E36-Kro
kas jus debili esat 40-50ls par diska remontu jeb metinashanu valceshanu?
max 25ls par diska remontu bus! ka reiz ir cilveks kas ar to nemas!
Šis laikam ir vienīgais 4x4 E36 pasaulē...yanks rakstīja:marux vai tad e36 nav priekšpiedziņas
Bljin domaa ko runa debilais! Ja Tev ir kas taisa pa 25ls tad baigi labi, bet 40-50ls ir normala servisa cena, ja disks ir javalee jametina!Rom4iks_328 rakstīja:kas jus debili esat 40-50ls par diska remontu jeb metinashanu valceshanu?
P.S. Vakar tieshi biju R1 disku servisa ar tadu pasu saizi!
Labakas bildes patreiz nava!
es pa diska pilnigu salabosanu prasu ap 30 eiro, jums gan tur daargi ir taa salabosana
...
320iXmarux rakstīja:Šis laikam ir vienīgais 4x4 E36 pasaulē...yanks rakstīja:marux vai tad e36 nav priekšpiedziņas
no offence civekiem kuri tiesam mak pareizi salabot diskus, bet kaa man vien liekas pie jums lv taadi ir uzvienas rokas pirkstiem saskaitami, un tad vel dazi pirksti paliek paariRom4iks_328 rakstīja:10ls valceshana un max 10ls metinasana!
del tadiem ari rodas visadi uzskati ka laboti diski ir suuds. istenibaa puse no jums brauc ar labotiem diskiem un pat pashi nenojaush
...
Man arī bija viens disks dabūjis ar apmali. Nedaudz iesists uz iekšu un nobrāzsta mala. Iemetīšu bildi pirms un pēc metināšanas. Man sametināja pa apm. 10 Ls laikam, vai pat mazāk ( ļoti labs metinātājs )
un tad aizvedu izvalcēt pa 10 vai 15 Ls, īsti neatceros, laikam pa 10 Ls
Tā kā 50 jau būtu daudz par daudz ( man tā liekas )
un tad aizvedu izvalcēt pa 10 vai 15 Ls, īsti neatceros, laikam pa 10 Ls
Tā kā 50 jau būtu daudz par daudz ( man tā liekas )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vis atkarigs cik daudz jametina, javalce , es pa vienu disku samaksaju 70 ls tikai valcesana , jo bija centrs izsists.
jaa centr izsists, tas ir pats sliktakais kas var notikt ar disku
ps. podzinj, tavam diksam tur vispar nekas traks nebija, tadu varetu salabot ari tiesam cilveks iesacejs istenibaa visiem iesacejiem vajadzetu sakt ar tadu veidu bojajumu labosanu
ps. podzinj, tavam diksam tur vispar nekas traks nebija, tadu varetu salabot ari tiesam cilveks iesacejs istenibaa visiem iesacejiem vajadzetu sakt ar tadu veidu bojajumu labosanu
...
pajautajat marihuanam jo vins labi zin par ko iet runa! ja nemaldos vins vel savu R22 no x5 veda pie mums valcetArmando rakstīja:no offence civekiem kuri tiesam mak pareizi salabot diskus, bet kaa man vien liekas pie jums lv taadi ir uzvienas rokas pirkstiem saskaitami, un tad vel dazi pirksti paliek paariRom4iks_328 rakstīja:10ls valceshana un max 10ls metinasana!
del tadiem ari rodas visadi uzskati ka laboti diski ir suuds. istenibaa puse no jums brauc ar labotiem diskiem un pat pashi nenojaush
malacis kada atskiriba starp r22 vai r15, ja neskaita izmeru? neesi tak vienigais kurs lielus diskus ir labojisRom4iks_328 rakstīja:pajautajat marihuanam jo vins labi zin par ko iet runa! ja nemaldos vins vel savu R22 no x5 veda pie mums valcetArmando rakstīja:no offence civekiem kuri tiesam mak pareizi salabot diskus, bet kaa man vien liekas pie jums lv taadi ir uzvienas rokas pirkstiem saskaitami, un tad vel dazi pirksti paliek paariRom4iks_328 rakstīja:10ls valceshana un max 10ls metinasana!
neteicu ka teu esi slikts meistars vai ko, vinkarsi to ka lv attieksme pret labotiem diskiem ir vispar nesaprotami slikta, del visadiem kaktu meistariem kas nostijushies youtubee video, kuru ielicis velviens tads pats kadrs, kaa jadara un tad domaa ka visu maak.
lielais sorry autoram par oftopiku
...
kas tur ar to pusasi beigās palika?
pusasij viss ok,uzlika citu un laiž atkalyanks rakstīja:kas tur ar to pusasi beigās palika?
kāds var ieteikt, kur Rīgā var pa sakarīgām naudiņām sametināt 1cm plaisu diskam?
Atvainojos par kļudu pusas vieta biju domajis paluktu. Kkadu eroru laikam noķēru rakstotyanks rakstīja:kas tur ar to pusasi beigās palika?
Es jau tieši tā arī sapratu, tikai uzskatīju par pienākumu piesieties...
Staķikā laikam vairāk nestrādā, tāpēc sen neesi satikts.
Bet nu esi sadarījis sliktas un labas lietas!
Offtopikeri man disku par Ls 1.50 i valcē, i metina, katru dienu
Bet nu esi sadarījis sliktas un labas lietas!
Offtopikeri man disku par Ls 1.50 i valcē, i metina, katru dienu
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Prieks ir ieraudzīt kroģera kupeju naksnīgajās rīgas ielās , ļoti labi izskatās , augstums attiecīgajs un galvenais ,ka bieži pie coyotiem tusē
Drive until you die with your e36
Tad ko ar to disku izdarīji beigās?