BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 49
- chevron_right
Tad e36isti sanāk nedrīkst šeit runāt par citiem bembjiem? tas nekas, ka te nevienam vien ir e30 īpašumā nemazāk smuks par viņa e36austris rakstīja:SKALINS rakstīja:No S-grīvas tie nav,pirmo reiz redzu!!!
Ainaži - Salacgrīva- Rīga.... 100%... Bet shis nav e30 forums taakaa kaada starpiiba
Tā es neteicu... Tas bij lai neturpinātos saruna par to ka nav no šitā galaRidlihs rakstīja:Tad e36isti sanāk nedrīkst šeit runāt par citiem bembjiem? tas nekas, ka te nevienam vien ir e30 īpašumā nemazāk smuks par viņa e36austris rakstīja:SKALINS rakstīja:No S-grīvas tie nav,pirmo reiz redzu!!!
Ainaži - Salacgrīva- Rīga.... 100%... Bet shis nav e30 forums taakaa kaada starpiiba
CHILL
protams CHILL bet to kabri tik un tā derētu ievērtēt vasarā
Tā kā mans miests arī ir samērā netālu no Salacgrīvas un bieži esmu Salacgrīvā tā es arī piesakos pie kāda sabrauciena
P.s splat Tu no Ainažiem?
P.S. baigi patīkami redzēt kā šis topiks attīstās
Kurš ir Tavs miests?streetrat rakstīja:Tā kā mans miests arī ir samērā netālu no Salacgrīvas un bieži esmu Salacgrīvā tā es arī piesakos pie kāda sabrauciena
Man pie senča superīga vieta siltam laikam ar teltīm
Upe blakus, visi galdi, udžiņa vietas, lapene utt. Jāņi tur vispār katru gadu ir
Tur var mierīgi cept augšā sabraucienu. Un ar e46, e30 arī var brauukt tie jau paši zina, kam tas tēmēts pusmāsa arī slimo ar BMW un piebrauks gan jau ar savu e34
motorzāģis, ja kāds ar audi atbrauks
Upe blakus, visi galdi, udžiņa vietas, lapene utt. Jāņi tur vispār katru gadu ir
Tur var mierīgi cept augšā sabraucienu. Un ar e46, e30 arī var brauukt tie jau paši zina, kam tas tēmēts pusmāsa arī slimo ar BMW un piebrauks gan jau ar savu e34
motorzāģis, ja kāds ar audi atbrauks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tad jau drīz kāds no Alojas arī būsstreetrat rakstīja:Staicele
Tāpēc es savējo pa ceļam uz šejieni norakstīju pret stirnuRidlihs rakstīja:motorzāģis, ja kāds ar audi atbrauks
Motorzāģis olimpiskajam auto
austris rakstīja:Tāpēc es savējo pa ceļam uz šejieni norakstīju pret stirnuRidlihs rakstīja:motorzāģis, ja kāds ar audi atbrauks
labi, audi coupe vecā kantainā ir izņēmums, pieverot acis, zobus sakožot
senča, bet tas nav šķērslisstreetrat rakstīja:Ridlih Tā vietiņa Tev Salacgrīvā?
Es te taa skatos ka busim kuplaa skaitaa:-)
ĻOTI skaista vieta atpūtai.
Vieta
Kur tas Tavs serviss ir, lai zinam kur griezties, ja kas gadās Sgr galādreimanis_lv rakstīja:Es te taa skatos ka busim kuplaa skaitaa:-)
tommijss rakstīja:ĻOTI skaista vieta atpūtai.
Jap, vieta tur iraustris rakstīja:Vieta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 49