E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 28
- chevron_right
ar to bik pa lielu vins domaja brauksanas zinjaa. deret jau der un izskatas daudz maz ok, personigi man ne ipasi, pasam bija tadi uz pusmomentu.
...
zinu, ka no tā maģa maģiskie elektriķi spēj aizvilkt kautk';adus vadus , lai būtu iespēja pieslēgt UBS vai Ipod.
Ja izdara, ko tādu, tad vispār , panelī attiecīgs maģis un vēl mūsdienīgi funkcionāls!
Ja izdara, ko tādu, tad vispār , panelī attiecīgs maģis un vēl mūsdienīgi funkcionāls!
Nezināšu teikt kā ir braukšanas ziņā, bet skats ar šiem r18 ir megawhite_Angel rakstīja:pilnīgākās muļķības diski uz šo auto der vienkārši perfekti, man bija uz vecās kupejas izskatās šādi
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=5638
Es tavā vietā kabinātu virsū tos r18, brauktu un tad skatītos kā ir..
Varbūt kādam noder, sameklēju kur viss sīki izstāstīts kas/ko/kā ar visām bildēm.erda rakstīja:zinu, ka no tā maģa maģiskie elektriķi spēj aizvilkt kautk';adus vadus , lai būtu iespēja pieslēgt UBS vai Ipod.
Principā aux in var uzstaisīt jebkuram oržinal maģim, pirmdien ņemšos, pēc tam iemetīšu rezumē.
http://e30-talk.com/carhifi-navigation/ ... 97586.html
Sadaļā DIY iemeto šo pašu info.
Šodien e36 piešķirta vēl viena rozīnīte.
Paldies useram "uteo" par busines cd.
Iesākumā izņēmu sony maģi, protams bmw štekers nogriezts, labi ka mājās bija donors.
Tātad mums nepiecašams.
1. pati magnetola
2. lodāmurs/alva
3. torks skrūvgrieznis
4. jack kabelis
5. mīnusiņš lai var atvērt maģim vāku
Atveram vāku un parādās šāds skats.
Vācu linkā čalis ņēma ārā cd room un jack kabeli lodēja pie plates, es izvēlējos vieglāko ceļu, bildē redzam zilo štekeri, mums ir vajadzīgi pirmie trīs vadi, left, ground, right (arī uz plates tas ir uzrakstīts) Darīju ļoti vienkārši.....
Notīriju izolāciju, iepinu jack kabeļa dzīslu magnetolas štekera vadā un salodēju
Bardaks Multimetru lietoju lai noteiktu kura dzīsla ir left/right/ground Vācu pamācībā čalis urba caurumu korpusā priekš kabeļa, es atradu vietu pa kurieni viņu dabūt iekšā
Principā pielodē 3 vadiņus pie vajadzīgajiem vadiem un AUX ir gatavs
Šeit sony zilo lampiņu maģis kurš tika aizstāts ar bmw busines cd 23 kuram ir AUX. Pieliku iphone, viss čotka skan.
(Skan tad kad maģī ielikts cd, vajag cd ierakstīt tukšu dziesmu, es vēl neierakstīju, bet iphone signāls noslāpē diska signālu un skan OK).
Spraužam klāt jebkuru ārējo avotu un baudam kvalitatīvu mūziku iekš sava e36
Magnetolai nedeg viena poga būs jāsataisa kkad, pamanīju to tikai tad kad visu biju salicis. Kopskats ir
Šodien e36 piešķirta vēl viena rozīnīte.
Paldies useram "uteo" par busines cd.
Iesākumā izņēmu sony maģi, protams bmw štekers nogriezts, labi ka mājās bija donors.
Tātad mums nepiecašams.
1. pati magnetola
2. lodāmurs/alva
3. torks skrūvgrieznis
4. jack kabelis
5. mīnusiņš lai var atvērt maģim vāku
Atveram vāku un parādās šāds skats.
Vācu linkā čalis ņēma ārā cd room un jack kabeli lodēja pie plates, es izvēlējos vieglāko ceļu, bildē redzam zilo štekeri, mums ir vajadzīgi pirmie trīs vadi, left, ground, right (arī uz plates tas ir uzrakstīts) Darīju ļoti vienkārši.....
Notīriju izolāciju, iepinu jack kabeļa dzīslu magnetolas štekera vadā un salodēju
Bardaks Multimetru lietoju lai noteiktu kura dzīsla ir left/right/ground Vācu pamācībā čalis urba caurumu korpusā priekš kabeļa, es atradu vietu pa kurieni viņu dabūt iekšā
Principā pielodē 3 vadiņus pie vajadzīgajiem vadiem un AUX ir gatavs
Šeit sony zilo lampiņu maģis kurš tika aizstāts ar bmw busines cd 23 kuram ir AUX. Pieliku iphone, viss čotka skan.
(Skan tad kad maģī ielikts cd, vajag cd ierakstīt tukšu dziesmu, es vēl neierakstīju, bet iphone signāls noslāpē diska signālu un skan OK).
Spraužam klāt jebkuru ārējo avotu un baudam kvalitatīvu mūziku iekš sava e36
Magnetolai nedeg viena poga būs jāsataisa kkad, pamanīju to tikai tad kad visu biju salicis. Kopskats ir
Prieks, ka Magnetola strādā OK, neskaitot pogas apgaismojumu
P.S. skaņas kvalitāte ir mainījusies, salīdzinot ar Sony?
P.S. skaņas kvalitāte ir mainījusies, salīdzinot ar Sony?
viss smuki, tik prasās stūrei zīmiti pa vidu
Nu ir ir drusku savādāka/sliktāka tā kvalitāte, bet tas viss tik labots ar laiku.
P.s zīmīte būs stūrei.
P.s zīmīte būs stūrei.
m4z rakstīja:viss smuki, tik prasās stūrei zīmiti pa vidu
+1 , pielabot vizuālo stūrītei: bmw zīmi un to hroma gabalu.
Super! Prieks, ka kāds arī padalās padarītajā...
Stūrei zīmīti un ātrumkloķi pareizo!
Stūrei zīmīti un ātrumkloķi pareizo!
Vot šito gan nesaprotu, mainīt normālu maģi (runa neiet par kkādiem lētā gala magnetolām), pret patsmit gadu vecām tehnoliģijām, un vienīgais ko no tā iegusti ir "drusku savādāka/sliktāka tā kvalitāte" + vēl lodēt kkādas pārejas
Bet nu liels plus ka vismaz kko baksties
Bet nu liels plus ka vismaz kko baksties
BMW-Big Money Waste
Oriģinālais maģītis izskatās vienkārši ideāli, bet skaņas kvalitāte smagi atpaliek no jaunākiem aparātiem. Man pašam panelī kaut kāds aizvēsturisks Kenwood dzīvo, bet skaņa ir daudz tīkamāka kā oriģinālajiem maģiem. Te gan jāatzīst, ka ne pārāk kvalitatīvas audiosistēmas ir visu BMW klupšanas akmens. Salīdzinājumam A4/A6 salonā mūziku vienkārši negribas izslēgt...
Lielākais ieguvums tieši ir tas, ka saplūst ar pārējām salona gaismiņām un skats salonā uz paneli ir krietni, KRIETNI patīkamāks.Slim rakstīja:un vienīgais ko no tā iegusti ir "drusku savādāka/sliktāka tā kvalitāte"
Nu kamon, ziedot skaņu pret patīkamāku skatu uz paneli. Es paķēru labu magnetolu ar ar oranžīgu apgaismojumu, un pa nakti skats nau sliktākais uz paneli kopumāNixon » 19 Nov 2012, 23:50
Slim rakstīja:un vienīgais ko no tā iegusti ir "drusku savādāka/sliktāka tā kvalitāte"
Lielākais ieguvums tieši ir tas, ka saplūst ar pārējām salona gaismiņām un skats salonā uz paneli ir krietni, KRIETNI patīkamāks.
Lāāb viss, katrs darā kā grib, galu galā būvē jau sev to mašīnu nevis man
BMW-Big Money Waste
Nu, tas jau kā kuram... Redz, ir tādi, kam vajag visu OEM+ vienkārši. Pats arī baigi nedzītos pēc tā Business CD, bet ja pa rokai būtu, ieliktu un palietotu... Protams, ka mūsdienās ir ļoti labi maģi ar multicolor displejiem un var uzlikt precīzu krāsu salona apgaismojumam.
+316 marux, biju pavizinājies ar jauno semaku 760 v12 bmw.. autiņš ar 40 000 nobraukumu pa 180 000 kapeikām, bet iegriežot mūziku, vnk. pretīgi palika, viss čarkst, kvalitāte nekāda, nu mēsls kas mēsls!
Tāpēc ir izstrādās kvalitatīvāks sistēmas no rūpnīcas salīdzinot ar parastajiem pļerkšķiem
ražotāji ir domājuši par to, lai cilvēks klausās motora dziesmā.
Nu par motora ziesmu gan sūdzētires nevarēja Laikam Offtopic..
Pēdējais labojis poweredbygirts - 20 Nov 2012, 21:04, kopā labots 1 reizi.
Nu jāā, bet apnīk, ka viens gabals vislaik skan
a motorus/bunduļus mainīt kā dziesmas slēgāt pārāk sālīti iznāk ne?
a motorus/bunduļus mainīt kā dziesmas slēgāt pārāk sālīti iznāk ne?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 28
- chevron_right