E36-mileika
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Jaa, bet man neraustas un neristas iet labi. Bet riit pamēģināšu uz silta noraut zondi.orangeman rakstīja:ne vienmer,no sakuma man tikai silts sliktak leca ar domaju vrbut kads devejs vai sprauslas tek, nevareju atrast vainu lika kompi klat nebija neviena kļūda, tad sāka pa retam ristities, beigās galigi saka raustīties, Noštepseleju zondi nost pieleca silts uz pusapgriezienu. Nomainiju zondi un tagad viss ok.
Man arī dēļ zondes kas līdzīgs bija-kad silts leca citreiz ar pirmo, citreiz ar 2tro, bet tā pagrūti. Un arī apskatē mani izbrāķēja dēļ co2. Tagad zondes nomainītas un viss čikiniekā.orangeman rakstīja:man no zondes bija ta, ka auksts uz pus apgriezienu leca, bet silts uz kadu 3,4 reizi.
Es nez, kautkadi murgi notiek, co labs, neristas neraustaas iet zvera, un kad silt ar lec ap pirmo, bet kad drusku atdziest tad jazagjee iilgi kamer pieleks. Man vnk nav iedomas kas tas varetu buut.
haa situācija tāda pati kā bija vienam čalim... diagnostikās rādīja ka viss bumbās, bet vot atdzisis/auksts nu nesūda neleca, silts ideāli......neviens apkārt esošais auto eskperts, ne internet diagnostik nevarēja palīdzēt
līdz vainu paši atradām, precīzāk sakot netīšām atradām....
līdz vainu paši atradām, precīzāk sakot netīšām atradām....
BMW-Big Money Waste
Vai ne, stāsti lidz galam.
haaa tas tā asumiņam, tipa fait for it
nu vot tantes pēc diagnostikas (vienas no daudzajām, dažādās vietās) teica zonde bla bla bla, nu nomainījām to zondi, nu mazāk degvielu sāka ēst, tas labi, bet auksts neleca tā pat.
Un tad ienāca prātā doma (tā no balta gaisa) nomainīt........kloķenes dačiku un autiņs leca kā jauns, gan auksts, gan atdzisis, no priekiem pilnas bikses
Vismaz mūsu gadījumā šī bija atbilde nelekšanais problēmai, kuru neviens nevarēja uzkost, un tā nu mašīna vēl tgd iet un nelekšanas problēma vairs nekad nav līdusi ārā.
The end
Bet ņem vērā ka ņēmām dārgā gala to dačiku/devēju
nu vot tantes pēc diagnostikas (vienas no daudzajām, dažādās vietās) teica zonde bla bla bla, nu nomainījām to zondi, nu mazāk degvielu sāka ēst, tas labi, bet auksts neleca tā pat.
Un tad ienāca prātā doma (tā no balta gaisa) nomainīt........kloķenes dačiku un autiņs leca kā jauns, gan auksts, gan atdzisis, no priekiem pilnas bikses
Vismaz mūsu gadījumā šī bija atbilde nelekšanais problēmai, kuru neviens nevarēja uzkost, un tā nu mašīna vēl tgd iet un nelekšanas problēma vairs nekad nav līdusi ārā.
The end
Bet ņem vērā ka ņēmām dārgā gala to dačiku/devēju
BMW-Big Money Waste
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4