Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right
mikrosoftam suports ir tikmēr kamēr jautājumi ir tādi ko pats vari netā atrast. tad kad ir kkas dziļāks tad piedāvā par 80ls stundā braukt palīgā
jā, bet diemžēl priekš veciem šrotiem nākas pieturēt vecus datorus... tur neko nevar padarīt.yanks rakstīja:mikrosoftam suports ir tikmēr kamēr jautājumi ir tādi ko pats vari netā atrast. tad kad ir kkas dziļāks tad piedāvā par 80ls stundā braukt palīgā
man ir ļoti labs softs, kurš velk tikai uz 98 windu un nekā sawādāk...
p.s. kaut kā jāsadzīvo...
tu to 98 nevari palaist kādā virtuālajā mašīnā?
varu, bet ar to vm wari ari ir cirki... ne visi vecie lapši atbalsta vmwari...
kapēc tev vmware jālaiž uz veca datora? jeb atkal tas nelaimīgais com ports vajadzīgs?
Jauns lapsis + virtuālā mašīna = darbojas visvisādi softi, diagnostikas progas utt.
yanks rakstīja:kapēc tev vmware jālaiž uz veca datora? jeb atkal tas nelaimīgais com ports vajadzīgs?
normāli strādā tikai rs 232 . pāreējie tikai atdarina , it kā (emulē) to darbību.
jā nez cik grūti ir ielikt jaunā portatīvajā reālo com portu. man neizdevās tādu atrast kad meklēju.
var sīkāk ? kādi bmw softi darbojas ? uz e36 ?Ruu rakstīja:Jauns lapsis + virtuālā mašīna = darbojas visvisādi softi, diagnostikas progas utt.
Jā, esmu darbā sapratis, ka USB RS323 nedarbojas ar vairākām iekārtām. Varbūt PCMCIA seriālie ir labāki, tikai nezinu, vai mūsdienu laptopos vēl tādus PCMCIA (nākamo sauc par PC Card) liek. Piemēram kaut kāda 2011 gada HP ProBook ir īsts seriālais.
yanks rakstīja:jā nez cik grūti ir ielikt jaunā portatīvajā reālo com portu. man neizdevās tādu atrast kad meklēju.
ja zini precīzu modeli tad ieraksti diagnostikas topikā. varbūt kādam noder. Cik esmu meklējis tad dažiem nāk tas docking station. Bet kaut kā ne visiem tas ports ir reālais-liela daļa kaut ko simulē. Atkal sanāk laimes spēle
ja tev auto nav jāregulē "gaitā" mierīgi var iztikt ar parastu stacionāru PC...
99% ļautiņi tāpat nesaprot to info , ko rāda softs - auto pārvietojoties, un nespēj to iztulkot.
99% ļautiņi tāpat nesaprot to info , ko rāda softs - auto pārvietojoties, un nespēj to iztulkot.
es vēl neesmu ticis līdz tādai garāžai lai tur varētu ielikt jaunu kompi bet gan jau kādu dienu
P.S. pats lietoju fujitsu siemens lifebook e8420
yanks rakstīja:es vēl neesmu ticis līdz tādai garāžai lai tur varētu ielikt jaunu kompi bet gan jau kādu dienu
man ir apkurināmas visas garažas, bet datori mirst kā mušas.... nepatīk viņiem mainīga T un mitrums palielināts, jo uz platēm veidojas kondensāts.
varbūt jātur vislaik ieslēgts tas kompis
Ir te kāds kurš padzilinati ņemas ar datoru komponentām? Moš ir ka'dam ir mid end mātesplate uz 1150 sokertu+ kāds i5 quad uz tirdziņu?
Ja jau pavērta tēma, tad meklēju HP Pavilion G6 (B156XW02 V.2) displeju... Protams, strādājošu.
Dodu 30EUR
Ja ir ko piedāvāt, PM!
Dodu 30EUR
Ja ir ko piedāvāt, PM!
DIsplejs sasists vai izskatās sasists?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1