E36-janķels
Bampers ir pie krasotāja, tikai viņš nekrāsojasAduks rakstīja:Pie šāda āra, prasītos lai priekšējais bampers būtu arī vnk balts (lūpu atstājot melnu).
Salons gan ne parāk, bet tā pārējais
Uzmanību sanese...
Paldies par labajiem vardiem-AF- rakstīja:o šitais piederēja vienam balamutam no purčika, galvenais ka motoram bija kapi, + vēl problema ar turbīnu, un čalis tepat forumā meklēja dīzelistu, un tai pat laikā tirgoja ss.lv ar piezīmi ka viss kārtībā u.t.t,
pietam bija izstādījis netā bildes ar salonu, kur iefotožopēts salons no Psih-arno e36
un kad powerā panesās voņa par to visu powerī, tā persona līdz pēdējam atrunājās, vēl man draudēja
kr4 komēdija
tagad man prieks ka auto nonācis pareizās rokās, jau e36 sezonas atklāšanā nopētiju autiņu
ir ar ko lepoties
Uzmanību sanese...
njā,kas tad notika dīzeļmotoram,kas izbeidzās? tā jau darbi labi sadarīti!
Demfrim skrūve nebija uz līmes uzlikta un atskruvējās nolaužot šlici un tur jau tālāk kloķene visu izdarīja!
Uzmanību sanese...
Kurā līnijā dzīvo? Es pa vasaru savā 24. līnijā visu mūžu kopš dzimšanas.janķels rakstīja:Paldies par labajiem vādiem, jap mitinos tur cauru gaduJohnny rakstīja:Patīk, patīk, patīk!! Diski labi sasaucas ar auto!
Un swaps arī skatos izdevies..
Kur Tu Dārziņos mitinies? Cauru gadu vai tik pa vasaru?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jolki palki, es tak tikko atcerējos, ka tieši pirms nedēļas trešdien vēl braucu gar veco balto Liepas veikalu un vēl nosiekalojos uz Tavējo. Biju ar A-klases Mersi, vēl gandrīz apstājos un aizgāju sabazarēt, bet Tu sāki braukt prom.
Rīt būšu no 11 līdz vakaram savā 24. līnijā, velkommen
Rīt būšu no 11 līdz vakaram savā 24. līnijā, velkommen
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Pieliku pie darba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzmanību sanese...
Šķiet ka redzēts netālu no uzvaras pieminekļa. Izskatījās lieliski
Nu ļoti labi izskatās kopti balti auto
Neeesi vienīgais tatad kas liek meitenei mazgāt auto
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Ak, jel! Kā es gribētu, lai manējā kādreiz nomazgā manu auto Ātrāk nošķilšu, nekā kaut kas tāds notiks
+328dogMa rakstīja:Ak, jel! Kā es gribētu, lai manējā kādreiz nomazgā manu auto Ātrāk nošķilšu, nekā kaut kas tāds notiks
Perfekti balts!
+1dogMa rakstīja:Ak, jel! Kā es gribētu, lai manējā kādreiz nomazgā manu auto Ātrāk nošķilšu, nekā kaut kas tāds notiks
dogMa rakstīja:Ak, jel! Kā es gribētu, lai manējā kādreiz nomazgā manu auto Ātrāk nošķilšu, nekā kaut kas tāds notiks
Ai kā tev neiet, manējā arī nemazgāja pirms tam, kā panācu kad mazgā??? Aizbraucām uz dārzu, kas no mājām ir 25km kkur, un pateicu ja nemazgās ies ar kājām uz mājām viņa domāja kad jokoju, kad tā izdarīju - tad noticēja, un tgd viss kārtībā, iepatikās viņai mazgāt :)
Laikam esmu mazliet ļauns bet ja grib tīru auto, un jūsmot tad johaidī lai neskatās, bet spaini un švammi rokās un pie darba!
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.