Baumana E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
auto paliek pie manis, vel ssa stav, bet tapat no ta jega nav
taka auto pie manis ,ir sis tas sadarits pec TA, ielikts xenons un engel eyes, un pirms tam nonemti pod m3 slieksni un priekseja lupa, uzlikti ziemas diski ar ziemenem. tagad nesen nomainita ella ar filtru, siksnas motoram, uzlikts jau 3 radiators un ieliets jauns tosols pirmais saka baigi smaidit, otrs vnk neiztureja viena lodejuma vieta un teceja. uzlikt hard drift sport racing sporta sture, pati sture huina, vairak vajadzeja tikai to pareju
pa cik vel isti nezinu vai sito atstat ka ir un braukat , veicot kadus nelielus uzlabojumus, vai ari pec ziemas sakt kartigi kramet ieksa,
pagaidam plani tadi
pacelt aizmuguri mazliet augstak, nepatik , ka prieksa izskatas augstak par aizmuguri.
nokrasot r16 lietos tikai vel nezinu kada krasa, kads varbut var ietekt ?
un ja tomer noskanosos , tad gribu iebazt 2.5 no mainit prieksa labo sparnu kurs driz parvetisies par rat style
prieksa citu bamberi, pagaidam ta kaut ka
winter edition
taka auto pie manis ,ir sis tas sadarits pec TA, ielikts xenons un engel eyes, un pirms tam nonemti pod m3 slieksni un priekseja lupa, uzlikti ziemas diski ar ziemenem. tagad nesen nomainita ella ar filtru, siksnas motoram, uzlikts jau 3 radiators un ieliets jauns tosols pirmais saka baigi smaidit, otrs vnk neiztureja viena lodejuma vieta un teceja. uzlikt hard drift sport racing sporta sture, pati sture huina, vairak vajadzeja tikai to pareju
pa cik vel isti nezinu vai sito atstat ka ir un braukat , veicot kadus nelielus uzlabojumus, vai ari pec ziemas sakt kartigi kramet ieksa,
pagaidam plani tadi
pacelt aizmuguri mazliet augstak, nepatik , ka prieksa izskatas augstak par aizmuguri.
nokrasot r16 lietos tikai vel nezinu kada krasa, kads varbut var ietekt ?
un ja tomer noskanosos , tad gribu iebazt 2.5 no mainit prieksa labo sparnu kurs driz parvetisies par rat style
prieksa citu bamberi, pagaidam ta kaut ka
winter edition
Kādus diskus grasies krāsot? Ja kkādi parastie bez kārtīga plaukta, tad beigās sķūnis tik sanāks.
admini so var slegt ciet,
auto gan ir un paliks man , bet auto pielietojums ir mainijies un par to seit neriskesu rakstit
auto gan ir un paliks man , bet auto pielietojums ir mainijies un par to seit neriskesu rakstit
Cik noprotu, tad šis auto būs kautkāds trampdrift vāģis... Man būtu interesanti palasīt.
ja kaut kas tads, kep - lep, ka tik iet uz prieksu un turas viena gabala ,jo sitais auto tagad ir aplasits , visu ko vareja pardod ,pardots, un nauda nolikta krajkasite prieks laba e36 ar 2.5 utt , bet ar sito tiek spiesta visa sula ara neskatoties uz neko
p.s ne, nu ja kadam ir interese, tad var atstat , velak varu ielikt bildes un aprakstu ko auto parcieties un ta kadu video , kur tiek spidzinats
p.s ne, nu ja kadam ir interese, tad var atstat , velak varu ielikt bildes un aprakstu ko auto parcieties un ta kadu video , kur tiek spidzinats
Pēdējais labojis baumanis - 24 Mar 2013, 21:11, kopā labots 1 reizi.
eu atstāj topiku, rādi kā gāzē un nospīdzini būs intresanti pavērot
topiku nevajag slēgt, tagad tik sākas pats interesantākais
ok ,atstajat tad nezinaju, ka te tik daudzi , kam patik ka moka e36
Īstenībā bij jābrīnās kā nixon spieda sulu no akmens ar to grabošos m40 te ar jābūt labiem video
poh kāda marka un modelis, ja ir sūdīgā stāvoklī tad vienmēr ir intresanti mocīt vai vismaz to novērot
Ok , topiku tad lugums atstat, nakamnedelj domaju ka saksim filmet video ka spridzinat ziemenes , jo tagad jau vinas tadas spalvainas ir un iemetisu aprakstu kas un ka
trakais ziemeņu spridzinātājs
Priekš kaušanas labu 2.5 tev nevajag,drīzāk jau kautu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
prieks kausanas ir sitais , 2.5 jau domaju pa mierigo slipet
nu un vispar vel isti jau nezinu, kadu auto pirksu, bet nu gribetos tik pie daudz maz normala 2.5 ,tads plans vismaz, pa cik sitam Ta lidz janvarim ir ,tik ilgi ir laiks krat naudu, vai tik ilgi , kamer sitais dzivos
nu un vispar vel isti jau nezinu, kadu auto pirksu, bet nu gribetos tik pie daudz maz normala 2.5 ,tads plans vismaz, pa cik sitam Ta lidz janvarim ir ,tik ilgi ir laiks krat naudu, vai tik ilgi , kamer sitais dzivos
Ko tas 59 nozīmē? vnk nummurs prikolam?
nu nekauj viņu vel? video,bildes?
tas man jau no tiem laikiem kad ar ziguli zageju pa lauku celiem , tagad limeju ka atpazisanas zimi jo visi draugi un pazinas jau mani atpazist pec ta numura logaRidlihs rakstīja:Ko tas 59 nozīmē? vnk nummurs prikolam?
ne jau sen 2 pari riepas nokurinatas , vakar pa nakti jelgava kolka cool placis izardits, riepas pastumditas utt
bet nav neviens kas uzfilme plikas bildes ar skibu un apdauzitu e36 nav interesantas
Mentus neviens neizsauca ?
ne , bet bija joki ar CP vakar gandriz ar draugu vakara , pa stacijas apli slidinam un nepamanijam ka CP iebrauca apli, es vinjus slipejot apdzinu gandriz, jo tumsa pat nepamaniju vinjus ,bet labi ka atri izdevas nogriezities uz staciju , un pilna gaze prom uz Rimi stajanku kur palikam nesoditi
kad tos tirliņus vajag, tad neviena nav. šodien man viņus nevajag un 3 ekipāžas vien centrā stāvēja.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right