E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right
Sākumā bija tāda doma, bet vairākums biedru piekrita citam maršrutamLocis rakstīja:Tad kas ar to Ruļļu trasi? Būs tur kaut kas?
Nebūšu. Lūgums turpmāk nedaudz laicīgāk plānot datumus lielākiem pasākumiem un neskopoties ar informāciju.
Tuvākajā laikā plānotas mazas izmaiņas, ar cerību, ka viss būs organizētāk, laicīgāk u.t.t.
Kas tad ar to divīti notiek? Es arī būtu par, ka visi sametās, nevis katrs kko atsevišķi pērk...
+478392472378942
Būšu ar savu sarkanīti
Un jā, kā daram ar maksām visām? Naudu ņemam līdzi, kopā ar groziņiem vai metamies?
Un jā, kā daram ar maksām visām? Naudu ņemam līdzi, kopā ar groziņiem vai metamies?
Tgd radās problēmas ar mašīnu,kas pieliek punktu visām izredzēm mani ieraudzīt pasākumā ar estoril !
taisi, laiks vēl ir!
Nu situācija ir diezgan sarežģīta,darbs,laiki nesakrīt ar servisa pieņemšanas laikiem,jāgaida pāris dienas un kad likšu servisā,tad tiks taisītas arī pārējās lietas,kas īsti labi nestrādā utt. Tā kā,maz cerību!
Pirmais posts atjaunots - būs nosacītā dalības maksa - 2Ls no cilvēka (ēdamais, dzeramais u.t.t.)
Lasam, skaitam naudu, un, ja kādi jautājumi - rakstam
Lasam, skaitam naudu, un, ja kādi jautājumi - rakstam
Nomainīt to stabilizatora kronšteinu ir pilnīgs sīkums.Rolands rakstīja:Tgd radās problēmas ar mašīnu,kas pieliek punktu visām izredzēm mani ieraudzīt pasākumā ar estoril !
Es gan nebūšu, jo pašlaik mans Ferrari stāv ar pusi motora bagāžniekā.
Nu ir jau vēl citas ķibeles,man kkāds neveiksmīgs posms,viss sāk lūzt!
Centīšos būt, kaut gan mašīna nav labākajā,vizuālajā, stāvoklī. :) mazliet uzfrišināt(nomazgāt, ievaskot un aidā)
nau taks domata nekada naksts vai pirts sedesana vareja taisit nakamaja diena svetdiena vismaz tad butu lielakaj dal iespeja tikt man piemeram arii jastrada!
Reāli nekāda pirts, vai viesu nams nav paredzēts.
kaa man dariit piem maksajuma iemesla : rakstiit - klavins un +1 ja gribu pa abiem samaksaat ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nezinu vai busu, man miglinieks apsunojis
Samaksāts par mani un Activity tā kā 100% būsim!!!dogMa rakstīja:
Tātad, lai nebūtu Jums čakars ar ēdamo un tam nepieciešamajiem štruntiem, izlēmām, ka no katra cilvēka pa 2Ls, lai varētu Jums nodrošināt ēdināšanu uz vietas!
Naudiņu skaitam uz E36 Club Latvia kontu:
Nosaukums: Biedrība E36 Club Latvia
VRN: 40008187111
Konts: LV12UNLA0050018506974
Informācija: dalība E36.lv sezonas noslēgumā, foruma segvārds, +1....
Tieši tā.KLAVINS rakstīja:kaa man dariit piem maksajuma iemesla : rakstiit - klavins un +1 ja gribu pa abiem samaksaat ?
Tad jau laikam vismaz uz noslēgumu jāaizbrauc Būšu +1 :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right