Meeris_Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
Patīk tie diegi kā akcents stūrei, rocene kkā tā, bet ātrumkloķis gan ne pārāk.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tie diegi ir domāti vācijas karoga krasās- melns sarkans dzeltens, bet uz melnās ādas melnais diegs izskatās, ka pazūd. bij arī doma, ka uz visām ///M emblēmām uztaisīt vācijas krāsās, bet visur tas melnais fons.
Bet nu darba kvalitāte, kā vienmēr, izskatās augstā līmenī. Paldies šuvējam rbbimmer.
Bet nu darba kvalitāte, kā vienmēr, izskatās augstā līmenī. Paldies šuvējam rbbimmer.
SunCoast Customs IIIM
mana miilaakaa kraaasa sii ir
labi izskataas kabris
labi izskataas kabris
Beidzot ar fočiku sabildēti jaunie ādas izstrādājumi.
Paldies SunCoast Customs šuvējam - lietotājs rbbimmer http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... file&u=716
Paldies SunCoast Customs šuvējam - lietotājs rbbimmer http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... file&u=716
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SunCoast Customs IIIM
izskatas labi, cik reali izmaksas sanaca klokis prezis un rocenei?
skate logā.
vēl kabrim iepirkti ///M vērptie sliekšņi, jauni eņģeļi, 5000K xenons, jo 8000K neko uz ceļa neredz.
vēl kabrim iepirkti ///M vērptie sliekšņi, jauni eņģeļi, 5000K xenons, jo 8000K neko uz ceļa neredz.
SunCoast Customs IIIM
braucot pazuda izpūteja gals, tad nu arī nācās beidzot uzlikt normālu 6cyl izpūteju ar 2 trubām visā garumā. ttika iegādāts remus bundulis. tonis ir patīkams un ceļ arī labāk
SunCoast Customs IIIM
Bunduli jaunu nemi? Vai sis ir tas pats lietots ar kantainigu bunduli no ss.lv pa 70ls?
Protams, ka lietotu. Tāds pats remus bundulis kā sludinajumā, iespējams, ka tas pats. tel nr. cits. pirku tepat no viena foruma lietotāja.
tikai cipars tika nokaulēts uz 45.
tikai cipars tika nokaulēts uz 45.
SunCoast Customs IIIM
Nu pa 45 var nemt ,jo jauns ir ar 3ciparu skaitli. Ari biju uzmetis tam aci tik man tie logo uz trubam negaja pie sirds.
Man gan piedur tie remus logo uz trubam. Cipars ari labs, jo jauns bundulis virs 300 ls pavelk.
SunCoast Customs IIIM
Pirms aizm. riepu maiņas tika paspolēts un pafočēts Rumbulā.
SunCoast Customs IIIM
Vidējā ļoti laba bilde, uz kalendāra topiku
es teiktu so so
uteo rakstīja:Vidējā ļoti laba bilde, uz kalendāra topiku
tik nevar saprast no kurienes tie dūmi nāk, jo liekas, ka no aizm. riepām toč nē!
Jeb arī griezās vienritenis?!
vienritenis izskataas
bet nosakuma man ariilikaas ka sajuigstika atstats
bet nosakuma man ariilikaas ka sajuigstika atstats
ar kompatu pa brugji
Auto krāsa vnk perfekta.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3