak novācaties iekš foruma gribētāji ar dalības maksu, un kolektīvi pasūtiet lv softu priekš obc. tas nevarētu būt ūber dārgi...uteo rakstīja:Uz tādu ekstru kā LV es neceru, man būs labi ENG, lai saprastu ko šis man tur rāda
Man tiešām nav tādas nepieciešamības pēc kaut kā tāda. To softu iekodēt OBC jau arī noteikti nevar kurš katrs izdarīt.