Kaskadiera e36 coupe un cabrio projekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
labi darbi sadarīti
Jā sliekšņi bijuši labi izpuvuši
Prieks ka saved kārtībā e36
Prieks ka saved kārtībā e36
Ļoooti sen neesmu neko rakstījis. Patiesībā biju pavisam aizmirsis par savu topiku
Nevarētu jau arī teikt, ka baigi daudz, kas izdarīts, bet līdz finišam vairs nav tālu... Kaut arī palikuši tikai sīkumi, ar brīvo laiku ir kā ir, pietiek daudz citu darbu un bembijam laika neatliek
Tā tad, no izdarītā, tas, kas bildēs... Sametināts izpūtējs, savākts purns, uzlikti coili, un daudz citu sīkumu... Tika izņemts katalizators un izdarītas dažas viltības, lai novērstu metālisko skaņu tukšā bundulī: Lukturos iestādītas enģeļacis un uzlikti jauni lukturu stikli: Uzstādīti coili un likvidēts braukšanas komforts Bija ko noņemties, jo no stāvēšanas skrūves bija ierūsējušas un dažas novērpās... Tā nu viņš pagaidām izskatās, galīgi noputējis, netīrs un nesmuks
Nevarētu jau arī teikt, ka baigi daudz, kas izdarīts, bet līdz finišam vairs nav tālu... Kaut arī palikuši tikai sīkumi, ar brīvo laiku ir kā ir, pietiek daudz citu darbu un bembijam laika neatliek
Tā tad, no izdarītā, tas, kas bildēs... Sametināts izpūtējs, savākts purns, uzlikti coili, un daudz citu sīkumu... Tika izņemts katalizators un izdarītas dažas viltības, lai novērstu metālisko skaņu tukšā bundulī: Lukturos iestādītas enģeļacis un uzlikti jauni lukturu stikli: Uzstādīti coili un likvidēts braukšanas komforts Bija ko noņemties, jo no stāvēšanas skrūves bija ierūsējušas un dažas novērpās... Tā nu viņš pagaidām izskatās, galīgi noputējis, netīrs un nesmuks
Atkal esmu noslinkojis un neesmu nevienu informējis par un ap savu mašīnu
Tā tad, auto beizot ir dabūts ielās, jāsaka, ka nebija viegli tikt pie numuriem, bet ar dažām viltībām man tas izdevās, biju pārsteigts, ka izgāju skati ar pirmo piegājienu, jo nebiju pat speciāli tam gatavojies:D
Bet ko nu daudz te vāvuļot, bildes ieskatam:
Tā tapa aizmugures plaukts tumbām... Un arī pats auto, pabeigts vēl nav, bet vismaz brauc:D Vēl dažādi sīkumi, jāpieliek moldingi, salona apgaismojums, līstes gar logiem utt..
Tā tad, auto beizot ir dabūts ielās, jāsaka, ka nebija viegli tikt pie numuriem, bet ar dažām viltībām man tas izdevās, biju pārsteigts, ka izgāju skati ar pirmo piegājienu, jo nebiju pat speciāli tam gatavojies:D
Bet ko nu daudz te vāvuļot, bildes ieskatam:
Tā tapa aizmugures plaukts tumbām... Un arī pats auto, pabeigts vēl nav, bet vismaz brauc:D Vēl dažādi sīkumi, jāpieliek moldingi, salona apgaismojums, līstes gar logiem utt..
Tas bagāžnieks izskatās super!
Bagāžnieka tāds nepierasts
viss zbis, tikai bagāžnieks pēc ķīnieša
Nu ko, bembijs mainijis dzīvesvietu uz kādu laiku, tā teikt atbilstošai mašīnai jāizbauda atbilstošas kvalitātes ceļi
Kopā tika nobraukti ~1400km, bija interesanti, varens piedzīvojums, viss noritēja gludi un nebija nekādu aizķeršanos. Norvēģijas ceļi wnk pasakaini, vārdiem neaprakstāma sajūta braukt pa perfekti gludu, līkumotu kalnu ceļu, kad skatienu pavada skaista ainava... Labāk kā datorspēlēs
Sveicināti!
Ļooooti sen neesmu neko rakstījis, būtībā nekas daudz arī nav mainījies, bembijs joprojām dzīvs un ripo uz priekšu! Jāsaka, ka šeit Norveģijā degviela ir daaauudz garšīgāka nekā Latvijā un šeit patiešām var just, ka 98ais patiešām ir niknāks par parasto! Protams ir bijušas arī dažas ķibeles, bet nekas traģisks - apskrāpēts labās puses slieksnis gar piemājas akmeņiem un 2x nonesti ceļa stabiņi ar labās puses spoguli, kantējot serpentīnos... Vēl arī eļļa ar steigu jāmaina, tikai nezinu kur var nopirkt eļļu, filtru un vietu, kur to izdarīt...
Ā jā un pasažiera durvīm loga pacēlājs atteicās, nezinu kas par vainu, visus vadus izzondēju, bet nekā, pats dīvainākais, ka uznākot salam, viss atkal sāka darboties, bet kļūstot siltākam atkal apstājās...
Un protams dažas bildītes, nekas ievērības cienīgs, bet tomēr pie posta piederās!
Tā tad, Latvijā tika iepirktas jaunas ziemenes, nu un jāsaka, ka bail braukt, jo uz ledus turas kā pielīmēts un reāli jāpārmet par robu zemāk, lai dabūtu pareizā leņķī mašīnu... Super riepas, nenožēloju, ka nopirku! Protams arī paši laika apstākļi, tikai uz pāris dienām, bet neaprakstāmi baudāmi apstākļi! Un te svaigākais foto, kā jau teicu, šeit ir mazas iespējas uzpasēt auto... Nāsis nolupušas, emblēma noplēsta un reste no bempera pirmajos sniegos pazaudēta... skumji...
Ļooooti sen neesmu neko rakstījis, būtībā nekas daudz arī nav mainījies, bembijs joprojām dzīvs un ripo uz priekšu! Jāsaka, ka šeit Norveģijā degviela ir daaauudz garšīgāka nekā Latvijā un šeit patiešām var just, ka 98ais patiešām ir niknāks par parasto! Protams ir bijušas arī dažas ķibeles, bet nekas traģisks - apskrāpēts labās puses slieksnis gar piemājas akmeņiem un 2x nonesti ceļa stabiņi ar labās puses spoguli, kantējot serpentīnos... Vēl arī eļļa ar steigu jāmaina, tikai nezinu kur var nopirkt eļļu, filtru un vietu, kur to izdarīt...
Ā jā un pasažiera durvīm loga pacēlājs atteicās, nezinu kas par vainu, visus vadus izzondēju, bet nekā, pats dīvainākais, ka uznākot salam, viss atkal sāka darboties, bet kļūstot siltākam atkal apstājās...
Un protams dažas bildītes, nekas ievērības cienīgs, bet tomēr pie posta piederās!
Tā tad, Latvijā tika iepirktas jaunas ziemenes, nu un jāsaka, ka bail braukt, jo uz ledus turas kā pielīmēts un reāli jāpārmet par robu zemāk, lai dabūtu pareizā leņķī mašīnu... Super riepas, nenožēloju, ka nopirku! Protams arī paši laika apstākļi, tikai uz pāris dienām, bet neaprakstāmi baudāmi apstākļi! Un te svaigākais foto, kā jau teicu, šeit ir mazas iespējas uzpasēt auto... Nāsis nolupušas, emblēma noplēsta un reste no bempera pirmajos sniegos pazaudēta... skumji...
Patīk, ka tik nopietni pieiet auto savešanai kārtībā.
Kādas problēmas bija ar to divciparu VNZ dabūšanu?
Kādas problēmas bija ar to divciparu VNZ dabūšanu?
Nu, ar to numura dabūšanu bija kā bija... Ierados csdd, aizpildīju pieteikumu VNZ un auto krāsas maiņai reģistrācijas apliecībā. Man protams nācās stāstīt visādas pasakas csdd vīriem, ka vecais vāks bija izrūsējis un šrotā nopirku vāku ar mazo numura vietu un, ka vāka izcelsmei vajadzētu būt no rūpnīcas... Tad nu devos uz numuru salīdzināšanu, csdd vīri riņķoja ap mašīnu, pētīja krāsu un šasijas numuru... Tad nonācām līdz bagāžnieka vākam, arī tas tika pētīts no visām malām, bet no iekšpuses visus nesmukumus slēpa bagāžnieka vāka abšivka... Tad nu viņi visu bija sabildējuši, bet numuru vēl neiedeva, teica, ka jāgaida atbilde no Rīgas.
Aizbraucu mājās un pēc stundas saņēmu zvanu no csdd vīriem, teica, ka viņiem tomēr esot jāredz kas notiek zem bagāžnieka vāka abšivkas... Noņemot abšivku, acīm pavērās skats ar ''skaistām'' metinājuma vietām, tad nu ņēmu un izlīmēju visu ar bituma/folija lentu, ar tādu man viss salons bija izlīmēts, metinājuma vietas bija noslēptas, bet lielas cerības neloloju... Aizbraucu atpakaļ uz csdd, vīri atkal ņēmās pētīt, bet ieraugot, ka viss ir aplīmēts, mazliet aplauzās, sekoja neliels klusuma brīdis... ''Nu pieņemsim, ka oriģināls'', smaidot noteica csdd inspektors...
Samaksāju aptuveni 50Ls par visu to padarīšanu un laimīgs tiku pie jauna numuru komplekta!
Aizbraucu mājās un pēc stundas saņēmu zvanu no csdd vīriem, teica, ka viņiem tomēr esot jāredz kas notiek zem bagāžnieka vāka abšivkas... Noņemot abšivku, acīm pavērās skats ar ''skaistām'' metinājuma vietām, tad nu ņēmu un izlīmēju visu ar bituma/folija lentu, ar tādu man viss salons bija izlīmēts, metinājuma vietas bija noslēptas, bet lielas cerības neloloju... Aizbraucu atpakaļ uz csdd, vīri atkal ņēmās pētīt, bet ieraugot, ka viss ir aplīmēts, mazliet aplauzās, sekoja neliels klusuma brīdis... ''Nu pieņemsim, ka oriģināls'', smaidot noteica csdd inspektors...
Samaksāju aptuveni 50Ls par visu to padarīšanu un laimīgs tiku pie jauna numuru komplekta!
Šovasar Alūksnes Zušu svētku laikā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Opā, tik sen... Jā, ja patinu filmu atpakaļ, tad atceros, biju iedevis mašīnu patēvam, šis toreiz visu dienu kkur vizinājās, laikam bija piebraucis pie kolēģiem palielītiesmarux rakstīja:Šovasar Alūksnes Zušu svētku laikā
Es pats esmu no Gulbenes, bet vasarā bieži braucu uz Alūksni atpūsties... Nu tā, Tevis dēļ man uznāca nostaļģija! Saskumu pēc mājām!
Tātad tomēr mazos numurus nedāļā pa labi,pa kreisi.
Es arī no Gulbenes, precīzāk novada, 16 km līdz Gulbenei.
Es arī no Gulbenes, precīzāk novada, 16 km līdz Gulbenei.
Super... Gribās tik vairāk bilžu un biežāk apeitus.
Pa kurieni Norvēģijā dzīvojies?
Pagaidām ir tā, ka nav iespēju šeit padarboties ap mašīnu, nav piemērotas vietas kur to darīt, bet laikapstākļi tagad te Norvēģijā ir tādi, ka katru dienu līst lietus un vārdu sakot draņķīgs laiks... Darāmā protams pie mašīnas pietiek, jo daudz kas nav izdarīts līdz galam un šis tas vēl pa šo laiku ir nobeidzies...Nixon rakstīja:Super... Gribās tik vairāk bilžu un biežāk apeitus.
Es dzīvojos netālu no pilsētas Alesund, vienā no maniem iepriekšējiem postiem ir kartes attēls!
Zinu kāds ir laiks Norgē, par to vari nestāstīt... Pats tikko paciemojos tur nedēļu un vienu dienu no tām visām tik saulīte uzspīdēja.
Oi, Tu galīgā nostūrī tur... Es biju bišk Tuvāk Bergenei - Hardbakkē.
Oi, Tu galīgā nostūrī tur... Es biju bišk Tuvāk Bergenei - Hardbakkē.
Par auto uztureshanu tur laikam ir dargi jamaksaa jaa
Choms nesen atbrauca no turienem arii ar savu auto, teica, ka par riepu montaazhu vien esot samaksajis vairakus desmitus(latos)..
Iedomajos, ka Riepu dedzinaashana paliek ekonomiski ljoti daarga tadaa veidaa
Tas bagana vaaks nav slikts :)
Zhurka manliekas viena no retajam masinam kuram man patik kaa izskatas iisaa nr plaaksne aizmugure :)
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Choms nesen atbrauca no turienem arii ar savu auto, teica, ka par riepu montaazhu vien esot samaksajis vairakus desmitus(latos)..
Iedomajos, ka Riepu dedzinaashana paliek ekonomiski ljoti daarga tadaa veidaa
Tas bagana vaaks nav slikts :)
Zhurka manliekas viena no retajam masinam kuram man patik kaa izskatas iisaa nr plaaksne aizmugure :)
Sent from my S3 mini using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right