E36-yanks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
thekukanols rakstīja:kas tas ir? parkingi?
Elektroniska 21. gadsimta alternatīva piekabes āķim. :aiwa:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tev oem moldingi ari ir priekš parkjngiem?
Ja nē tad ielikt nereāli.
Ja nē tad ielikt nereāli.
Par modingiem zinu tos tāpat visticamāk jaunus paņemšu.
P.S.
Vakar izdevās OBC piekodēt. Tagad rāda patēriņu tā kā manam mazmotoram nevis M3 Tik pa vidam kaut kur Check control pazaudēju
P.S.
Vakar izdevās OBC piekodēt. Tagad rāda patēriņu tā kā manam mazmotoram nevis M3 Tik pa vidam kaut kur Check control pazaudēju
Var sīkāk par to piekodēšanu?
var. tikai ko Tu īsti gribi zināt? Grūti atbildēt, jo es nezinu cik daudz par šito visu zini.
īsumā ir man interfeis, kas strādā pēc ADS standarta nevis OBD. e36 ar obd visiem moduļiem netiek klāt, jo ir arī vecā standarta moduļi, piemēram, instrumentu panelis un tas pats OBC. Uz kompja ir vmware uz kura palaižu DIS. Ir man arī SS progman, bet ar to es šoreiz nepaspēju pačakarēties. Ar to esmu agrāk pāris moduļiem jaunāku softu iedzinis.
īsumā ir man interfeis, kas strādā pēc ADS standarta nevis OBD. e36 ar obd visiem moduļiem netiek klāt, jo ir arī vecā standarta moduļi, piemēram, instrumentu panelis un tas pats OBC. Uz kompja ir vmware uz kura palaižu DIS. Ir man arī SS progman, bet ar to es šoreiz nepaspēju pačakarēties. Ar to esmu agrāk pāris moduļiem jaunāku softu iedzinis.
Skaidrs, apmēram sapratu.
kaut kam jau der tāda rampa
praktiska bet loti efektiva pieeja rampas izveidee
...
Vēl tik bedri jāizrok apakšā un būs gerai.
no šitās rampas pa lielam galvenā prasība bija tāda lai 10 min laikā varu nomainīt eļļu tas arī veiksmīgi notika. plānā vēl uztaisīt tikpat augstus klucīšus ko pamest zem aizmugurējiem ratiem. Tad ikdienas apkopēm pietiek.
yanks rakstīja:
Kādiem pāris moduļiem to softu dzini un, kas no tā mainijās ?
Ne nu ir ok, ar ir bijus doma šitādu uztaisīt
Uzreiz atmiņā nak kā viens users te bij vnr iemetis bildi ar savu drošo "rampu" saliktu no dajebkā
Uzreiz atmiņā nak kā viens users te bij vnr iemetis bildi ar savu drošo "rampu" saliktu no dajebkā
Šito kompotu arī šodien redzēju pie Rimi Valmierā
Pa lielam tas vis bija saistīts ar to, ka pagājušajā vasarā ieliku kruīzu. Tad ar INPA skatījos, ka kruīza bloks domā, ka atrodas 6 cilindru modelī. Tad to ar DIS piekodēju. Vēlāk kad aizrakos līdz SS Progman apskatījos vēlreiz kas tur ir un šis uzrādija ka ir jaunāks softs priekš kruīza bloka. Tad arī tam uztaisīju update. Atbildot uz jautājumu-nekas jau īsti nemainījās Darbībā izmaiņas nejutu. Tikai tik cik INPA tagad uzrāda, ka kruīza bloks saprot ka atrodas manā auto. Kaut ko vēl tur mēģināju darit, bet īsti neatceros ko.Rons rakstīja:yanks rakstīja:
Kādiem pāris moduļiem to softu dzini un, kas no tā mainijās ?
Kā jau iepriekš minēju ted veiksmīgi piekodējās arī OBC.
Kad paliks siltāks, tad pataisīšu eksperimentus ar pārējiem blokiem. Reālas vajadzibas nav. Vienkārši sportiska interese par to visu
Vakara pusē biju tur tiešam piebraucis. Esmu saspiegotsuteo rakstīja:Šito kompotu arī šodien redzēju pie Rimi Valmierā
Jā, jau 2. reizi saspiegoju Tevi pie Rimi vakaros
++ tāda rampa īstenībā ir diez gan noderīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7