Miglas lukturu vadu instalācija
ja domā apaļo balto tad tur m,an savienots ar pelēks/melns, tas vads atblist lai ieslēdzot gabarītu degtu migla
pievieno pie pelēkā
Kurš varētu būt miglas lukturiem relejs? Un kādam nav lieks? Vai varētu aizdot pārbaudīt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
ja viss pareizi tad tam vajadzētu būt 2 tumši zaļajam no kreisās (pēc attēla)
es šo izmantoju
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ok,paldies. Iespējams stūlbs jautājums,bet elektrība NAV stiprā puse un tā,bet kā pārbaudīt,vai relejs dzīvs?
Jo man strādā aizmugures miglas,bet priekšējās nē(drošinātāji veseli,un slēdzis arī!)
P.s agrāk miglas jau strādāja..
Būtu forši,ja kāds pēc 21 iedotu pačekot savu releju.
Jo man strādā aizmugures miglas,bet priekšējās nē(drošinātāji veseli,un slēdzis arī!)
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Paldies, viss strādā tagadkasiks rakstīja:pievieno pie pelēkā
laicaans rakstīja:Ok,paldies. Iespējams stūlbs jautājums,bet elektrība NAV stiprā puse un tā,bet kā pārbaudīt,vai relejs dzīvs?
Lūdzu? Anyone?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
lampiņas nav izdegušas, releji reti izbeidzas, skaties mož zaļais kontaktos vai paši vadi
°kasiks rakstīja:lampiņas nav izdegušas, releji reti izbeidzas, skaties mož zaļais kontaktos vai paši vadi
Kā jau teicu ar lampiņām viss ok. Lukturi funkcionē,jo pieliku pie aķīša pārbaudīt.
Domā ar kkādu testeri pārbaudīt?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
pārbaudi gan, uzreiz redzēsi
Vai tad nevar samainīt 5 ar 6 vietām ? abi tak vienādi un uzreiz varēs redzēt ir dzīvs vai nav...
Izmēģināts 0emociju,vairs negribās miglaspopop rakstīja:Vai tad nevar samainīt 5 ar 6 vietām ? abi tak vienādi un uzreiz varēs redzēt ir dzīvs vai nav...
SULAS PAKU PAVELNIEKS
riit megjinashu savai kuutij visu savienot... nevaru bez miglaam
Veiksmi,man paveicās šodien viss aizgāja!Agrais rakstīja:riit megjinashu savai kuutij visu savienot... nevaru bez miglaam
SULAS PAKU PAVELNIEKS
taatad, vakar savilku visus vadus, releju, droshinataju un darbs apstaajaas jo izraadijaas ka man garazhaa tomeer nav sleedzis miglaam, plus veel izolene beidzaas lai vareetu visus vadus smuki notiit
shodien dabuuju sledzi, ieliku droshinataju un laidu valjaa, ar testeri paarbaudiju, straava pienaak tad droshi vareju likt xenonu jo uzreiz likt raustijos, mazums kkur nolazhojos vados...
vajadzeja panelii spuldzi ielikt jo taas tur nebija, tagad viss bumbaas miglas ir un skaisti spiid, liels paldies topika autoram par info
shodien dabuuju sledzi, ieliku droshinataju un laidu valjaa, ar testeri paarbaudiju, straava pienaak tad droshi vareju likt xenonu jo uzreiz likt raustijos, mazums kkur nolazhojos vados...
vajadzeja panelii spuldzi ielikt jo taas tur nebija, tagad viss bumbaas miglas ir un skaisti spiid, liels paldies topika autoram par info
Miglas ievilktas, liels paldies lietotājiem dogMa un RENIO.
ņem par labu
Kads ir vienojis kompaktam?man no miglas sledza ir iznak 3 vadi nau skaidrs kur 3 vadu vienot.pie sledza ir tikai 5 pini un visi aiznemti
Sent from my BLASTER using Tapatalk
Sent from my BLASTER using Tapatalk