Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Pirmais posts labots! Visiem braukt gribētājiem būtu vēlams izlasīt!
viss forsi, tikai ceļš ja pareizi saprotu, braucam no Inciema iekšā līdz Turaidai.. - ir aptuveni tāds kā no šosejas līdz Ropažiem
Možais Tu no Rīgas vai Cēsīm brauksi?
hmm.. nezinu veel... moska aizbrauksu uz Riigu un tad ar visiem uz Siguldu
p.s. nu bet laikam man tas ierasts - saak no punkta - nevis pievienoties...
p.s. nu bet laikam man tas ierasts - saak no punkta - nevis pievienoties...
Paskatījos karti, man izdevīgi no Valmieras pa tiešo braukt, jo sanāk arī no Turaidas tad iebraukt Siguldā.
jap taa sanaak...
vieniigi planots no Inciema vai Raganas braukt ieksa Turaidaa...
bet Ragana taka pirmā sanāk, tad laikam Raganā pa labi iekšā
Klavin, dogMa?
vieniigi planots no Inciema vai Raganas braukt ieksa Turaidaa...
bet Ragana taka pirmā sanāk, tad laikam Raganā pa labi iekšā
Klavin, dogMa?
možais, google maps nedod daudz iespēju Pasaki, kurš ceļs labāks, caur to arī brauksim Bet jāiebrauc no Turaidas puses.
Un vēl, ja kādam vēlme iepirkt orģinālo CD, tad pa 20ls Siguldā varēs iegādāties.
viennozimigi Raganā pa labi iekšā - tuvāk - ainava skaistāka - ceļš daudz labāks un iebrauksim tieši Turaidā - tajā stāvvietā kur tos spieķus un suvenīrus tirgo - augšā pretiim Pils ieejaidogMa rakstīja:možais, google maps nedod daudz iespēju Pasaki, kurš ceļs labāks, caur to arī brauksim Bet jāiebrauc no Turaidas puses.
pilnīgi piekrītu možajam raganā pa labi!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Pēctam varēs braukt pie vagoniņa taisīt apļus
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
nekadas sauliites ziimeesanas vai riepu kuupinasanas ja nu vieniigi vietejie parada kadu slektu teritoriju kur to var darit , bet ne uz koplietosanas celiem kad esam visi kopaa paradam arii citiemka esam kulturaali un nesam atsaldeeti , varbutas kada likuma gan varetu mazliet paskeereet bet taa ka nav neviens cits tuvumaa kurs pec tam tvnetaa varetu ielikt kadu video
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Super, es ar piesakos!
bet esat pārliecināti, ka 13.10 vēl būs kas palicis pāri no zelta rudens? - nav nedaudz par vēlu?
bet esat pārliecināti, ka 13.10 vēl būs kas palicis pāri no zelta rudens? - nav nedaudz par vēlu?
Arī labprāt aizbrauktu, bet nedaudz pa talu lai mītos + vel sestdien jāstrādā
arī bij doma braukt, bet tomēr sanāk bik patālu no mana gala :(
Jāpiebrauc būs arī. Jāredz tak arī kā sejā izskatas :)
+ miljons par publisku kaut kā pagarināšanu vai palielināšanu!
+ miljons par publisku kaut kā pagarināšanu vai palielināšanu!
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
Es tgd kraasojos, un ceru ka pa nedeelju salikshu vsiu atpakalj, vismaz lai var braukt...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Nav bembis
Braukšu ar brālēna mazdu un izlikšos, ka nepazīstu
Braukšu ar brālēna mazdu un izlikšos, ka nepazīstu
offic Raganā pa labi, es tajā pusē dzīvoju un zinu ka no inciema uz turaidu ir ceļa remonts.mileniums rakstīja:pilnīgi piekrītu možajam raganā pa labi!
pašam jau bampers cieta no akmentiņiem
hmm.. no murjaniem uz raganu arii remonts..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right