No more Dirty Diesel, Shadow kūtinja ar M52B20
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right
man patik, visiem radiniekiiem un draugiem riebjas man patik ))))
esmu ar taviem draugiem un radiniekiem vinispraatis
Nevajag parspilet, jabut kaut kam individualam ari, ne tikai visus pec shablona mochit:m paka un style 5
Pilnigi piekritu, ta melna svitra baigi labi aiztur sauli vina ir zemaka ka saules sargi salona, un tajda veida nemiedzot acis varu mierigi braukt vienalga kada saule spid)))
Ha ha ha, loti smiekligi, ja nepatik nekatas, piezimes visi mak izteikt, bet na vkus i cvet flomasteri raznije
man arī patīk augšā tā svītra, kā jau teici ka zemāk par saules sargiem un salonā tā tumšāk.Bet nu tev prasās viņu par dažiem cm mazāku un būs labi
p.s. man pašam arī ir tāda uzlīmēta
p.s. man pašam arī ir tāda uzlīmēta
Nu bildi jau liki, lai dzirdētu kkādus komentārus, lūk attiecīgi tie arī skan!
Man vnk tas atgādina lauku šķūningu uzreiz, pat nezinu kāpēc, moš tāpēc, ka bra4kas pasātam tāda arī uzlīmēta!
Kaut gan pa Rīgu ar tādu plēvi dofiga visādu kruto džipu braukā, tikai tiem arī priekšējie sānu stikli nolīmēti (Tev viela pārdomām!)
Man vnk tas atgādina lauku šķūningu uzreiz, pat nezinu kāpēc, moš tāpēc, ka bra4kas pasātam tāda arī uzlīmēta!
Kaut gan pa Rīgu ar tādu plēvi dofiga visādu kruto džipu braukā, tikai tiem arī priekšējie sānu stikli nolīmēti (Tev viela pārdomām!)
d[-_-]b
Liekot seit bildes biju gatav kritikai, tadel vis kartiba man patik,tadel uzklausu citu viedoklus
Ka jau bija teikts es negribu lidzigu kadam, man ir savs induviduals)))
Ka jau bija teikts es negribu lidzigu kadam, man ir savs induviduals)))
Priecajoties par sodienas laiku, paris bildes
Pasam lielais prieks
Pasam lielais prieks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kapotu pats ar karbona plevi nolimeji? kaut ka nevar saprast ka izskats kopskats, vajag pareiza rakursa bildes
Ne, kad pirku jau bija nolimets, bet godigi sakot loti sudigi ir nolimets
šis ir tas kam bija tie baltie vasaras diski ss.lv sludinājumā vai ne?tie arī nāca līdzi?
Ja ir gan tas vins, ja naca, tikai gumijas tur ir nobrauktas jamekle bus, drosi vien aizbrauksu lidz lietuvai tur ari nopirksu letak daudz
Patīk
Derētu to eņģeli atdzīvināt.
Derētu to eņģeli atdzīvināt.
Enģelitis deg, tikai kad vinju nomazga, kaut kur pazud kontakts ara negribas skatities, knaģi salsa )))
Sovakar sataisitas varen smukas bildites, nevaru neielikt
Kas izdarits, aizvestas durvju absivkas uz parsusanu un iegadatie m slieksni uz krasosanu gaidu tagad visu atpakal)))
Rit pieliksu vel, klat fotografam uznaca miedzins un nepaspeja visas apstradat ))))
Kas izdarits, aizvestas durvju absivkas uz parsusanu un iegadatie m slieksni uz krasosanu gaidu tagad visu atpakal)))
Rit pieliksu vel, klat fotografam uznaca miedzins un nepaspeja visas apstradat ))))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kapots toch piedur!
Paldiesins, man pasam ari loti patik, ka viss kopa izskatas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …