Agris_E36
Smuki! Diski baigi labi izskataas uz auto.Agris rakstīja:Bildes tiem kas vēlējās redzēt bildees :) nevar saņemties uzcept aprakstu par visu paveikto- cerams tuvākajā laikā. :)otrajaa bildee gan, aizmugure kautkaa sliipumaa paceelusies :)
Naakamais buss platie moldingi un aizmugureejais M bampers, ne?
Diski patīk, kopskats smuks!
Kādas riepas beigās uzliki?
Kādas riepas beigās uzliki?
Dikti ilgs klusums šajā topikā bija iemeties... :Agris_slinks:
Nākamais būs skate Bet, nu, ļoti cerams, ka drīzumā būs arī aizm. M bamperis
slinks slinks uz atskaiti :)
ziinu ka vajag m bamperu. skatīsies kā ies. TA vien 200 ls salasiijies. pagaidām viss ko vēlos lēnām tiek realizēts, tad jau katrai lietai savs laiks :)
riepas 215 un 225 - 45 abaam
ziinu ka vajag m bamperu. skatīsies kā ies. TA vien 200 ls salasiijies. pagaidām viss ko vēlos lēnām tiek realizēts, tad jau katrai lietai savs laiks :)
riepas 215 un 225 - 45 abaam
Mazliet zemāks prasās, un tad būs pavisam ideāli.
Visu laiku kaut kas notiek Brauc
kas šeit notiek?
Es arī pāris dienas atpakaļ iedomājos par šo topiku. Kaut kāds BAISAIS klusums iestājies... Agri?
if (user==anyone) {
die("Agris Aizņemts.");
include ':):):):)';
exit;
}
Bet pa lielam, tiešām mašīna tiek kustināta tikai brīvdenās. lielus ieguldījumus neprasa, ko vajag to sataisa, šis tas protams ir uzlabots. Pagaidam nekas grandiozs nebūs.. braucam tik.
Rokas nolaižas guldīt naudu pēc tā kad pieredzēju kāda latvijā ir attieksme pret kvalitāti atbilsotši cenai..
Tākā pašam nav laika, tad neko labāk nedaru, nekā aizdzenu tik sabojāt..
pēdējie visnelietderīgāk izmestie lati par disku krāsosānu -> struukla 50, krāsošana 120, ceļs 30, rezultāts miskastē metams..
die("Agris Aizņemts.");
exit;
}
Bet pa lielam, tiešām mašīna tiek kustināta tikai brīvdenās. lielus ieguldījumus neprasa, ko vajag to sataisa, šis tas protams ir uzlabots. Pagaidam nekas grandiozs nebūs.. braucam tik.
Rokas nolaižas guldīt naudu pēc tā kad pieredzēju kāda latvijā ir attieksme pret kvalitāti atbilsotši cenai..
pēdējie visnelietderīgāk izmestie lati par disku krāsosānu -> struukla 50, krāsošana 120, ceļs 30, rezultāts miskastē metams..
tos diskus tad arī nepārkrāsoja?
Trakais cilveks
man dzeki nostrukloja r17 diskus pa 25ls un ar pulverkrasoshanu kopaa sanaca 70ls
kvalitate ljoti labia
man dzeki nostrukloja r17 diskus pa 25ls un ar pulverkrasoshanu kopaa sanaca 70ls
kvalitate ljoti labia
ar kompatu pa brugji
Agris rakstīja:if (user==anyone) {
die("Agris Aizņemts.");
exit;
}
Tu par to pašu Jelgavas kvalitāti runā?
tev ganjau no vienas puses, man vajadzeej no abaam puseem...cipruss18 rakstīja:Trakais cilveks
kvalitate ljoti labia
renio- paarkraasoja- paarkraasoja, uzmonteeja- kraasa nost, uzliku savirzes reguleeshanu pie mriepas laikam-- kraasa nost.. phee i domaat negribas...
pa lielam, es nesapratiishu kaa vinjus taa sagatavoja ka naak nost..
Tautai jāzin varoņi ,lai citi neieberztos ,vēl pie tam par tādu nopietnu naudu
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
struukloju gan pie drauga, ne tur kur kraasoju..
Jaa jelgava Armando auto. Laikam Jaanis. 2x kraasoja. abas vienaadi, otraa reizee pa garantiju tik vairaak sateceejumi, jo nenjeema kraasu piliibaa nost, un vinsh ar koleegji monteejot riepu virsuu, jau noraava kraasu nost uz kantes, ko protams piekjeskajaa ar tiko svaigu kraasu un atdeva man disku.....
Jaa jelgava Armando auto. Laikam Jaanis. 2x kraasoja. abas vienaadi, otraa reizee pa garantiju tik vairaak sateceejumi, jo nenjeema kraasu piliibaa nost, un vinsh ar koleegji monteejot riepu virsuu, jau noraava kraasu nost uz kantes, ko protams piekjeskajaa ar tiko svaigu kraasu un atdeva man disku.....