Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right
Maziņš papildinājums pēdējam update:
Visā steigā bija no galvas izskrējis - Liels, jo ļoti liels paldies AJmotorsports!!!
Bez viņu palīdzības man, būtu pastāvējusi ĻOTI liela iespēja, skati neredzēt kā savas ausis.!
Paldies Rič, Tavam bračkam arī milzīgs paldies
Visā steigā bija no galvas izskrējis - Liels, jo ļoti liels paldies AJmotorsports!!!
Bez viņu palīdzības man, būtu pastāvējusi ĻOTI liela iespēja, skati neredzēt kā savas ausis.!
Paldies Rič, Tavam bračkam arī milzīgs paldies
Pēdējais izdarītais darbs:
Nopirkti maiņas lukturi no Seeya,
Nopirktas "eņģeļ acis"
Novilkti iekšējie, iedzeltējušie, stikliņi dzelteni.. Lai vispār neizceļās apdegumi
Ksenons pārlikts miglās - Tagad miglas ir zaļas... 6000k + dzeltenā plēve.
ps. ne viesiem patiks, bet nu man liekas interesnati :) Zinu ka PĀRĀK krāsaini
Kā arī ziema ņēmusi virsroku, bampers uz vasaru ir metams, šoziem vēl centīšos izbraukt, lai nav jābrauc ar balku Cerams, ka savilcēju spēks būs ar mani
Nopirkti maiņas lukturi no Seeya,
Nopirktas "eņģeļ acis"
Novilkti iekšējie, iedzeltējušie, stikliņi dzelteni.. Lai vispār neizceļās apdegumi
Ksenons pārlikts miglās - Tagad miglas ir zaļas... 6000k + dzeltenā plēve.
ps. ne viesiem patiks, bet nu man liekas interesnati :) Zinu ka PĀRĀK krāsaini
Kā arī ziema ņēmusi virsroku, bampers uz vasaru ir metams, šoziem vēl centīšos izbraukt, lai nav jābrauc ar balku Cerams, ka savilcēju spēks būs ar mani
Iznīcināji beidzot to 20 reizes laboto bamperi?
mazliet jā skatīšos, cik ilgi būs dzīvotājsarmis rakstīja:Iznīcināji beidzot to 20 reizes laboto bamperi?
Huļi bembis netīrs?
Grūti teikt, kā izskatās, bildes tādas tizlas diezgan. Vismaz kaut kas atšķirīgs. Labprāt redzētu to auto nomazgātu un kārtīgi sabildētu. Tad varētu spriest.
Grūti teikt, kā izskatās, bildes tādas tizlas diezgan. Vismaz kaut kas atšķirīgs. Labprāt redzētu to auto nomazgātu un kārtīgi sabildētu. Tad varētu spriest.
Davaj nesākat šitos tagadkristapskarlis rakstīja:Huļi bembis netīrs?
Godīgi, izskatās vnk truli. Daudz, daudz labāk būtu ar oriģinālajiem
kristapskarlis rakstīja:Huļi bembis netīrs?
kristapskarlis rakstīja:Huļi bembis netīrs?
Viņš tāds nevīžīgs ir
Jā, bildes ar "muldamo" aparātu fočētas.. kad būšu kārtīgi novannojis viņu, safočēšu un uzlikšu mazu update
STUDENTS rakstīja:Davaj nesākat šitos tagadkristapskarlis rakstīja:Huļi bembis netīrs?
Godīgi, izskatās vnk truli. Daudz, daudz labāk būtu ar oriģinālajiem
Nu katram savas domas, kā arī katram sava gaume :)
Tādēļ arī ir - maiņas lukturi. Lai nebūtu sacūkāti vienīgie..!
Saprotu, ne visiem patīk un patiks. Gan jau ar laiku. :)Archizlv rakstīja:Sorry man galīgi nepiedur
Manuprāt šeit attiecināms teiciens "kas par daudz,tas par skādi", bet ja jau pašam patīk,lai jau brauc
piekrītu madarsv nafig ta vaig parspilet??
Vajag bildi smuku nomazgātu un tad var spriest, bet tagad vismaz tumsā varēšu atpazīt kas pretī brauc
enģeļi, dzeltens tur, dzeltens šitur... nē nē nē
labāk būtu ēdis
bet nu gaume jau katram sava
bet nu gaume jau katram sava
Jobtvai, kāds kārtīgi nomīzis visu priekšu, ka lukturi līdz lūpai pilni ar dzelteno.
nez, savs piedūriens tur ir par gaumi nestrīdas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kas par daudz, tas par skādi!
Ar to dzelteno vajadzētu piebremzēt- skatīties kopskatu utt.
Protams, tas jau individuāli, bet...
Ar to dzelteno vajadzētu piebremzēt- skatīties kopskatu utt.
Protams, tas jau individuāli, bet...
dzīvē izskatījās labi!
P.S. katrs meklē kaut ko indiduālu!
P.S. katrs meklē kaut ko indiduālu!
Pa gaumi smejaasPodziņa rakstīja:nez, savs piedūriens tur ir par gaumi nestrīdas
Baaaigi dzelteni , lai kaads photoshopaa uzmet naasis dzeltenas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22