EBagatskis 328i Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Regjistraacija bija 79 ls, un tad veel kkas par apskati, neatceros cik, bet nebija baigi daudz... :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
Jaunumi topikaa. Vakar tika uzstelleeti koiloveri, un mashiina noseedinaata liidz griidai. Priekshaa ir uzlikti arii 16mm flanchi, driizumaa buus arii 20mm aizmuguree. :) Nezinu ko lai veel te pieraksta, lai runaa bildes.
P.S. Pirmdien auto prieksha tika pacelta nedaudz, nedaudz uz augshu, jo shobriid braukt aatraak par 50 Riigaa nav iespeejams, 2 tramvaja sliedes jau ir iepazinushaas ar manu slieksni.
Uz vasaru jau atkal ir uzlikti atpakalj M Double Spoke II R17 ar 215/40 vasaras riepaam. :)
P.S. Pirmdien auto prieksha tika pacelta nedaudz, nedaudz uz augshu, jo shobriid braukt aatraak par 50 Riigaa nav iespeejams, 2 tramvaja sliedes jau ir iepazinushaas ar manu slieksni.
Uz vasaru jau atkal ir uzlikti atpakalj M Double Spoke II R17 ar 215/40 vasaras riepaam. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa pirmo //
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nav, tur veel ir diezgan liels gabals iekshaa arkaa. Redzees kaa buus kad piepacels priekshu, jaaskataas. :)
neiet runa par to cik daudz vietas arka, bet ja ieskatas, tad aizmugure tev ir disks lidz ar arku, prieksa riepa ar arku, tapec shaja gadijuma vai nu prieksha jasedina vel, lai butu lidzvertigi aizmugurei, vai arii aizmugure japacel, tas ir mans viedoklis par smuku sedinajumu, bet daudziem jau patik ari kad aizmugure lien ieksha arka disks, bet nu nez...EBagatskis rakstīja:Nav, tur veel ir diezgan liels gabals iekshaa arkaa. Redzees kaa buus kad piepacels priekshu, jaaskataas. :)
Priekshu nav reaali veel stumt uz leju, tur jau taa ir 4 cm liidz zemei. Piepaceljot augshu prieksha arii iet uz leju tajaa pashaa briidi. Ej nu sazin kursh labaaks risinaajums.
paliks pati prieksha zemaka, bet tev jau parastais bampers
Tiešām aizmugure izskatās pa zemu.
Kas tas Tev pa melnumu virs arkas?
Kas tas Tev pa melnumu virs arkas?
Uzliekot priekšā eMku gribētu redzēt Tavus manevrus ar piemājas guļošajiem poličiem.
Es saku, ka tā ideja naktī izveidot betona sliedītes pirms un pēc guļošā nav zemē metama ideja.
Es saku, ka tā ideja naktī izveidot betona sliedītes pirms un pēc guļošā nav zemē metama ideja.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Hahahahaha, veciit, emkai probleemu nebuus, riit pacelshu lil bit. Bet nu taas sliediites arii nebuutu slikti uzmeistarot.
Jau pagaajshotrdien auto tika atdots paarliimeeshanai ReStylingaa, un shodien tika atguuts iipashumaa.
Kraasa - deep ocean blue matte.
Diski melni, un aizmuguree naaks veel luupinja. Taalaak lai runaa bildes.
Gaidu komentaarus ar to kaa veel vareetu izskatiities diski. :)
Kraasa - deep ocean blue matte.
Diski melni, un aizmuguree naaks veel luupinja. Taalaak lai runaa bildes.
Gaidu komentaarus ar to kaa veel vareetu izskatiities diski. :)
man patīk par disku krāsu gan nezinu, bet kaut kas man piedur
kautkā diski nepiestāv pie auto toņa
Autinja krasa ir Ok!
bet disku krasu gan vajadzetu citu..
bet disku krasu gan vajadzetu citu..
Instagram - Sandis_e36
m4z rakstīja:kautkā diski nepiestāv pie auto toņa
Zinu zinu, tgt domaaju kaadaa kraasaa lai taisa, bet nevar saprast iisti... :(
Nu nepiekritīšu tiem kas saka ka melnie diski nepiestāv. Manuprāt izskatās ļoti labi.
Skatos, ka te visiem tagad ir - kā melni diski tā komentāros tas ka nepiestāv. nevajag pokemonu krāsas!
Bet autiņs bomba! ja nav noslēpums cik izmaksāja pārlīmēšana?
Skatos, ka te visiem tagad ir - kā melni diski tā komentāros tas ka nepiestāv. nevajag pokemonu krāsas!
Bet autiņs bomba! ja nav noslēpums cik izmaksāja pārlīmēšana?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6