Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
nu jaa stulbi izklausas jaaa pardod savu auto tad perc atri ko vieta savadak buss baigie sudu nee masinas nee nauda bet nu viss maz es jau saku meginat ko krat lai tiktu pie e36
Hazard rakstīja:Es gar zemikristapsk94 rakstīja:sveiki kas buss jaa es nebrauksu ar savu masinu savu e36 pardevu un visu naudu notriecu tapec vairs nesanak nopirkt atpakal ?
12 datumā skolā jāsēž :(
Kas tur ar tiem ceļiem tad beigās? Nebūs jāzvana glābšanas dienestiem?
Es netikšu :( jābrauc uz lidostu pēc radiniekiem pakaļ.
Cik atceros, tad līdz Līgatnes dabas takām ceļs ir samērā labs.Rolands rakstīja:Kas tur ar tiem ceļiem tad beigās? Nebūs jāzvana glābšanas dienestiem?
Kāds ir līdz Zvārtas iezim gan nepateikšu, jo neesmu tur ļoti ilgi bijis.
:@ sāk izskatīties,ka es netikšu
Es ar tā skatos. Ka manas iekšejas intereses nesakrīt ar manu vēlmi braukt pie stures. Tādēļ lielajā Dilemā tomer iekšejas intereses uzvar
A tu tiec? Japaker Jageris ar jūras veltēm ...Rom4iks_328 rakstīja:puse tiek puse netiek
swiss rakstīja:Tad Es Tev pazvanišu ap kādiem 12:40 lai zinātu kur virzās kolonna :) Mēģināšu ieslīpēt pie jums sākot no siguldasSabinchix rakstīja:swiss rakstīja:Podziņ neapvainojies, taču es redzu to tā, ka Ja tavs nummurs bija pašā augšā, tas nozīmē ka visi zvanīs Tev, Tev būs laiks atbildēt, taču steigā. Man nevajag steigu. Es labāk tad pazvanīšu kādam kurš iedos savu nummuru un brauks visiem pa priekšu, lai zinu cik tālu ir sākums kolonnai.
Jančuk tev mans nr ir tākā no stress
Davai. Tiekās! (rock)
EDIT: Steidzami vajadzētu kādu puisi/puišus, kas būtu ar mieru paķert no rīgas Divas skaistas meitenes, kuras arī ļoti grib uz pasākumu. Par samaksu vienosieties ar meitenēm. Uzsauks ganjau kādu aliņu vai ko tādu. Ja kādam ir brīvas 2 vietas autiņā, tad dodat ziņu, došu Jums vēl kompāniju klāt! :)
Ar to jārēķinās, jo nekad visi netiks.Rom4iks_328 rakstīja:puse tiek puse netiek
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
swiss, varu nedaudz apbēdināt, jo domāju, ka es braukšu pa priekšu. Bet ok.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kur tiem kas domā siguldā peivienoties ir doma pulcēties?, Vai vnk vaktējam kolonu un pieslēdzamies?:D
e36
nee nakuj,ringam vari piedavaties ar to jageru bet par juras Veltem Agnis butu laimigs nu jaa Erda ariHazard rakstīja:A tu tiec? Japaker Jageris ar jūras veltēm ...Rom4iks_328 rakstīja:puse tiek puse netiek
Rom4iks_328 rakstīja:nee nakuj,ringam vari piedavaties ar to jageru bet par juras Veltem Agnis butu laimigs nu jaa Erda ariHazard rakstīja:A tu tiec? Japaker Jageris ar jūras veltēm ...Rom4iks_328 rakstīja:puse tiek puse netiek
Es no tā nepalieku bēdīgs Podziņ :)Podziņa rakstīja:swiss, varu nedaudz apbēdināt, jo domāju, ka es braukšu pa priekšu. Bet ok.
Viss ok. Vnk saprotu kā tas ir, ka mob ir kā karstais telefons un man tas nepārāk patīk. Reāli nepietiek laika skatīties uz ceļu reizēm vai ko tādu. :)
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
+1, varētu kautkur sapulcēties un vaktēt kolonu. Moš tajā benzīntankā Siguldas sākumā? Pie šokolādes maz vietas.540i rakstīja:Kur tiem kas domā siguldā peivienoties ir doma pulcēties?, Vai vnk vaktējam kolonu un pieslēdzamies?:D
Cēsinieki!..vai varētu norunāt sapulcēties kopā ....un kopīgi pievienoties E36 kolonai Siguldā vai Līgatnē????!!!!
Varbūt var pulcēties pie Raibā Suņa vai stāvlaukumā ārpus Siguldas Līgatnes virzienāKlavz rakstīja:+1, varētu kautkur sapulcēties un vaktēt kolonu. Moš tajā benzīntankā Siguldas sākumā? Pie šokolādes maz vietas.540i rakstīja:Kur tiem kas domā siguldā peivienoties ir doma pulcēties?, Vai vnk vaktējam kolonu un pieslēdzamies?:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right