Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 93
- chevron_right
alfas ceturtais stāvs šodien vakarpusē tika tīrīts no lielā sniega... vēl rīt būs normāls segums, kur paslidināties, bet ja neuzsnigs, tad jau tur būs sataisīts ledus...
@A!gars nav vel man ticība saviem spēkiem lai ar 4 freizētu ... sorry :(
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Mhm, tas kā kuriem. Es domaju iepatiktos tev ar kadu 4x4 izbrauktA!gars rakstīja:zuze91, labākais veids protams ir pašam aizbraukt un iečekot, bet nu nez... Kas tur var būt? Trase šaura un no sirds tā pat tur nav kur atvilkt. Bez maz vai jāgaida kārtīgs sniegs un var braukt uz Rumbulu, ja jau tik ļoti gribas slidināties pa to sniegu. Tur vismaz 4 var līdz galam iespiest. Lai gan mani tas viss diez ko nesaista un īsti nespēju no ziemas slīdēšanas kaifu saķert.
Tu biji uz taa mazaa placiisha? Jo mees ar choma e46 izbraucaam cauri, tur kkaadi divi dziivnieki plosijaas pa to mazo placi.
viewtopic.php?f=18&t=4173
vakar jau otro vakaru slidinaju elkor plazas stavieta vakar bija maz e36 bet aizvakar vairaki tur bija nez vai no foruma bet nu bija labi pec ta ka nedelu masinai motors tika taisits:)
Nop. Es tur lielo apli ņēmu, tad no apļa ar pārmetienu uz cinamon pusi un tad pa labinuz celiņu kas iet gar stāvvietu un brīvības ielu... Un arī no apļa uz šmerļa trolejbusa busi augšā gar ziemassvētku eglītēm un sniega vīru.EBagatskis rakstīja:Tu biji uz taa mazaa placiisha? Jo mees ar choma e46 izbraucaam cauri, tur kkaadi divi dziivnieki plosijaas pa to mazo placi.
Tātad, atgriežoties atpakaļ topikā! Viss sakarā ar rīdienu paliek spēkā un tiekamies mēs pie Spice houme pl. 23.00.
Ņemot vērā, ka nekā saprātigā no plānošanas šeit nesanāk, tad sametīsim kopā smadzenes uz vietas :) Ņemam līdzi visu, kas fočē, filmē vai arī vienkārši var noderēt
26976602 gadījumam, ja kāds vēlas piebiedroties vēlak. (pēc 01.00 nezvanīt )
Ņemot vērā, ka nekā saprātigā no plānošanas šeit nesanāk, tad sametīsim kopā smadzenes uz vietas :) Ņemam līdzi visu, kas fočē, filmē vai arī vienkārši var noderēt
uz 22:00 nevaram!
Tomēr nākamā diena ir darbadiena!
Tomēr nākamā diena ir darbadiena!
Ja filmes, bildes, uzreiz atsakos Nevelos, lai bojatu mana pratiga brauceja reputacija
Pastaveju Alfas stavlaukuma. Nu kā izjutas kompotu ipašnieki slipet ar vienu ripuli? Lika Boss ///m3
Es arii tur tikko izbraucu cauri, bet nu vispaar nevienu nemaniiju...
Vēl jau normāli var slidināties pie Berģu Depo
EBagatskis rakstīja:Es arii tur tikko izbraucu cauri, bet nu vispaar nevienu nemaniiju...
Es ap 22:00 tur akdi 3 kompoti, vel kaut akds šarana veida autiņs bij. Tad velak visapr atbrauca kaut kadrs ar x5 un otrs ar quatro s audi kaut kadu. Paslipeja kadas 5-10 minutes un viss. Paliak tukšs, aizbraucu majas (:
fatalyt1 rakstīja:Tātad, atgriežoties atpakaļ topikā! Viss sakarā ar rīdienu paliek spēkā un tiekamies mēs pie Spice houme pl. 23.00.
Njuu varētu tiešam uz tiem 22:00 jau savākties...
Heh un jūtu tomēr, ka spēšu arī izvilkt savu mazo uz ielām mazlietiņ..
Domaju varam mieriigi tikties uz 22:00
Bergju Depo vakar viss bija notiiriits, un tur kur ir sniegs, tur asfalts uzliets it kaa straadnieki buutu bijushi no Havaju salaam, kkaadi seerfotaaji.Piileens rakstīja:Vēl jau normāli var slidināties pie Berģu Depo
Aaa, nu es biju ap 22.40... :) Man liekas es to sharanveidiigo zinu, chomam paraadiju to vietu, tas tur tgd ar savu gjimenes vaagji tur visu laiku braukaa.Hazard rakstīja:EBagatskis rakstīja:Es arii tur tikko izbraucu cauri, bet nu vispaar nevienu nemaniiju...
Es ap 22:00 tur akdi 3 kompoti, vel kaut akds šarana veida autiņs bij. Tad velak visapr atbrauca kaut kadrs ar x5 un otrs ar quatro s audi kaut kadu. Paslipeja kadas 5-10 minutes un viss. Paliak tukšs, aizbraucu majas (:
Nuu, es buushu uz kaadiem 22.20 aptuveni, jo man hrenoni jaasaliek vakaraa liidz galam.Sabinchix rakstīja:fatalyt1 rakstīja:Tātad, atgriežoties atpakaļ topikā! Viss sakarā ar rīdienu paliek spēkā un tiekamies mēs pie Spice houme pl. 23.00.
Njuu varētu tiešam uz tiem 22:00 jau savākties...
Heh un jūtu tomēr, ka spēšu arī izvilkt savu mazo uz ielām mazlietiņ..
Nju dawaj tiekamies tad uz 22:00
hmm a kur tieši..? spice home uz jumta wai kur?
hmm a kur tieši..? spice home uz jumta wai kur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 93
- chevron_right