E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 30
- chevron_right
Ko sakat par izbraukšanu kopā no Valmieras? Es gan vēl nezinu, vai pašam sanāks kautkas.
Es varētu kādam sastādīt mašīnā kompāniju vai arī pievienoties kolonnas beigās ar lexi, jo mans e36 laikam nebūs vēl gatavs. Vienīgi būtu gribējies kādu nedaudz smalkāku atpūtas bāzi, jo te tās mājiņas ir atbilstošas tiem pāris Ls, bet ok - varbūt nākamgad atgādināšu.
kas vispar tavai emkai ir noticis ? jo skatos ilgu laiku nav ielas jau
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Negribu te spamot, bet šķiet šāles laikā nesamainījām. Bet nu neko, tagad auto pārvedu pie puxxx'a, jo līdz šim darīšanā bija visa problēma...
Var, ja apsolies nākamajā dienā līdz rīgai pie stūres brauktValts rakstīja:Es varētu kādam sastādīt mašīnā kompāniju vai arī pievienoties kolonnas beigās ar lexi, jo mans e36 laikam nebūs vēl gatavs. Vienīgi būtu gribējies kādu nedaudz smalkāku atpūtas bāzi, jo te tās mājiņas ir atbilstošas tiem pāris Ls, bet ok - varbūt nākamgad atgādināšu.
Būtu ok, jātrod vel kur stroķi nomainīt un siksnas apčolēt, tad mans apaŗats būs uz līnijas..Nixon rakstīja:Ko sakat par izbraukšanu kopā no Valmieras? Es gan vēl nezinu, vai pašam sanāks kautkas.
e36
Nū, e34 nebus gatavs 100%, un ar e34 braukt...AgnisB rakstīja:iedzert tak vajagHazard rakstīja:Hmm, pat nezinu braukt vai nebraukt
jau samaksaats par pasakumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Paga paga, pie manis arī tad ir vietaAgnisB rakstīja:Var, ja apsolies nākamajā dienā līdz rīgai pie stūres brauktValts rakstīja:Es varētu kādam sastādīt mašīnā kompāniju vai arī pievienoties kolonnas beigās ar lexi, jo mans e36 laikam nebūs vēl gatavs. Vienīgi būtu gribējies kādu nedaudz smalkāku atpūtas bāzi, jo te tās mājiņas ir atbilstošas tiem pāris Ls, bet ok - varbūt nākamgad atgādināšu.
Pie manis tad ir divas vietas.
kādam ir vieta auto ? kas brauc no Ogres vai caur Ogri ? :) PM!
es lieku trīs!!!!!Ruu rakstīja:Pie manis tad ir divas vietas.
Laikus paņemt jums 333 nevajag braukšanai pa apli? Tā kā PM rakstīt nevaru, rakstu tepat. Ja ir interese, atsūtat man PM vai epastu, gan jau par kaut ko varēsim vienoties. Laikus ņemu ar normālām laika iekārtām, nevis hronometru
Kā sakot nav ko laiku vilkt.
Jau samaksāju
Jau samaksāju
Šogad obligāti braukšu, iepriekšējā sastāvā
Gribās braukt ar savu, bet jaātrod šoferīts tikai
Gribās braukt ar savu, bet jaātrod šoferīts tikai
tadi alkani
man arī vajadzētu kādu, kas mani varētu paķert, ja variet ko piedāvāt, tad PM
Tā izkatās ka mums ar kobreti nesanāks atbraukt ar e36
Tiekamies 333
Kurkur? Neredzu, te vairak plerkst nekā dzerklimpis rakstīja:tadi alkani
-