silueta` kupeja
siluets rakstīja:Šovakar Ļoti sašutu, ka uzināju iepriekšējās bildes kuras biju licis Hostinga saite ir pazudusi ;D un Līdz ar to visas bildes kaput
Bet par to nav šis stāsts. ! Tika iepirktas šādas tādas detaļas un apstrādāta apakša ar mastiku :)
Neveiksmīgi sabrauktā migla arī tikka iegādāta, kā arī rižie pagriezieni Pirms.! Pēc! Nezinu kā jums bet man rižiki patīk.! Autiņš samazgāts un liksies atpakaļ garāžā sildīt sānus
JA... drauga vecais e36 ir uztaisits ka pazit nevar... apsveicu rit sutišu linku vinjam lai laizās ... velreizs APSVEICU
Rižiki The Best!
Protams, ka melns :)
=Tur jau tā lieta- Gribu indivīdu ;D Ka nobraucot garām OŪŪ siluets` aizbrauc!
Nevis- redzēju melnu kupeju ar uzlīmēm. Bet pašam arī vairāk uz melno sliecas- GALĪGĀ neziņā
Itkā jau zinu kādu gribu savu auto gatavu redzēt- bet krāsojums ir cītīgi jāizdomā- Katru gadu tač nepārkrāsos!
Nevis- redzēju melnu kupeju ar uzlīmēm. Bet pašam arī vairāk uz melno sliecas- GALĪGĀ neziņā
Itkā jau zinu kādu gribu savu auto gatavu redzēt- bet krāsojums ir cītīgi jāizdomā- Katru gadu tač nepārkrāsos!
Pēdējais labojis siluets - 23 Feb 2014, 21:29, kopā labots 1 reizi.
Ja tik ļoti gribi izecelties, tad ir citi veidi - spoileri, krāsota kante diskiem, nepopulāri diski utt.
pirmā zaļā krāsa priekš foruma būtu kkas jauns manuprāt tadas nav, lai gan lagūna ar labi izskatās
Nepietiek, ka forumā raksti boldā un brūnā krāsā, vēl auto arī individual krāsu gribi!
Ja par auto krāsu, tad melno nē, zilo nē, tādi ir gana, zaļā ok, vai paņem kkādu brūno toni, ne marakešu, bet kko kā ciprusam diski vai vēl gaišāku.
EDIT: atradu bildi
Ja par auto krāsu, tad melno nē, zilo nē, tādi ir gana, zaļā ok, vai paņem kkādu brūno toni, ne marakešu, bet kko kā ciprusam diski vai vēl gaišāku.
EDIT: atradu bildi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ginekologs - 23 Feb 2014, 21:55, kopā labots 1 reizi.
Man patīk būt savādākam nekā pārējiem Tapēc arī Bolds, un brūns
Cik liekas Marakeša bija jau viena kūts.! Bet ko darīt jaunu krāsu tāpat neizdomāsi
Cik liekas Marakeša bija jau viena kūts.! Bet ko darīt jaunu krāsu tāpat neizdomāsi
Melns galīgi nebūtu interesanti, es balsoju par zaļo.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ginekologs - Tas tonis gan man nepatīk, vēl varētu teikt to ko Sidnas iemeta.!
Iziešu cauri šovakar velreiz -- > http://www.passion-e36.com/t1049-CODE-PEINTURE.htm
(bet tur nekas lādzīgs tāpat neuzpeld) Jābrauc uz krāsu bodi un jāpašķirsta katalogs 3 stundas uz zaļo toni ;D
Iziešu cauri šovakar velreiz -- > http://www.passion-e36.com/t1049-CODE-PEINTURE.htm
(bet tur nekas lādzīgs tāpat neuzpeld) Jābrauc uz krāsu bodi un jāpašķirsta katalogs 3 stundas uz zaļo toni ;D
Tas, ko sidnas iemeta, vismaz googlē, arī ir sepang bronze metallic. A mož nav metallic..