Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 38
- chevron_right
Nu par m bamperi es arī šaubos.
20/40 sēdinājums gan augstāks nekā man tagad ir, sanāk
Bet paldies :)
20/40 sēdinājums gan augstāks nekā man tagad ir, sanāk
Bet paldies :)
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
starpcitu, neesmu nevienu redzējis brīvdienās Lielvārdē (izņemot sarkanu komotu)... kur visi drifteri nozuduši?
Sveicu ar TA gan šitā, gan ar M bamperi OK būs. Vnk pie šobrīdējā skata jau pierasts, izskatās pēc tāda bullīša
Apsveicam ar apskati!!!
Noteikti daudz darba ieguldīts!
Tad redz' kur laikam tie mani diski aizgāja ,man jau liekas ka šie diski izskatās daudz labāk nekā style 31.
Tieši tāvienkāršais rakstīja:Tad redz' kur laikam tie mani diski aizgāja ,man jau liekas ka šie diski izskatās daudz labāk nekā style 31.
Man style 18 diemžēl nepiestāvējā, man vajadzēja flančus lai izskatītos ok
Uzmetu style 31 diskus un izskatās tiešām
he atceros so aparatu...
bija ok tik roka bija japieliek un gaja ari neslikti...
bet cik atceros nomira kautkas vinam sinas ipasuma un tad tika pardots neejos...
bet cik atceros nomira kautkas vinam sinas ipasuma un tad tika pardots neejos...
Visi drifteri pa dienu guļ Mans wanna be drifter beidzās 6dien uzslīpējot apmalei un atraujot spārnuChurchill rakstīja:starpcitu, neesmu nevienu redzējis brīvdienās Lielvārdē (izņemot sarkanu komotu)... kur visi drifteri nozuduši?
It's all about the win
Tieši tā. Visu laiku domāju, ka pēc kkāda teļa izskatās. Gribās to purnu... platākuRidlihs rakstīja:Sveicu ar TA gan šitā, gan ar M bamperi OK būs. Vnk pie šobrīdējā skata jau pierasts, izskatās pēc tāda bullīša
It's all about the win
Tāda bija tā doma no sākuma Nizaram. Uzlikām, nu neizskatijās. Un tad uzmetu viņus sev. Tad jau manīs. Atļaušos iemest arī vienu snapu, cerams, ka Nizars nedusmosiesNizars rakstīja:Tieši tāvienkāršais rakstīja:Tad redz' kur laikam tie mani diski aizgāja ,man jau liekas ka šie diski izskatās daudz labāk nekā style 31.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
uzliec no e34 nu bullīts jau bija domāts tā, ka tas purns tāds paplats un zems izkatāsLinda rakstīja:Tieši tā. Visu laiku domāju, ka pēc kkāda teļa izskatās. Gribās to purnu... platākuRidlihs rakstīja:Sveicu ar TA gan šitā, gan ar M bamperi OK būs. Vnk pie šobrīdējā skata jau pierasts, izskatās pēc tāda bullīša
Nu diezgan daudz. Visi sliekšņi pārmetināti. Hadene savesta vairāk vai mazāk kārtībā.SKALINS rakstīja:Apsveicam ar apskati!!!
Bij, bij tā. It kā kaut kas tika runāts par ūdeni uz kloķenes devēja, bet tur beigās vilks25 veikli tika galā. Un iet ļoti labieasyman rakstīja:he atceros so aparatu...
šobrīd.
Slinkums iet ārā, bildēt to pusi. It kā nekas pārāk traks nav, spārns jau turās klāt, tikai apakša pie sliekšņa daļas atrauta. Karājās un tā smuki "ļum"cipruss18 rakstīja:bildes studijaa
It's all about the win
NjāāLinda rakstīja:Tāda bija tā doma no sākuma Nizaram. Uzlikām, nu neizskatijās. Un tad uzmetu viņus sev. Tad jau manīs. Atļaušos iemest arī vienu snapu, cerams, ka Nizars nedusmosiesNizars rakstīja:Tieši tāvienkāršais rakstīja:Tad redz' kur laikam tie mani diski aizgāja ,man jau liekas ka šie diski izskatās daudz labāk nekā style 31.
Dusmīgs točna neesmu :)
AA un par to apmali....:D:D:D....Skats bija vnk......
Euro stieple(savilcēji) palīgā nāks un jums detaļas stiprināt sāks.
Kaut kad janosnipsējas ar jums. Moš next weeked.
Kā tev tas sanāca?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kā tev tas sanāca?
Labs
Varētu gan noknipsēties kaut kur, vai arī Ogrē savākties vēl vairāk, nu principā jāskatās
Gribētos jau visā vainot slidenu ceļu, bet rokas par līku bija
Varētu gan noknipsēties kaut kur, vai arī Ogrē savākties vēl vairāk, nu principā jāskatās
Gribētos jau visā vainot slidenu ceļu, bet rokas par līku bija
It's all about the win
Uj tikai ne Ogrē. Te pat Lielvārdē.
Salocīji vēl kaut ko? Savirze normāla?
Salocīji vēl kaut ko? Savirze normāla?
Ok, kad nāks tuvāk uzrakstīšu pm
Savirze it kā ok, nekas nekur nevelk, diski arī veseli palika. Mirkļiem šķiet, ka kaut kas kkur strīķējās, bet to šonedēļ salabošu
Savirze it kā ok, nekas nekur nevelk, diski arī veseli palika. Mirkļiem šķiet, ka kaut kas kkur strīķējās, bet to šonedēļ salabošu
It's all about the win
Varētu gan saskrietiesChurchill rakstīja:Euro stieple(savilcēji) palīgā nāks un jums detaļas stiprināt sāks.
Kā tev tas sanāca?
Labāk nevajag saskrieties, pēc tam lieli tēriņi, nedod dievs vēl kaut kas ar veselību notiek un tā
Pēdējais labojis danislv - 19 Feb 2014, 18:21, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 38
- chevron_right