aigarzzz jaunais melniitis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
Melniitis
Vizuāli tik ideāls izskatās, neviena rūsas pleķīša
Tā plēve uz vējstikla ļoti čakarē kopskatu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu šur tur jau ir kāds rūsas pleķītis, bet nekas traks un viss tiks labots...byrbyr rakstīja:Vizuāli tik ideāls izskatās, neviena rūsas pleķīša
nezinu, man viņa netraucē, pat patīk un vismaz saule nespīd acīs... vienīgais, ka pēc skates ta josla būs ar tonējamo plēvi jāuzlīmē, pagaidām ir necaurspīdīga...rvars rakstīja:Tā plēve uz vējstikla ļoti čakarē kopskatu
nu tieši tā uzlīmē atļautos cm tonējošo pļonku un bus gerai
BMW-Big Money Waste
nu vai atļautos cm, to mēs vēl redzēsimSlim rakstīja:nu tieši tā uzlīmē atļautos cm tonējošo pļonku un bus gerai
ja, kopskats labs shm e36:)) miglas prasas
melnītim nomainīti priekšejie lukturi, ielikti ar lēcam (rīt jāaizbrauc saregulēt), salāpīts slieksnis, cik nu mājas apstākļos bez bedres varēja sadarīt, bet šķiet, ka ir labi, upgreidots izpūtējs (izmests paštaisītais gala bundulis, uzlikts oriģinālais no 2.0, izgriezts katalizators un iemetināta taisna truba.. troksnis mazliet dīvains, būs jāpierod, vai kko jāpielabo, varbūt rezonators jāiemetina), nu un rīt mēģināsim laikam doties uz apskati, lai meklē ko vēl var atrast :)
bāc, nav lukturi ar balto augšu, nekam neder šitas ...
p.s.
sorry nevarēju atūrēties pēc Tava ieraksta Nizara topikā
Ka Tu TA plāno iziet ar taisno trubu? tak troksnis mēmais. Un dīvains loģiski, kā konservu bundža grabētu
Bet kopskats auto
p.s.
Ka Tu TA plāno iziet ar taisno trubu? tak troksnis mēmais. Un dīvains loģiski, kā konservu bundža grabētu
Bet kopskats auto
es vnk nevarēju atturēties un neierakstīt tur kko visiem daiļdirsējiem piedod!Ridlihs rakstīja:bāc, nav lukturi ar balto augšu, nekam neder šitas ...
p.s.
Bet kopskats auto
nu nav jau taisna, ir oriģinalais bundulis galā tad jau manīs, ja neizlaidīs par to, kko domāšu tālāk... njā bik konservu bundžu atsit, redzēs, varbūt rezonators palīdzēs
kopskatam ir kur piesieties, šur tur rūsiņa, haube buktēs, bet viss tiks labots...
nekas, galvenais, lai nav uzbrūkoši veidots teikums (vēl vieni leģendāri vārdi no viena šeit pat lietotaja )
neesmu izplūdes spečuks, bet šķiet rezonatori ir risināums, vienīgi, tad Tev pa klusu būs atkal, ja stock bundulis paliks galā vnk.
neesmu izplūdes spečuks, bet šķiet rezonatori ir risināums, vienīgi, tad Tev pa klusu būs atkal, ja stock bundulis paliks galā vnk.
es arī neesmu izplūdes spečuks, nu tad jeu redzēs ko rīt teiks, es pat neceru ar pirmo reizi iziet, ko teiks taisīt, to darīt.. un tas skaļais troksnis bik ir apnicis jau, bet pavisam stock ar negribas.. jāiekrāmē 6cil, lai tā patīkami murrā :)Ridlihs rakstīja:nekas, galvenais, lai nav uzbrūkoši veidots teikums (vēl vieni leģendāri vārdi no viena šeit pat lietotaja )
ja krauj 6cil iekšā, tad protams cita lieta ar skaņu būs
man arī teica, ka piebesīs tā rūkoņa, bet man tieši otrādi, vēl skaļāk gribās
man zilajam 1.8 sedanam bija paštaisīts gala bundulis un taisna truba bez katiņa utt, skaņa dulla un atmetoties reizem smuku liesmu aizmugurē izšāva, nebūtu slikti jau šim arī tādu, bet tad man TA neredzēt kā savas ausis un ausis ar novīstu pēc garaku gabalu nobraukšanasRidlihs rakstīja:ja krauj 6cil iekšā, tad protams cita lieta ar skaņu būs
njā, nu 1.8 bez katalizatoriem ..... dari gan ko labāk lietas labā
kkas jau būs jādara, 2.8 nepavilkšu finansiāli, jāmēģina tikt pie M50B25 bez vanosa, bija tāds, griezās labi un ikdienai pietika :) bet šobrīd primārais ir apskate, tā jau esmu sailgojies pēc sava melnīša, apnicis ar volvo bezpiedziņu vizinātiesRidlihs rakstīja:njā, nu 1.8 bez katalizatoriem ..... dari gan ko labāk lietas labā
te arī kaut kas jauns
1) pabūts apskatē, piesējās par priekšējām bremzēm, viss sataisīts, kkad jāaizbrauc uz atkārtoto
2) ar lielu prāta čakarēšanu beidzot ir izvalcēts disks, ja kādam interesē, varu ieteikt Mriepas Jelgavā, valcē ļoti labi, ātri un par saprātīgiem cipariem :)
3)budžeta variantā sakrāsoti diski, pašam patīk, ja kādam nepatīk, ļauju neskatīties
1) pabūts apskatē, piesējās par priekšējām bremzēm, viss sataisīts, kkad jāaizbrauc uz atkārtoto
2) ar lielu prāta čakarēšanu beidzot ir izvalcēts disks, ja kādam interesē, varu ieteikt Mriepas Jelgavā, valcē ļoti labi, ātri un par saprātīgiem cipariem :)
3)budžeta variantā sakrāsoti diski, pašam patīk, ja kādam nepatīk, ļauju neskatīties
superīga krāsa diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12