Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Super, taisi savam ar tā
Ooo nē. Tad mani vispār izdzēsīs no internetaKV_ rakstīja:Super, taisi savam ar tā
Manliekas, lai kaut ko tādu uztaisītu savam auto, ir jābūt tiešām psihiski nelīdzsvarotam
lašara, kur tā var apkarināt
Ziemassvētku eglīte
DIODES vienk
bet piekritīšu jau minētajam,par krāsu, izskatās labi saglabājusies,vasarā uzpulēsi bus pa skaisto
bet piekritīšu jau minētajam,par krāsu, izskatās labi saglabājusies,vasarā uzpulēsi bus pa skaisto
Coca-Cola Style Ja uztaisītu kvalitatīvi (kaut vai līnijas taisni ievērojot un vienādus diožu leņķus saliekot), tad šādas virtenes būtu smuki pie centralkas pievienot - atslēdz mašīnu, viņa izgaismojas, aizslēdz, atkal iedegas...
Nu ko!
Spsweicu visus sniega fanus ar ziemas atgriešanos. Lai jums viss izdodas - bembis labi slīd un turas uz ceļa.
Man gan riebjas tā baltā un aukstā masa kas krīt no gaisa un pamanās nosmērēt manu tikko nomazgāto un samīļoto mašīnu.
Tad nu, kamēr vēl auto tīrs un diōdes spīd - uztaisīju kādu bildi !
Spsweicu visus sniega fanus ar ziemas atgriešanos. Lai jums viss izdodas - bembis labi slīd un turas uz ceļa.
Man gan riebjas tā baltā un aukstā masa kas krīt no gaisa un pamanās nosmērēt manu tikko nomazgāto un samīļoto mašīnu.
Tad nu, kamēr vēl auto tīrs un diōdes spīd - uztaisīju kādu bildi !
Mašīnu jau smērē nevis tas, kas krīt no gaisa, bet tas, kas atrodas uz zemes
Bet tas viss, kas uz zemes, ir radies no tā, kas nokritis no gaisa !kristapskarlis rakstīja:Mašīnu jau smērē nevis tas, kas krīt no gaisa, bet tas, kas atrodas uz zemes
Katrā ziņā - atkal sniegs vainīgs !!!
p.s. ja būs kādreiz tāda iespēja, es organizēšu referendumu par sniega aizliegšanu Latvijā !
Labāk taisi referendumu par sāls aizliegšanu.
WTF kas tāp par egli nevis e36? Ugagaga. Vel tik gerlandu aizmugureja loga iemest un uzrakstit - S starim novim godom uagagag
Jā, jā - es jau zināju, ka šeit visiem dikti "patīk"diodes.Nixon rakstīja:Un par diožu un moldingu krāsošanu.
Jocīgi, ka par moldingiem saki, jo viņi jau ir nokrāsoti NEmašīnas krāsā. Bet nu gaidi pavasari un labāku laiku. Tad viņi būs manāmāk atšķirīgi un diodes arī pazudīs !
Skatos kāds ir brokastīs "jokus saēdies"!Hazard rakstīja:WTF kas tāp par egli nevis e36? Ugagaga. Vel tik gerlandu aizmugureja loga iemest un uzrakstit - S starim novim godom uagagag
Nevajag manāmi atšķirīgus vai kā savādāk - vajag oriģināli melnus!Mārcis rakstīja:Jā, jā - es jau zināju, ka šeit visiem dikti "patīk"diodes.Nixon rakstīja:Un par diožu un moldingu krāsošanu.
Jocīgi, ka par moldingiem saki, jo viņi jau ir nokrāsoti NEmašīnas krāsā. Bet nu gaidi pavasari un labāku laiku. Tad viņi būs manāmāk atšķirīgi un diodes arī pazudīs !
Jau nopērkot viņi man bija melni.uteo rakstīja:Nevajag manāmi atšķirīgus vai kā savādāk - vajag oriģināli melnus!Mārcis rakstīja:Jā, jā - es jau zināju, ka šeit visiem dikti "patīk"diodes.Nixon rakstīja:Un par diožu un moldingu krāsošanu.
Pavisam drīz jau viņi tiks nokrāsoti tādā pašā krāsā kā diksi (tumši pelēki)
gaiši zaļus moš vēl nokrāso.. priekš kam?
Parādi man vienu bildi kur izskatās labi krāsoti moldingi, viņiem vnk ir JĀBŪT melniem un viss.. pie kājas kāds tas e36 ir
Parādi man vienu bildi kur izskatās labi krāsoti moldingi, viņiem vnk ir JĀBŪT melniem un viss.. pie kājas kāds tas e36 ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right