byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 21
- chevron_right
Mans mazulis arī bez dāvanām nav palicis, šodien iepirku R17 diskus, Rondel 0058, laikam, ko līdz vasarai doma nopulēt un varbūt nokrāsot, varbūt. Pie reizes vēl tika nopirkta magnetola, takā sev kāroto cd 43 nekādīgi nevarēju dabūt, tad bija jāiepērk kaut kas, jo tas oriģinālais pikseļ-lops man jau apnika
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
315 euro, bija tik dasns un centrinus bez maksas atdeva
laba cena prieks labiem diskiem,bet nu es sev laikam vinjus vairs neliktu
plaukts labi,bet priekshsedinata auto galigi garaam
ar kompatu pa brugji
Tad jau redzēs kā bus. Laiks rādīs.
Izskatās šausmīgi labi
Sakuma jasalabo stoik, japarmetina slieksnis un japarkraso durvis, tad bus kon4a
Kādi konkrēti izmēri ir diskiem? Platums, iznesums?
Ka tik nebija J 8,5, et neatceros, būs laiks, apstīšos
Skaisti!
Arī intresē precīzs iznesums un platums. Kādas riepas taisies uzstiept?
Pašam arī gribās uz sezonas sākumu aizmugurē j8,5 vai j9 ieķert, bet priekšā j8 atstāt.
Arī intresē precīzs iznesums un platums. Kādas riepas taisies uzstiept?
Pašam arī gribās uz sezonas sākumu aizmugurē j8,5 vai j9 ieķert, bet priekšā j8 atstāt.
Visiem diskiem J 8,5 un ET 13 vai 18, godīgi sakot, nevarēju saprast, kas tur ir 3 vai 8, bet vairāk uz 13 sliecos
Runājot par riepām, tad man teica, lai lieku 205/40 vai 195/40, takā es riepu izmēros tur diži vēl neko nezinu, tad pārdevējs man šos izmērus arī ieteica.
Runājot par riepām, tad man teica, lai lieku 205/40 vai 195/40, takā es riepu izmēros tur diži vēl neko nezinu, tad pārdevējs man šos izmērus arī ieteica.
http://tyrestretch.com/8.5_195_40_R17/8 ... kang_AS_1/
reku links, kā izskatās 195/40 uz 8.5J diska un pārdevējam vien būs taisnība, ja gribi uzlikt viņus uz auto, kopā vēl ar sēdinājumu, tāda riepa būs jāliek! Diski skaisti, pats uz tādiem reiz lūkojos, tik aizmugurē bija 10J
reku links, kā izskatās 195/40 uz 8.5J diska un pārdevējam vien būs taisnība, ja gribi uzlikt viņus uz auto, kopā vēl ar sēdinājumu, tāda riepa būs jāliek! Diski skaisti, pats uz tādiem reiz lūkojos, tik aizmugurē bija 10J
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Izskatās zvērīgiShreks rakstīja:http://tyrestretch.com/8.5_195_40_R17/8 ... kang_AS_1/
Ņemšu vērāAgnis rakstīja:195/40 būs diezgan grūti atrast, tā ka 195/45 vai 205/40 way to go
Kad likšu virsū, tad arī redzēs vai būs jāvalcē vai nēcipruss18 rakstīja:bez valcetam arkam tur nekas nebuus
Paseko līdz E36-gastello
Viņam arī Rondell 0058 J8,5 ET13 un jau iegādājies 215/40/17 riepas.
Viņam arī Rondell 0058 J8,5 ET13 un jau iegādājies 215/40/17 riepas.
Tam jau sekoju, bet paldies par info
Jap cipruss, uz kabrioleta un baloniem vini tiesam izskatās pretīgi!cipruss18 rakstīja:laba cena prieks labiem diskiem,bet nu es sev laikam vinjus vairs neliktu
Byrbyr - veiksmi, smukas dāvaniņas bārdainais sanesis. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 21