Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right
Ar sēdinājumu izskatās superīgi Protams, ar zemāku priekšu būtu vēl mega labāk
Man ir tieshi taapat,ka tie gredzeni skaras pie riepas,taapeec man tgd ir flaci prieksaa.
Diski jaamaina ,jo shie pat uz seedinaatas kuutinjas neizskataas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mh, lai pateiktu, vai diski jāmaina vispirms vajag zemaaku riepu, priekšā flančus, lai var nolaist zemāk
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Orkaans rakstīja:Diski jaamaina ,jo shie pat uz seedinaatas kuutinjas neizskataas
+1
+10Orkaans rakstīja:Diski jaamaina ,jo shie pat uz seedinaatas kuutinjas neizskataas
BMW-Big Money Waste
Jāregulē augstumu setups, pagaidām viss stāv kā uzmetu. :)
Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu. [/quote]
man ta pati problema bija ar ieprieksejiem diskiem ko tagad tirgoju ar riepam neizgrozisies un ari ar flanciem neizgrozisies buss pretigi braukt kad priekša plataka neka aizmugure nerule buss flanci jaliek ari aizmugure un tad buss javalce arkas aizmugure
mekle tikai piemerotus diskus
Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu. [/quote]
man ta pati problema bija ar ieprieksejiem diskiem ko tagad tirgoju ar riepam neizgrozisies un ari ar flanciem neizgrozisies buss pretigi braukt kad priekša plataka neka aizmugure nerule buss flanci jaliek ari aizmugure un tad buss javalce arkas aizmugure
mekle tikai piemerotus diskus
Laikam būs vien jāliek throwing stārs, paralleles vai kkas cits no mana slapjo sapnīšu lista. :naac:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es zinu ,kas tirgo M5 (e34) diskus ,dazhaadu platumu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
isteniba uz kuts ar puletam kantem bus ahuniOrkaans rakstīja:Es zinu ,kas tirgo M5 (e34) diskus ,dazhaadu platumu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW-Big Money Waste
Ja parsteigsi ar krāsojumu tad der Izvēle tavās rokas, varbūt mēģini kko citu lai abiem nav vienādi?
Edit: ar m5 e34 būtu smukāk.
Edit: ar m5 e34 būtu smukāk.
Pēdējais labojis kasiks - 18 Mar 2013, 19:07, kopā labots 1 reizi.
Nu hvz,uz kupejas daudz labak izskatas tie st5 diski. Te itka labi,bet kaut ka pietrukst
Es balsoju par M5 e34 diskiem,pie tam vel nesen tirgojas
Es balsoju par M5 e34 diskiem,pie tam vel nesen tirgojas
Man skaidri redzams, ka centra krāsa pilnībā nesapass ar touringa krāsu,
bet to, ka st5 piestāv e36 nav jautājumu!
bet to, ka st5 piestāv e36 nav jautājumu!
Nu jā, tā jau būs, ka šie drošivien paliks kupejai. Priekš šī jāsazīmē throwing stars. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
iekš powera vienam bija
Style 5 noteikti labāk izskatās uz kupejas nekā uz kūts
Ieveerteets shodien dziivee un atziits par ljoti labu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right