Lagunengrun by Shreks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right
Tu uz Norvēģiju ar auto laidīsi?kristaps90 rakstīja:Jā es biju domājis par šiem..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tieši tā,tāpēc arī atbrīvojos no benzīna dzinēja un sedana! tākā zviedrijā un norgē ir labi ceļi,gribas braukt līdz ar asfaltu pagaidām vienīgais šķērslis būs uzbraukšana uz prāmja!
Gan jau, ka būs labi un tiksi virsū, nebija tur tas slīpums tik liels, atšķirība var būt tad (nezinu, pats neesmu braucis, tikai tik, cik stāstīja), kad ir paisumi un bēgumi un prāmis stāv stipri augstāk vai zemāk bet tas arī laikam bija par Ventspils prāmi, karoče, ņe očkuikristaps90 rakstīja:Tieši tā,tāpēc arī atbrīvojos no benzīna dzinēja un sedana! tākā zviedrijā un norgē ir labi ceļi,gribas braukt līdz ar asfaltu pagaidām vienīgais šķērslis būs uzbraukšana uz prāmja!
p.s. kad tu brauc?
Precīzi vel nezinu,jo esmu tgd NO. Februāra vīdū būšu LV un tad pēc kādas nedēļas došos atpakaļ ar auto.
Lai topiks galīgi nepazustu - šodien nomazgāts, laikam ziemā tik 1x biju mazgājis.
Šo ziemu braukts tika ļoti maz, jo bija parādijušās tehniski elektroniskas problēmas, kuru atrašanai pagāja ilgs laiks, negribas vairs jau izplūst tur sīkumos, bet nu jā. Tagad vēlaizvien gaidu, kad atnāks Check Control bloks. Iegādāti pa ziemu visādi sīkumi, krusti, tik nav salikts virsū, jo negribējās pat nodarboties ar citām lietām, kamēr auto tehniski nebija gatavs. Biju domājis ziemā sadarīt nedaudz vairāk, nekā sanāca, jo..man nebija naudas Par laimi sanāca nomainīt darbu, kurā esmu nostrādājis pirmo nedēļu veiksmīgi, pēc pirmās algas jau sāks kaut kas kustēt tālāk
Un ruslans arī stirpi sācis sveicināt.
Šo ziemu braukts tika ļoti maz, jo bija parādijušās tehniski elektroniskas problēmas, kuru atrašanai pagāja ilgs laiks, negribas vairs jau izplūst tur sīkumos, bet nu jā. Tagad vēlaizvien gaidu, kad atnāks Check Control bloks. Iegādāti pa ziemu visādi sīkumi, krusti, tik nav salikts virsū, jo negribējās pat nodarboties ar citām lietām, kamēr auto tehniski nebija gatavs. Biju domājis ziemā sadarīt nedaudz vairāk, nekā sanāca, jo..man nebija naudas Par laimi sanāca nomainīt darbu, kurā esmu nostrādājis pirmo nedēļu veiksmīgi, pēc pirmās algas jau sāks kaut kas kustēt tālāk
Un ruslans arī stirpi sācis sveicināt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa smuko, viss kas truukst, aizmugure m bampers
man liekas, ka shoziem ruslans visiem lien ara, jo kjimijas sastavs ir visai naidigs
man liekas, ka shoziem ruslans visiem lien ara, jo kjimijas sastavs ir visai naidigs
Pret sasalushu sniegu veel vienu miglinieku izsitu, naakamnedeelj sleegshu pie kompja, jo visticamāk zonde jāmaina, ai, darbu ir tik daudz, ka saraksts jātaisa, bet nu, tagad darbiem raitāk jārit būtu. Ruslans ir īstenībā vislielākā sāpe visiemZirdzins rakstīja:Pa smuko, viss kas truukst, aizmugure m bampers
Tas i norm, es ari nedaudz pamiciji priekshejo bamperi, sen jau domaju parkrasot vinu, tagad toch ir iemesls
diski vienkārši ļoti patīk šitāda veidaShreks rakstīja:Sabildēti vasaras diski, vajag tikai jaunas emblēmas un balons jālikvidē
Te no pagājušā gada spiegu foto!
Ghost rider!
Laikam rūsa tad vēl nebija parādijusies tik daudz
erda smuki seju izdzēsis
erda smuki seju izdzēsis
Ko tu vinjam esi izdarijis
auto zolīds! veiksmi darbos. bet man radās viens jautājums: vari man paskaidrot kā izslēgt tādu maģi? nesen tādu iegādājos un nekādīgi nevaru saprast. ņemu nost panelīti vnm lai izslēgtu!
Vienkārši paturi Source pogu (SRC), ja gribi, lai displejs ar nerāda, tad pie izslēgta maģa nospied displeja pogu
paldies paldies
paldies paldies
Tātad beidzot, pēc ilgiem laikiem ir arī kādi jaunumi
Laikam jāiesāk ar to, ka bez Armando nekas vispār nebūtu noticies, bet pateicoties viņam, esmu saņēmis šo jauko ''paciņu''
Šī laikam bija viena no lietām, ko es gribēju jau kopš auto iegādes brīža, lai nebūtu jāmaina reduktors un pa šoseju nebūtu zāģis pie 4,5k rpm. Nerakstiju to topika sākumā, jo puse padomātu, ka esmu gagarins un otra, ka nah tas jādara, hahahaha
Tagad tikai gaidu eļļu, šifterim buksi un likšana virsū sāksies un cerams ar rezultātu būšu apmierināts :)
Par tālākajiem plāniem vēlāk, jo jāiet nu aplūkot prece
Laikam jāiesāk ar to, ka bez Armando nekas vispār nebūtu noticies, bet pateicoties viņam, esmu saņēmis šo jauko ''paciņu''
Šī laikam bija viena no lietām, ko es gribēju jau kopš auto iegādes brīža, lai nebūtu jāmaina reduktors un pa šoseju nebūtu zāģis pie 4,5k rpm. Nerakstiju to topika sākumā, jo puse padomātu, ka esmu gagarins un otra, ka nah tas jādara, hahahaha
Tagad tikai gaidu eļļu, šifterim buksi un likšana virsū sāksies un cerams ar rezultātu būšu apmierināts :)
Par tālākajiem plāniem vēlāk, jo jāiet nu aplūkot prece
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15