Mana sārtā roze. :P
Armando rakstīja:ik pa laikam paradas topiks kuraa tiek mazie kranelji staipiti
Ja patīk un iet tā lieta.
ta jau normals stock , bet ta briesmiga sture
Zinu kpc tā krāsa, lai cik labi saglabājusies, neizskatās ne pēc kā. Tā ir plika metālika bez pērles, tpc arī nav vēlamā spožuma.
Ja notoneetu aizmugures logus,domaaju skats uzlabotos par 10%
Jā, stūre ir nepatīka, uzliku viņu atpakaļ, jo sporta stūre mazliet piebesīja, nebija ērti man ar viņu kaut ko darīt.
Pa krāsu nemāku īsti pateikr precīzi, kad būsu atkal pie mašīnas, pateikšu krāsas kodu, tas vēl zem halbes ir apmeties.... :)
Jā, tonēšana bija plānā, bet nu, tā kā izbraucu no valsts, ir tā kā ir. Roka vairāk neceļas, it īpaši, ja pēc nepilna mēneša jau izlidoju.... :)
atgriezīšos ar citu žurkulēnu.
Pa krāsu nemāku īsti pateikr precīzi, kad būsu atkal pie mašīnas, pateikšu krāsas kodu, tas vēl zem halbes ir apmeties.... :)
Jā, tonēšana bija plānā, bet nu, tā kā izbraucu no valsts, ir tā kā ir. Roka vairāk neceļas, it īpaši, ja pēc nepilna mēneša jau izlidoju.... :)
atgriezīšos ar citu žurkulēnu.
Rallija/aluminija paklājiņi arī labie,uguns sēdekļa pārvalks arī skaists
kā tie "paklājiņi" ir pēc praktiskā viedokļa?nav tā,ka ņemot ārā, visi gruži kas ir uz viņiem ir jaizgāž pie grīdas?
kā tie "paklājiņi" ir pēc praktiskā viedokļa?nav tā,ka ņemot ārā, visi gruži kas ir uz viņiem ir jaizgāž pie grīdas?
Nē, paklājiņš ir tīri ok, nu ja prātīgi māk izņemt tad ir ok, bet nu, ar tiem paklājiem ir tā, ka tie grži, nezinu kādā veidā nonāk viss ap viņu, vnk viss aizpūšās vai sabīdās nezinu kā gar malām viņam un parasti viņš nav netīrs, tā ka izņem un izkrati parastos.... Bet tā nekāda vaina.
Parasti vnk apsūcu ap viņu neceļot ārā un ir ok, jo zem viņa nekā nekad nav.... :)
Pārvalks ir tik tam uzlikts benķim un uz dibena, jo ir izdilusi sēžamvieta līdz porlonam, kā jau E36 slimība....
Parasti vnk apsūcu ap viņu neceļot ārā un ir ok, jo zem viņa nekā nekad nav.... :)
Pārvalks ir tik tam uzlikts benķim un uz dibena, jo ir izdilusi sēžamvieta līdz porlonam, kā jau E36 slimība....
Nez, man liekas ļoti bezgaumīgs bembis - tie melnie bamperi, melnās lampas, paklājiņi, sēdekļu pārvalks... Pēc tam tikai var runāt par stūri un to, ka pat parastais pulkstens nav.
Un no topika jau arī, laikam, nekāda lielā jēga nav, ja jau, cik noprotu, taisies pārdot.
Un no topika jau arī, laikam, nekāda lielā jēga nav, ja jau, cik noprotu, taisies pārdot.
Jā, papliks viņš ir un īpaši nekāds skaistulis ar nav.
Jā, mašīna tiek pārdota un jēga nav īpaši nekādā, es tik tā iemetu vairākumam. Lai pašam pēc tam būtu interesanti salīdzināt ar nākamo, gaodāmo E36.
Jā, mašīna tiek pārdota un jēga nav īpaši nekādā, es tik tā iemetu vairākumam. Lai pašam pēc tam būtu interesanti salīdzināt ar nākamo, gaodāmo E36.
Pašam var salīdzināt saglabājot esošā autiņa bildes sev uz kompja, neliekot forumā! Nedod Dievs te visi pārējie savus dažus labus vecus vrakus saliktu atrādīt!
d[-_-]b
Jocīgi, parasti taču dara visu iespējamo, lai uztaisītu sev tīkamu, bet Tev pilnīgi pajāt un vienkārši ar to samierinies, ka nav smuks.Aureora rakstīja:Jā, papliks viņš ir un īpaši nekāds skaistulis ar nav.
Ko Tu tagad gribi, lai es viņu nolieku malā un lai vinš mani gaida kad atbraukšu atpakaļ un tad sākšu bliezt augšā?
ES domāju, ka nav tam galīgi jēgas, domāju, ka labāk būs, ja nopirkšu E36 labākā komplektācijā utt. un uzreiz ar lielāku plītiņu iekšā!
ES domāju, ka nav tam galīgi jēgas, domāju, ka labāk būs, ja nopirkšu E36 labākā komplektācijā utt. un uzreiz ar lielāku plītiņu iekšā!
pilnigi jegas nebija taisit topiku kaut ka ta
Nu tad kad taisīju topiku, es nezināju ka lidošu prom, tad vēl viss bija plānā un apņemšanās uz silto laiku sakt taisīt, bet nu viss apgriezās ar kājām gaisa.
Bet nu, vienmēr visi caur netu ir gudri un var visu rakstīt, ka to nevajag, šito utt, bet jēga? Izcelties ar gudriem vārdiem?
Kas uztaisīts tas uztaisīts, nekas jau sliktāks nepaliks no ši topika, ebt nu labi, tulīt jau pēc šī šķīdīs jauni komentāri, tāpēc domāju, ka var slēgt ciet, lai nebūtu leiki atkal stulbumi izspļauti. Vismaz + ka noziedoju E36 atklāšanai, bet diemžēl pats nevarēšu ierasties, bet galvenais lai viss izdodas utt. :)
Bet nu, vienmēr visi caur netu ir gudri un var visu rakstīt, ka to nevajag, šito utt, bet jēga? Izcelties ar gudriem vārdiem?
Kas uztaisīts tas uztaisīts, nekas jau sliktāks nepaliks no ši topika, ebt nu labi, tulīt jau pēc šī šķīdīs jauni komentāri, tāpēc domāju, ka var slēgt ciet, lai nebūtu leiki atkal stulbumi izspļauti. Vismaz + ka noziedoju E36 atklāšanai, bet diemžēl pats nevarēšu ierasties, bet galvenais lai viss izdodas utt. :)
šitam auto, kad atdzina no vācija vsp ir interesanta komplektācija?ka pat parastais pulkstens nav.
Viņam pulkstenis bija tahometra vietā, viens liels pulkstenis, tāpēc šis auto ir interesants...
ā, un krāssu solījos paskatīties:
Pēdējais labojis Aureora - 25 Mar 2013, 12:43, kopā labots 1 reizi.
Ir redzēti tādi, jā...
Es nez, īstenībā, ņemot vērā to, ka esi bijis klāt mirklī, kad šis auto tika iedzīts Latvijā, būtu pat vērts celt šo pašu augšā nevis šķirties no viņa un ņemt vietā citu.
Es nez, īstenībā, ņemot vērā to, ka esi bijis klāt mirklī, kad šis auto tika iedzīts Latvijā, būtu pat vērts celt šo pašu augšā nevis šķirties no viņa un ņemt vietā citu.
NU it kā jā, ir iespējams vērts celt augšā, bet diemžēl negribas viņu atstāt stāvēt lai stāv kamēr es atgriezīšos, jo es pats pat vēl īsti nezinu, cik ilgi es būšu prom, varbūt pusgadu, gadu, tiešām nemāku pateikt.
+, kad atgriezīšos, nezinu vai gribēsies kaut ko darīt.
Es labāk absveru domu braucot mājupceļā, iegriezties Vācijā un atdzīt paša spēkiem kādu E36
+, kad atgriezīšos, nezinu vai gribēsies kaut ko darīt.
Es labāk absveru domu braucot mājupceļā, iegriezties Vācijā un atdzīt paša spēkiem kādu E36