Stipro skrējiens 5
Tie kas arī vēlas rīt braukt uz sinevillu, tiekamies rīt 10:00 Plazā
Ja kādi jautājumi, droši zvani 28339051
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es jau 8:00 izbraucu no siguldas... - čaļi no cesim pie maniim izbrauc jau 7:15 no cesim.. gribas laiciigi jau tur aposnaaties..
Podziņa rakstīja:Tie kas arī vēlas rīt braukt uz sinevillu, tiekamies rīt 10:00 Plazā
Rīt 10.00 Plazas jumts būs nosēts ar svaigi skrūvētiem un mazgātiem E30, šamējiem sezonas atklāšana.
tikko esmu atgriezies... - bija ļoooti fiziski smags parbaudijums, cilvekam, kas skriesanu kaa sugu nespeej...
bet prieks, ka finišēju un nebiju pedejais....
bet prieks, ka finišēju un nebiju pedejais....
Jā, biju pagāšo gadu un šogad arī būšu:)
Galvenais pareizi elpot
elpošana tur šoreiz nespeleja lielo lomu.. - ar mums skrejejs maratonists... vinjs teica, ka maratonam 21km vieglaak noskriet nekaa sito, jo te ir izturiiba nekaa skriesana...
bet nu no malas vieglaak teikt...
bet nu no malas vieglaak teikt...
Es zinu,kā ir skriet ,kad ir šķēršļi,tici man
un salidzināji maratonistu ar šķēršļu joslu viņam vnk jāskrien,a te jalien,jarapo,jakapj izturība un trenini,tas ir galvenais un protams elposana :)
Tā kā es zinu ko runāju,man ta gandrīz kā ikdiena
un salidzināji maratonistu ar šķēršļu joslu viņam vnk jāskrien,a te jalien,jarapo,jakapj izturība un trenini,tas ir galvenais un protams elposana :)
Tā kā es zinu ko runāju,man ta gandrīz kā ikdiena
Beidzot esmu mājās. Možais, tevi nemanīju, bet satikts skudraa +2 un repakvi + pārējie mūsējie. Esmu galīgi izpumpējusies. Nav pat īsti spēka rakstīt ko satiku. Gribēju tikai pateikt vēl reiz mega paldies mūsu komandas varonīgajiem un spēcīgajiem puišiem, erda, Gekons un Mathias Spēcīgi mums tomēr tie puiši. Un protams paldies pārējiem, bet par to noteikti vēlāk, sīkākr reportiņā sarakstīs erda Beidzot arī manas baterijas ir tukšas. Viss ar labu nakti visiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man gandrīz sanāca iegast komandu! nu bet labi kā beidzas viss labi!
nu kaa tev tas izdevaas?
vispar pastastiet ka gaaja? kadi kuriozi jums bija u.t.t ?
vispar pastastiet ka gaaja? kadi kuriozi jums bija u.t.t ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Numuru pakasu! Domāju kā vajag visiem komandas biedriem numurus a beigās izradijad kā vaig vienu tikai! gāja forši tikai alus pa maz!
Malacīts, labi esi pastrādājis
Bildes reti briesmīgas, bat ne kvalitātes ziņā Modeļi kā cūkas Bet vajag kādreiz arī kādu baiso galeriju
Man kājas ir sexīgi silā krāsā, izskatās kā kāda bomāra kājas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es pēc pirmā skrējiena arī pēc bomāra izskatījos, visa biju sabintēta, jo dabūju traumuPodziņa rakstīja:
Malacīts, labi esi pastrādājis
Bildes reti briesmīgas, bat ne kvalitātes ziņā Modeļi kā cūkas Bet vajag kādreiz arī kādu baiso galeriju
Man kājas ir sexīgi silā krāsā, izskatās kā kāda bomāra kājas
169 vieta mums!
gandrīz no 500 komandām!!
Domaju tiri pieklajigi...mathias rakstīja:169 vieta mums!