Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right
Kā ar disku uzlikšanu no e38? Arī centra gredzenus vajag un viss?
teoreetiski, ja bet lielai daļai viņa disku ir liels iznesums, līdz ar to var raut ārpusē arkās :)
ET23, domāju ka ar pareizo riepu nebūs tik traki.
Man šķiet, ka tikai e39 nāk lielāks centrs un vajag centrējošos gredzenus, ja grib uz e36 stutēt. Pārējiem vienādi. Atliek tikai skatīt ETRuu rakstīja:Kā ar disku uzlikšanu no e38? Arī centra gredzenus vajag un viss?
Kad es meklēju centrējošos gredzenus-atradu jaunus pa 3,50 Ls komplektu un arī pa 10 Ls. Pa trīnīti, varētu būt, pašķīstu tie gredzeni pēc pāris simtiem km.Bubulis rakstīja:Ar nepareizām riepām strīkēsies arkās + der tikai dzelzs gredzeni, jo plastmasnieki sabirs pec daziem km + vajag garākas skrūves.
esmu dzirdējis, ka metālnieki pierūsējot un grūti dabūt nost!
Un par plasmasnieiem, kuri maxā ap 3lss ir normāla cena un kvalitāte!
Tā esmu dzirdējis no tantēm!
Un par plasmasnieiem, kuri maxā ap 3lss ir normāla cena un kvalitāte!
Tā esmu dzirdējis no tantēm!
nebūs BMW bet bij man volvo un tam a ļitakus metu uz centrējošiem gredzeniem,plastmasas,maksāja kapeikas,nobraucu kkādus 2 gadus un bez problēmām ne vibrēja,ne meta neko,i nost nāca bez problēmām,ja palika virsu,tad ar vieglu rokas kustību un skrūvgrieža palīdzību nost bij un met virsū oriģinal!
coupe 2.8
Slinkums meklēt bet vai e34 diski der e36, 8.5J vairak neko nezinu
Derēt der, bet skaties iznesumu, lai nelien arkās pārāk traki u.t.t.
Diski R16 8j plati
Tatad ja es likšu virsū tiem 205/45 vai 195/45 R16 gumiju, sanāk ka spidometrs melos.
Un ja salīdzina ar stock ripuļiem (195/65 r15) tad sanāk ja ar šitiem zemprofiliem es braukšu uz 90km/h(pēc sidometra), reālais ātrums būs kkur 83km/h, tā varētu būt???
Tatad ja es likšu virsū tiem 205/45 vai 195/45 R16 gumiju, sanāk ka spidometrs melos.
Un ja salīdzina ar stock ripuļiem (195/65 r15) tad sanāk ja ar šitiem zemprofiliem es braukšu uz 90km/h(pēc sidometra), reālais ātrums būs kkur 83km/h, tā varētu būt???
BMW-Big Money Waste
precīzus ciparus iegūsi TE, bet pa lielam jā, fiška pareiza.Slim rakstīja:Diski R16 8j plati
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ļoti liela iespēja, ka ķersies arkās..chaboska rakstīja:Slinkums meklēt bet vai e34 diski der e36, 8.5J vairak neko nezinu
E34 ET ir kkas ap 20, kamēr žurkai kkas ap 35-40. Tobish disks būs ~2cm "uz āru"..
skrūves, centri utt der.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Un kā tad noregulet to spidometru lai rāda pareizi ar tiem mazāka diametra ripuļiem.precīzus ciparus iegūsi TE, bet pa lielam jā, fiška pareiza.
BMW-Big Money Waste
Kāds ir max (tas ir < )ET diskiem, lai nelīstu disks arkās?
kā tu to domā? skatoties cik daudz sēdināts vai nesēdināts
ķersies arkās ja būs nepareiza riepa vai sasēdināts kārtīgi.... e34 ET ir 20 un 13ch. rakstīja:ļoti liela iespēja, ka ķersies arkās..chaboska rakstīja:Slinkums meklēt bet vai e34 diski der e36, 8.5J vairak neko nezinu
E34 ET ir kkas ap 20, kamēr žurkai kkas ap 35-40. Tobish disks būs ~2cm "uz āru"..
skrūves, centri utt der.
šeit var diezgan daudz apskatīties kā dažādi iznesumi izskatās uz auto,protams ja ciparus zin ...
http://rimtuck.com/search
http://rimtuck.com/search
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …